no consumer

Passie voor imaging, passie voor jou

Grace, Marketing & PR

Je carrière kent geen grenzen

Siddharth, Sales & Consulting

We zijn meer dan een onderneming

Graham, Management

Passie voor imaging, passie voor jou

Claire, Business Administration

Je carrière kent geen grenzen

Antonello, Sales & Consulting

Samen behalen we onze doelstellingen

Oliver, Business Solutions & IT, en Nicola, Sales & Consulting

Werken bij Canon

Een carrière bij Canon draait om passie. Deze passie en een gevoel van trots vormen de basis voor alles wat onze mensen doen. Dit is een van de redenen waarom wij toonaangevend zijn in innovatie op het gebied van imaging, of het nu om consumenten-, zakelijke, studio- of medische producten, oplossingen of services gaat.

Sales & Consulting

Heb je altijd al deel willen uitmaken van een team dat wereldberoemde services en oplossingen biedt en heb je een echte passie voor imaging? Bij Canon kun je een nieuwe stap in je carrière maken.

Marketing & PR

Canon-medewerkers zijn trots op wat ze doen en ze willen de wereld er alles over vertellen. Hier speel jij een rol. De marketing- en PR-teams bij Canon omvatten functies die variëren van customer channel marketing en business planning tot productmanagement, die allemaal Canon's services en oplossingen tot leven brengen.

Business Solutions & Information Technology

Hou je van een uitdaging en wil je deel uitmaken van het kloppende hart van Canon? Wil je een bijdrage leveren aan oplossingen voor klanten en een infrastructuur voor het bedrijf bouwen?

Business Administration

Je bent een probleemoplosser, bent in staat om verder te kijken dan alleen de uitdagingen en komt met voorstellen voor nieuwe benaderingen die de processen van Canon stroomlijnen en het bedrijf een uitstekende infrastructuur geven die resultaten oplevert.

Management

Je moet een passie hebben voor klanten en mensen. Canon's doel: het bedrijf ontwikkelen door de ontwikkeling van haar medewerkers.

Afgestudeerden en stagiaires

Beslissen wat je wilt gaan doen na het afronden van je hbo- of universitaire studie is niet altijd even makkelijk. Daarom heeft Canon programma's voor afgestudeerden en stagiaires samengesteld om je de ervaring te kunnen bieden die je nodig hebt bij het ontwikkelen van je carrière in het vakgebied van je keuze. Lees het verhaal van Sara.

Maak kennis met de mensen van Canon


Hoe blijf je op de hoogte?

Of het nu onderhoudstechnici in Zweden zijn of salesprofessionals uit Spanje, Canon moedigt je aan om te zoeken naar uitdagende carrièremogelijkheden bij Canon. Je vindt niet alle banen op elke locatie, maar er liggen overal interessante kansen.

Denk eens aan een carrière bij Canon

De mensen maken Canon tot wat zij is en Canon streeft derhalve naar een vriendelijke en evenwichtige werkomgeving. Dankzij de fantastische merknaam, heeft Canon bovendien een sterke band met haar klanten. Denk eens aan een carrière bij Canon en ontdek of je hier op je plaats bent.