spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
Wie zijn wij?Voor alle informatie over de Canon organisatie.  |   Waar kopen?Kijk voor een verkooppunt van Canon bij u in de buurt. |   Contacteer onsContactgegevens voor Canon vestigingen. Canon België spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Home > Privé gebruik > Producten > Spiegelreflex digitaal > EOS 40D spacer image spacer image
spacer image

Canon EOS 40D
Spiegelreflex digitaal

Dit product wordt niet meer verkocht

Vermogen en flexibiliteit in één veelzijdige camera voor de veeleisende fotograaf. Ga de uitdaging aan met 6,5 bps, 10,1 Megapixels en een assortiment functies dat is ontworpen om uw fotografie op een hoger niveau te brengen.

Kenmerken

  • 10,1 MP APS-C CMOS-sensor
  • 6,5 bps, 75 JPEG-reeksopname
  • Zeer nauwkeurig, Wide-area AF-systeem
  • 3,0" LCD-scherm met Live View-programma
  • DIGIC III-processor
  • Geïntegreerd EOS Cleaning System
  • Picture Style
  • Camerabody van magnesiumlegering
  • Compatibel met alle EF/EF-S-objectieven en EX Speedlites
Ontworpen om te worden uitgedaagd.10,1 Megapixel CMOS-sensor
Canons CMOS-sensor geeft de camera een groot dynamisch bereik, waarbij ook de subtiele details in schaduwen en lichte delen worden vastgelegd. Een verbeterd pixelontwerp plus een on-chip beeldruisreductie zorgen voor schone, heldere opnamen over het gehele ISO-bereik. De opnamen worden met 14 bits geconverteerd voor fijne gradaties en een superieure kleurreproductie.

Fotograferen met 6,5 bps
De EOS 40D maakt continu-opnamen met 6,5 beelden per seconde tot een reeks van maximaal 75 grote JPEG-opnamen (17 in RAW).

Breed AF met 9 ‘cross type’-punten
Het uiterst nauwkeurige AF-systeem gebruikt 9 ‘cross type’-punten voor scherpstellen in zowel het horizontale als verticale vlak. Het centrale AF-punt biedt een gevoeligheid tot maximaal f/2.8. De punten zijn verspreid over het gehele AF-beeld om scherp te stellen op onderwerpen die zich niet in het midden bevinden.

3,0" LCD-scherm met Live View-programma
Het heldere 3,0" LCD-scherm heeft een haarscherpe beelddefinitie om de scherpstelling en compositie te controleren – plus 10x vergroting voor weergave van de kleinste details. Bij fotografie vanuit een ongewone positie biedt het Live View-programma de mogelijkheid uw compositie te bepalen met behulp van het LCD-scherm.

DIGIC III-processor
De snelle en uiterst nauwkeurige DIGIC III verwerkt beelden met 14 bits en dit resulteert in subtielere kleurgradaties. DIGIC III minimaliseert het energieverbruik, zodat de accu langer kan worden gebruikt en zorgt dat de eerste opname binnen 0,15 seconde is te maken.

Geïntegreerd EOS Cleaning System
Canons ingebouwde reinigingssysteem houdt de sensor schoon en vrij van stof. Een combinatie van technologieën zorgt dat stof wordt gereduceerd, afgestoten en verwijderd en deze combinatie bevat een zelfreinigende sensoreenheid die stof van de sensor afschudt zodra de camera wordt ingeschakeld.

Picture Style
Instelbare Picture Style-opties zorgen voor een eenvoudige bediening van de parameters voor beeldverwerking. Elk van deze opties resulteert in een andere kleurreproductie. De Picture Style-opties zijn zowel met de camera als via de meegeleverde Picture Style Editor-software in te stellen.

Camerabody van magnesiumlegering
Een duurzame body van magnesiumlegering met weerbestendige afdichtingen beschermen de camera tegen de gevolgen van intensief gebruik.

EF-objectieven en accessoires
De EOS 40D is compatibel met meer dan 60 EF- en EF-S-objectieven en alle Speedlite-flitsers uit de EX-serie. Draadloze fotografie en bestandsoverdracht zijn mogelijk met de optionele Wireless File Transmitter WFT-E3.

Aansluitingen
Video Uit voor weergave op een TV scherm. USB 2.0 Hi-speedaansluiting voor snelle gegevensoverdracht.

Print page Print deze pagina arrow more

spacer image
Downloads
Brochures
DPP Software Download
Drivers
Firmware updates
Verwante producten
EF Objectieven
spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image Site francophone   |     © Copyright 2014   |   Gebruiksvoorwaarden   |   Sitemap   |   Informatie over cookies spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Copyright 2010   |   Gebruiksvoorwaarden spacer image spacer image