no consumer

Canon ME200S-SH

ME200S-SH

Deze compacte, uiterst flexibele lichtgewicht videocamera met Dual Pixel CMOS AF op een Super 35 mm-sensor levert verbluffende Full HD-video-opnamen met tot wel 50p/59,94p met een ongelooflijk 12-stops bereik, bij een maximale equivalente ISO-snelheid van 204.800.

/Images/ME200S-SH%20Extra_tcm43-1383592.jpg

Voordelen

  • Hoogwaardige Full HD-output
  • Geweldige prestaties bij weinig licht
  • Geavanceerde autofocus en beeldbedieningselementen
  • Eenvoudige configuratie en installatie op afstand
  • Flexibele configuratie

Meer productinformatie

Bekijk Canon ME200S-SH in detail

Hoogwaardige kwaliteit, Full HD-output


De ME200S-SH gebruikt een 8,29 Megapixel Super 35 mm CMOS-sensor en kan professionele Full HD 1080p/1080i/720p-beelden leveren die op een extern opnameapparaat kunnen worden opgenomen met een 12-stops dynamisch bereik in Canon Log- of Wide DR-modus. Verminderde motion blur met ondersteuning voor framerates van tot wel 50p/59,94p voor filmen in slow-motion.

Geweldige prestaties bij weinig licht


De ME200S-SH is perfect voor zeer uiteenlopende uitzendsituaties zoals opnamen bij weinig licht en werking op afstand in situaties met zeer weinig licht dankzij een maximale equivalente ISO-snelheid van 204.800. Deze camera kan infrarood in kleur opnemen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een inschuifbaar infraroodfilter dat met een druk op de knop kan worden geactiveerd.

Geavanceerde autofocus en beeldbedieningselementen


De ME200S-SH beschikt over Dual Pixel CMOS-autofocus, die continue AF met compatibele EF-lenzen mogelijk maakt. De fasedetectietechnologie op basis van een sensor is ontworpen voor vloeiende en hoogwaardige continue focus. Dit is een unieke Canon-technologie die helpt de creatieve mogelijkheden van snelle lenzen en geringe scherptediepte te maximaliseren. Elektronisch bestuurde ND-filters zorgen voor meer controle over het beeld terwijl de meerdere voorkeuze-instellingen kunnen worden opgeslagen om op een later tijdstip opnieuw te worden gebruikt.

Eenvoudige configuratie en installatie op afstand


De compacte en lichtgewicht ME200S-SH bevat uitgebreide aansluitingsmogelijkheden voor een monitor, uitgangen voor een extern opnameapparaat en afstandsbediening, inclusief HDMI-poort, Genlock en twee 3G-/HD-SDI-aansluitingen. Bediening op afstand is mogelijk via twee aansluitingen: een jack van 2,5 mm en RS-422-aansluiting voor Canon's RC-V100 afstandsbediening*

Flexibele configuratie


Dankzij de EF-vatting met Cinema Lock ondersteunt de ME200S-SH een brede selectie compatibele EF/EF-S-lenzen uit het Canon-assortiment, waaronder zoom- en primelenzen, en geselecteerde Canon servo-lenzen** (met een 12-pins interface) voor meer controle en creatieve mogelijkheden bij opnamen.

  • *Met Canon's protocol, mogelijk is een service-update vereist.
  • ** Lijst van compatibele lenzen nader te bepalen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon ME200S-SH.

Full HD movies

Full HD-movies

Oversampling

Oversampling HD-verwerking voor scherpere beelden

Vloeiende, continue AF in movies

Wide DR Gamma

Zowel lichte tonen als schaduwdetails vastleggen

DIGIC-verwerkingsvermogen