no consumer

Canon ME20F-SH

Maak opnamen bij daglicht en zelfs 's nachts

Laat een nieuwe wereld aan creatieve mogelijkheden voor filmopnamen voor je open gaan! De innovatieve ME20F-SH full-frame Full HD-videocamera biedt uitzonderlijke prestaties bij weinig licht en infraroodfunctionaliteit met een ongeëvenaarde gevoeligheid van ISO 4 miljoen.

0%

  Maak kennis met de ME20F-SH

  Bekijk hoe de ME20F-SH presteert

  Leg kleur bij weinig licht vast als nooit tevoren

  Maak opnamen met maximale lichtopvang

  Een speciale, nieuw ontwikkelde full-frame 35mm 2,26 Megapixel CMOS-sensor is specifiek ontworpen voor video-opnamen bij weinig licht. Dankzij een grotere pixelgrootte optimaliseert de sensor de mogelijkheden voor het opvangen van licht en levert zo ultieme opnamen bij weinig licht met weinig ruis.

  Film met een ISO van meer dan 4 miljoen

  Dankzij een ongeëvenaarde maximum-ISO van meer dan 4 miljoen (+75dB), kan de ME20F-SH waarnemen en opnemen bij bijna volledige duisternis, dat wil zeggen bij minder dan 0,0005 lux. Je kunt gerust de sterrenhemel vastleggen (met een f/1.2 lens bij 29.97p en maximum scherpte).

  De kleurencamera met zicht in het donker

  Kleur waarnemen en vastleggen

  De ME20F-SH detecteert kleuren duidelijk, zelfs bij omstandigheden met weinig licht en hoge versterkingsinstellingen, en heeft de mogelijkheid om infrarood in kleur vast te leggen.

  Hoogwaardige Full HD-output

  Flexibele controle over creatieve opties

  Automatische opname-opties

  Met uitgebreide opties voor automatische functies voor belichting via bediening van iris en scherpte, One-Shot AF en automatische witbalans is de ME20F-SH eenvoudig te gebruiken en configureren, maar heb je ook controle over de opname-instellingen wanneer je die nodig hebt.

  Voorkeuze-instellingen

  Het menu Voorkeuze-instellingen van de camera biedt een variëteit aan opties voor de bediening van verschillende aspecten van het gemaakte beeld. Je kunt tot zes bestanden met voorkeuze-instellingen op de camera opslaan voor later gebruik of een van de drie bestanden met voorkeuze-instellingen (Canon Log, Wide DR of EOS Standard) gebruiken.

  Groot ISO-bereik

  De ME20F-SH biedt een ongelooflijk ISO-bereik van 800 (0 dB) tot meer dan 4 miljoen (+75dB), waardoor filmmakers alles kunnen opnemen van omstandigheden in daglicht tot nachtelijke condities met alleen maar het licht van de sterren.

  Bediening op afstand van ingebouwde filters

  Snelle en eenvoudige bediening op afstand van de ingebouwde, elektronisch bediende ND-filters (3-stops en 6-stops) en infraroodfilters van de ME20F-SH is mogelijk via de Canon-afstandsbediening RC-V100.

  Naadloze compatibiliteit en configuratie

  Flexibele installatie voor gebruiksgemak

  Compacte en lichte body

  De ME20F-SH is een compacte en lichte camera van slechts 1,1 kg bij afmetingen van circa 102 x 116 x 113 mm (b x h x d). Deze camera is ideaal op locaties met weinig licht, zowel op het land of onderwater.

  Eenvoudig monteren en positioneren

  Met zowel bevestigingspunten boven en onder biedt de ME20F-SH flexibiliteit voor positionering en montage op robotkoppen, beugels, kranen en statieven; voor naadloze integratie in locatieworkflows. Het is eenvoudigweg een unieke, veelzijdige camera voor vrijwel alle lichtomstandigheden.

  Videogalerij

  ‘Miss Aurora’s Dance’ met de ME20F-SH

  Specificaties

  Inhoud van de doos

  Aanbevolen voor jou