spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
Wie zijn wij?Voor alle informatie over de Canon organisatie.  |   Waar kopen?Kijk voor een verkooppunt van Canon bij u in de buurt. |   ContactContactgegevens voor Canon vestigingen. Canon België spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Home > Professioneel gebruik > Case Studies spacer image spacer image
spacer image

Buitenlandse Case Studies

Op deze pagina laten we Canon-klanten aan het woord. Van grafisch ontwerpbureaus en lokale ondernemingen, tot onderwijsinstellingen en multinationals. Deze klanten vertellen over hun zakelijke uitdagingen en hoe zij geprofiteerd hebben van hun samenwerking met Canon. Of het nu gaat om het genereren van nieuwe inkomstenbronnen of het verhogen van de efficiency bij bedrijfskritische processen.


Ontdek hoe de oplossingen van Canon organisaties uit verschillende branches helpen hun onderneming toekomstbestendig te maken. Selecteer in de rechterbalk uw branche en lees de praktijkverhalen uit uw vakgebied.

Volgt u deze koppeling om te lezen met welke oplossingen Canon haar klanten in Nederland heeft geholpen.

Volgende stappen

Alle Case Studies

Adfomedia

Wij vragen toekomstige klanten om langs te komen omdat deze bezoekjes tot goede ideeën leiden en tot beter inzicht in wat wij te bieden hebben. We laten ze vervolgens onze Canon-imagePRESS zien en leggen uit dat we hiermee in staat zijn ideeën te testen en te experimenteren met nieuwe ontwerpen en inhoud.

Marc Eusman, Managing Director

Armstrong Watson

Voordat ze advies gaven, voerde Canon een grondige analyse van ons bedrijf uit om een overzicht te krijgen van verbeterpunten en wat daarvoor de beste aanpak was. Inzicht krijgen in onze klanten is ook een belangrijk onderdeel van onze eigen filosofie. Daarom waren we snel overtuigd dat Canon voor ons de juiste partner is.

David Clarkson, Commercieel Directeur

Clabbers

Een van de belangrijkste redenen om Canon als digitale partner te kiezen, was de offset-kwaliteit van de Canon imagePRESS, waardoor we onze offset-persen voor wisselende opdrachten kunnen gebruiken, zonder dat de printkwaliteit achteruit gaat.

Marc Clabbers, Founding Director

David Boni

De afdrukken waren verbluffend. De output was echt van fotografische kwaliteit. Ik weet dat ik als een prediker klink over dit onderwerp, maar het voelt alsof ik weer terug ben in de donkere kamer. Het enige verschil is dat ik geen chemicaliën nodig heb en bij licht kan werken. Het is fantastisch, ik heb er geen ander woord voor.

David Boni, professioneel fotograaf

Digital Print Zone

Canon heeft, zowel met producten als ondersteuning, een essentiële bijdrage geleverd om van een gewone copyshop uit te kunnen groeien tot een marketingservicesprovider die buitengewone oplossingen biedt.

Ali Buckman - Managing Director

East Lothian Council

We hadden wel een algemeen idee van wat we wilden, maar we wisten nog niet hoe we het moesten bereiken. Dankzij de ervaring die Canon heeft met het implementeren van een reeks verschillende oplossingen voor andere klanten, kwamen wij tot de juiste oplossing.

Julie Caughey, Finance Manager

Ecosfera

Onze kosten zijn aanzienlijk gedaald sinds we Canon's imageRUNNER ADVANCE C9060S PRO gebruiken. Doordat we nu het hele productieproces intern beheren, hebben we naar schatting onze printgerelateerde kosten met bijna 50% verlaagd. We werken daardoor meer geautomatiseerd, waardoor we ons nog meer op ons service-aanbod kunnen richten.

Del Plato, interne CRD-manager

Elif Video

We moesten aan een hele waslijst vereisten voldoen, waaronder het gebruik van inkten die minstens 100 jaar niet zouden vervagen. Het beeld vereiste tevens een uitstekende afdrukkwaliteit, kleur en kleurdiepte, omdat het eindresultaat zo realistisch moest overkomen dat de bezoekers het historische moment konden 'beleven' wanneer zij door de panoramische scène werden omringd.

Hasim Vatandas, Projectcoördinator

Encarte

Nu kunnen we een groot deel van onze diensten tegen concurrerende prijzen aanbieden, omdat de kosten van onze Canon-oplossing lager zijn. De goede after-sales-service van Canon zorgt bovendien voor een geweldig vertrouwen en een goede gemoedsrust.

Eduardo Bernabeu, Manager Business Development

Formara

Canon heeft van meet af aan nauw met Formara samengewerkt om de juiste oplossing voor onze eisen te vinden. Daarnaast gaf Canon ons een compleet overzicht van de voordelen van de oplossing en de manier waarop deze in het bedrijf zou worden geïmplementeerd. Tenslotte heeft Canon de apparatuur geïnstalleerd en trainingen verzorgd, waardoor de overgang soepel verliep en de productiviteit aanzienlijk is gestegen.

Freddie Kienzler, Managing Director

General-Anzeiger

De kleurstofinkten van de iPF710 zijn met name handig voor ons omdat ze een grotere Colour Space hebben dan gelijkwaardige pigmentinkten. Dit was een van de redenen waarom we voor de Canon-printer hebben gekozen.

Thomas Köhns, technisch projectmanagement

GEV

Ik was op zoek naar een robuuste oplossing die eenvoudig te bedienen was en die we konden aanpassen aan onze wensen. Er zijn veel goed ontworpen oplossingen beschikbaar, maar voor een kleine onderneming als die van mij, met maar zeven werknemers, zouden de meeste oplossingen voor documentbeheer nooit rendabel zijn.

Friedrich Staller, Managing Director

Gramagraf

Terwijl de andere merken het alleen hadden over de hardware, besteedde Canon vooral veel aandacht aan onze bedrijfsontwikkeling op de lange termijn, waardoor een samenwerkingsverband ontstond dat sindsdien is blijven groeien.

Victor Castaño, Commercieel Directeur

hs Druck

Canon heeft hier bij ons een Essential Business Builder-cursus gegeven over de personalisatie van printmateriaal. Hun deskundige begeleiding heeft echt geholpen het hele team inzicht te geven in de mogelijkheden van de technologie. Dankzij de cursus beheersen de teamleden de technologie en weten ze precies hoe we deze nieuwe mogelijkheden aan klanten kunnen aanbieden.

Helmut Hörmanseder, Founding Partner

Imagination

We hebben op allerlei manieren vooruitgang geboekt. De printgerelateerde kosten zijn aanzienlijk verminderd, wat een sterk effect heeft op onze winstcijfers. We hebben nu veel minder apparaten, die flexibeler en veerkrachtiger zijn, en we hebben de juiste machines op de juiste plekken. We kunnen nu printen met geweldige precisie en consistent hoogwaardige kleur leveren aan onze klanten

Sue Chick, Project Manager

Frühwald-Instituut

Canon was de enige leverancier die een oplossing bood die aan alle kwaliteitsvereisten van onze patiënten en artsen voldoet en tegelijkertijd onze status als toonaangevende dienstverlener op het gebied van beeldvormend medisch onderzoek waarborgt. En dat alles tegen een redelijke prijs.

Dr. Franz Frühwald, Hoofd Radiologie

Kadfire

We waren een gezond hardware-/softwarebedrijf toegspitst op architectuur aan het opbouwen, waarbij we de penplotters vervingen door de relatief nieuwe inkjettechnologie. Op een of andere manier kwamen we in contact met een spoorwegmaatschappij die naar een nieuwe manier zocht om tijdschemaposters op Double Royal-formaat te produceren, dat is dus 635 mm x 1016 mm. We vertelden ze dat onze inkjetprinter dit in 90 seconden kon doen en we kregen de opdracht.

Clive Blane, eigenaar

Latent Light

Canon is een geweldige partner gebleken in ons groeitraject. Ze geven advies, werken samen op lange termijn en laten zien dat ze willen helpen activiteiten te laten groeien. Belangrijker nog is dat Canon samen met u alle mogelijkheden onderzoekt en helpt het maximale te halen uit uw oplossingen.

Adam Gildersleeve – Managing Director

London Borough of Newham

Diagnose en onderhoud op afstand is in IT heel normaal en wij dachten dat een soortgelijke benadering voor onze printactiviteiten aanzienlijke voordelen zou kunnen opleveren. Daarnaast wisten we dat we dan tendensen in ons verbruik beter zouden kunnen begrijpen, zodat we onze toekomstige printstrategie beter konden afstemmen.

Gary Sussex, ICT Services Manager

Advocatenbureau Loimer-Scharzenberger-Preis

Canon's kennis over bedrijfsprocessen en het documentbeheer waar de advocatuur mee te maken krijgt, heeft onze verwachtingen overtroffen, vooral voor wat betreft elektronische gegevensverwerking. Daardoor profiteren we nu van een efficiënte en volledig geïntegreerde oplossing voor documentbeheer, waardoor we per week nog maar zo'n vier tot vijf uur kwijt zijn aan administratieve werkzaamheden.

Dr. Bernhard Loimer, Partner

Lundeby & Co

We hebben veel concurrerende breedformaatprinters bekeken en we voelden ons erg goed bij onze keuze voor Canon. Het resultaat is duidelijk: de beelden die we creëren met de imagePROGRAF iPF8100 overtreffen qua kwaliteit alle andere breedformaatprinters in deze klasse.

Kåre Lundeby, CEO

Mapro

Het samenwerkingsverband met Canon bood ons een enorme zakelijke kans in een toekomstgerichte crossmedia-markt. Canon is een betrouwbare en competente partner die klanten creatieve ideeën en visies biedt als essentieel onderdeel van hun dagelijkse bezigheden. We zijn het team van Canon dan ook als behulpzame vrienden gaan zien.

Manfred Senn, Managing Director

Matthias Bernhard AG

Canon nam de tijd om uit te leggen hoe de wereld van communicatie veranderd is door de komst van crossmedia en toonde hoe we onze klanten kunnen helpen om hun boodschap op een nieuwe en geweldige manier over te brengen.

Matthias Bernhard, oprichter en eigenaar

Maya Vik

Een groot deel van ons succes is te danken aan de professionaliteit en ondersteuning van Canon. Al het door Canon geleverde materiaal was van zeer hoge kwaliteit. Het was gewoonweg fantastisch dat wij konden samenwerken met een partner die voor dit media-overkoepelende project in al onze mediabehoeften kon voorzien.

Pål Laukli, professioneel fotograaf

Orion Rechtsschutz-Versicherung AG

Canon heeft geluisterd naar wat we nodig hadden, heeft onze doelstellingen met ons besproken en daarna snel en efficiënt een oplossing geleverd die daar niet alleen aan voldeed, maar die ons ook uiteindelijk resultaten heeft opgeleverd die onze stoutste verwachtingen overtroffen.

Roger Guggisberg, Hoofd Operations

Open Print

Canon's experts geven ons voortdurend nieuwe ideeën en staan ons terzijde met advies op het gebied van trends in de markt. Zo kunnen we op het juiste moment winstgevende investeringen doen en er zeer snel een optimaal rendement uit halen.

Germán Sferco, Directeur

De Public and Commercial Services Union

We hebben gekeken naar verschillende toonaangevende fabrikanten van digitale printers, waaronder een bedrijf van wiens diensten we de afgelopen 30 jaar gebruik hebben gemaakt. Het eerste waar we naar keken waren de kleurenprintvoorbeelden van de verschillende apparaten. Hierop blonk Canon echt uit.

Sian Manaz, Hoofd Communicatie

Peugeot Azur

Het was duidelijk dat Canon niet alleen de tijd had genomen om onze wensen in kaart te brengen, maar ook om voordelen te onderzoeken waar we zelf niet aan hadden gedacht. Maar dat is te verwachten van een leverancier met zo'n uitgebreide ervaring in imaging voor kantoren.

David Morainville, Administration and Finance Director

R&V Versicherung

Canon nam de tijd om verder te kijken dan onze vereisten en heeft ons een oplossing geboden die onze verwachtingen op alle gebieden heeft overtroffen. Canon leverde een beheerde printstrategie die op korte termijn ROI gegeneerde, waardoor we de printgerelateerde kosten met meer dan 60% konden verlagen.

Horst Schlüchter, Hoofd Application-management en Infrastructuur

Reprohouse Limited

De afgelopen vijf maanden waren de beste die we in tien jaar handel hebben meegemaakt. De printers van Canon hebben daarin een belangrijke rol gespeeld.

Graham Taylor, Managing Director

Rheinmail

Canon helpt ons processen te analyseren op basis van de specifieke behoeften van onze klanten en een passende oplossing te vinden. We hebben nog niet eerder een partner met zo veel expertise in het bieden van oplossingen voor deze branche gevonden.

Thilo Reichert, Managing Director

RHI

Tegenwoordig besteden we de lay-out van het artwork en de voorbewerking van gegevens niet meer uit aan reclamebureaus. Dit wordt nu door een externe printleverancier gedaan, waarbij we alle printbenodigdheden intern regelen. Daarmee bereiken we een kwaliteit die eruit ziet en aanvoelt als offset drukwerk. Ik schat dat we daarmee onze kosten voor het hele proces ongeveer hebben kunnen halveren.

Christoph Brandner, Department Head

Ziekenhuis Zuid-Jutland

We hoeven ons niet langer te wenden tot kleine lokale grafische bedrijven. De productie van alle printopdrachten gebeurt nu gecentraliseerd op minder maar grotere printsystemen. En dan is er ook nog ons copycenter. We hebben jaarlijks ongeveer 600.000 tot 800.000 Deense kronen (ongeveer € 80.000 tot € 108.000) bespaard op printkosten

Bent Kongerslev, inkoopcoördinator

Spazio81

Vanwege het aantal services dat wij aanbieden, hebben we een loyaal, breed en divers klantenbestand. Onze klanten zijn zeer enthousiast om met ons samen te werken. Dit verhoogt onze wereldwijde reputatie, met bestellingen uit o.a. de VS en China.

Alessandro Locatelli, CEO

Staples

We hadden hulp nodig van een externe consultant om inzicht te krijgen in de drijfveren van onze klanten. Wat we nodig hadden was een oplossing en een strategie, maar deze leken pas te bestaan op het moment dat Canon Business Services erbij betrokken werd.

Richard Houppermans,  Manager Business Services

St James’s Hospital

De enorme hoeveelheid papierwerk in het ziekenhuis was duizelingwekkend en ontzettend tijdrovend. We hadden 18 maanden aan papierwerk op de grond staan en aan de muur hangen. Dat is nu allemaal digitaal opgeslagen, waardoor onze werkomgeving prettiger en veiliger is geworden.

Pat Bailey, SAP System Support

UKE

De ondersteuning voor printers en multifunctionele systemen is nu veel beter omdat dit door experts van Canon wordt uitgevoerd. Als IT-afdeling kunnen we ons daarom op onze kerntaken richten. Bovendien printen we goedkoper dan ooit tevoren.

Florian Benthin, Hoofd Desktop Services

Universiteit van Klagenfurt

Canon heeft de tijd genomen om inzicht te krijgen in onze behoeften en heeft vervolgens een persoonlijke oplossing samengesteld waarmee we de services aan onze studenten konden verbeteren.

Hermann Maier, IT Director

Van Dillewijn Group

We hebben ons crediteurensysteem nu goed onder controle en verwerken facturen nu 40% sneller dan eerst. In combinatie met het geld dat we besparen doordat we minder boetes betalen, hebben we met de oplossing van Canon in totaal 30% op kosten kunnen besparen.

Bert Rijkmans, Information and Communication Executive

Volkswagen

De twee Canon imagePRESS-systemen bleken de ideale aanvulling te zijn op onze bestaande mix van offset- en digitale apparatuur. Ze zorgen voor een perfecte balans tussen productiviteit en kwaliteit. Dat is perfect voor het grootste gedeelte van het werk dat wij hier uitvoeren en voor snelle afhandeling van de groeiende vraag naar kleine oplagen.

Helmuth Oschmann, Printroom Manager

Whitemountain Quarries

Dankzij Canon's Information Management Solution is het vastleggen, beheren en distribueren van informatie bij Whitemountain Quarries gerevolutioneerd. Het verschil dat Canon heeft gemaakt met betrekking tot beschikbaarheid, bereikbaarheid en kwaliteit van gegevens is van ongekende waarde.

Maurice McCracken, Group Accountant

Branches

Blader door de verschillende branches en selecteer een branche uit de vervolgkeuzelijst voor meer informatie over oplossingen van Canon in de betreffende sector

spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image Site francophone   |     © Copyright 2014   |   Gebruiksvoorwaarden   |   Sitemap   |   Informatie over cookies spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Gebruiksvoorwaarden spacer image spacer image