no consumer

Canon EOS C300 Mark II

Een doorbraak voor creatief filmen

Duurzaam, krachtig en eenvoudig in gebruik! De EOS C300 Mark II legt prachtige 4K/Full HD-video vast met een ongelooflijk dynamisch bereik van 15 stops, externe opslag van RAW-bestanden en Canon Log2 om je creatieve visie te verwezenlijken.

0%

  Maak kennis met de EOS C300 Mark II

  Opmerkelijke beeldkwaliteit

  Uitstekende AF met EF-lenzen

  Maximale vrijheid bij de nabewerking

  Maak opnamen met ongeëvenaarde beeldkwaliteit

  capture and see

  Maak fantastische opnamen met een hoge resolutie

  Een verbeterde 8,85 Megapixel Super 35 mm Canon CMOS-sensor, speciaal ontworpen voor filmopnamen. De sensor levert fantastische beelden met een hoge resolutie en gevoeligheid, weinig ruis en uitzonderlijke details.

  Full control

  capture and see

  Zeer veelzijdige XF-AVC-codec

  Profiteer van een uitgebreide reeks hoogwaardige en creatieve opnameopties met de zeer veelzijdige XF-AVC H.264-codec. Maak prachtige 4K-video's met maximaal 410 Mbps/10-bits voor eenvoudige integratie in bestaande 4K-workflows en selecteer eenvoudig de combinatie van resolutie en codectype die het beste bij je productie past.

  Geavanceerde Full HD-beeldverwerking

  Oversampling HD-verwerking is een geavanceerd debayering-algoritme voor beeldverwerking dat effectief gebruikmaakt van de grote mogelijkheden van 4K-opnamen in Full HD. De camera legt een 4K-beeld vast, de RGB-kanalen worden gescheiden in drie afzonderlijke 8 Megapixel 4K-signalen en de 4K RGB-signalen worden vervolgens gemultiplexd en intern geschaald tot een Full HD-signaal (1920x1080). Dit verbetert de waargenomen resolutie en stelt de gebruiker in staat een aanzienlijk helderder Full HD-beeld te creëren.

  Opnamen met een hoog dynamisch bereik met Canon Log2, Canon Log en Wide DR Gamma

  Voor maximale vrijheid bij de nabewerking, legt de geïntegreerde Canon Log2 Gamma het maximumbereik aan tinten vast met een groot dynamisch bereik van maximaal 15 stops. Door het dynamisch bereik met maximaal 15 stops te verbreden, worden de extremen van lichte tonen en schaduwdetails opgenomen en het bereik van kleurgradaties wordt vergroot. Als je minder dynamische correcties verwacht of van plan bent te mixen met bestaand Canon EOS-beeldmateriaal, kun je Canon Log gebruiken. Als je een snellere workflow nodig hebt kun je de Wide DR-instelling gebruiken aangezien deze geen correctie vereist en toch een dynamisch bereik van 15 stops biedt.

  Meer verwerkingskracht met Dual DIGIC DV5

  Met Canon's Dual DIGIC DV5-processors heeft de EOSC300 Mark II aanzienlijk meer verwerkingskracht dan de voorganger. Hierdoor is het mogelijk om 4K-video's met grote bitsnelheid op te nemen. Daarnaast worden ook Canon Log2 Gamma en vele andere belangrijke camerafuncties ondersteund.

  Leg bewegende onderwerpen nauwkeuriger vast

  Dankzij het significant sneller uitlezen van de sensor wordt er nog minder rolling shutter-vertekening gecreëerd. Zo behouden ook bewegende onderwerpen beter hun echte vorm.

  Jouw creatieve visie makkelijk realiseren

  Sla prachtige 4K-beelden intern op

  Je kunt gelijktijdig prachtige 4K/UHD-beelden opslaan met tot wel 410 Mbps/10-bits op twee interne CFast 2.0™-geheugenkaarten, 2K-proxybestanden op SD-kaart en 4K RAW-gegevensuitvoer naar externe apparaten voor een efficiënte workflow. Profiteer van de grote mogelijkheden van 4K-opnamen in Full HD met duidelijk helderdere resultaten en hoge kwaliteit dankzij oversampling HD-verwerking.

  • Canon heeft een licentie om het CFast 2.0™-handelsmerk te mogen gebruiken dat mogelijk in diverse rechtsgebieden is gedeponeerd .

  Automatische functies: pak je camera en ga aan de slag!

  Met de innovatieve automatische functies van de EOS C300 Mark II kun jij je op de actie concentreren. Zo zijn er onder meer Dual Pixel CMOS AF met 80% verticale en 80% horizontale dekking, gezichtsdetectie-AF (met compatibele lenzen) en automatische witbalans. Mis geen moment meer. Verbeterde AF biedt de mogelijkheid om de AF-snelheid (op compatibele lenzen) en onderwerpen volgen met AF te selecteren zodat het scherpstellen natuurlijker gebeurt.

  Compositie zonder beperkingen

  Kies zelf je focus met opnieuw te positioneren Dual Pixel CMOS AF

  Video bekijken

  Concentreer op in- en uitzoomen

  De Dual Pixel CMOS AF volgt gezichten automatisch, zodat jij je kunt concentreren op het in- en uitzoomen

  Video bekijken

  Dual Pixel Focus-gids

  Baanbrekende user interface voor intuïtieve manual focus

  Video bekijken

  Maak vol vertrouwen opnamen onder alle lichtomstandigheden

  Maak overal opnamen en leg beeldmateriaal vast met weinig ruis in allerlei uitdagende omstandigheden dankzij het grote ISO-bereik tot ISO 102.400 voor betere lichtgevoeligheid en ongeëvenaarde prestaties bij weinig licht. Dankzij de geïntegreerde ND-filters is extra belichtingsregeling van 10 stops mogelijk (in uitbreidingsmodus) bij veel licht of wanneer een groot diafragma nodig is.

  Betere geluidskwaliteit dan CD

  De EOS C300 Mark II ondersteunt LPCM 24-bits/48-kHz audio voor een geluidskwaliteit die beter is dan CD. Het biedt 4-kanaals invoer, inclusief een microfoonaansluiting, interne monomicrofoon en twee XLR-aansluitingen waarmee meerdere geluidsbronnen kunnen worden geselecteerd en kunnen worden gecombineerd om geluid met een gevoel van sfeer op te nemen.

  Zeer uitgebreid assortiment verwisselbare lenzen, EF- en PL-vattingen

  Breid je creatieve mogelijkheden uit door te fotograferen met behulp van meer dan negentig van Canon's huidige verwisselbare EF- en EF Cine-lenzen. Ondersteuning voor servo zoom vergroot de opnameflexibiliteit verder. De EF-lensvatting kan naar EF-vatting worden gezet met Cinema Lock of naar PL-vatting en weer terug worden overgezet door een goedgekeurd Canon Service Center.

  Naadloze integratie met professionele workflows

  Nieuwe XF-AVC-indeling voor eenvoudige integratie

  De nieuwe 4K-bestandsindeling van de XF-AVC kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande workflows, terwijl er tegelijkertijd 2K-opnamen of Full HD-proxybestanden op de SD-kaart in dezelfde indeling worden opgeslagen. Hierdoor wordt de efficiëntie tijdens de nabewerking nog groter.

  Groot aantal kleurgamma's

  De EOS C300 Mark II biedt verschillende kleurgamma's zodat je er één kunt kiezen die bij jouw workflow en uitvoermedium past, inclusief BT.2020, Canon Cinema Gamut en DCI-P3.

  Videogalerij

  'Trick Shot': opname met de EOS C300 Mark II

  Achter de schermen: hoe 'Trick Shot' opgenomen is

  'Hurdler': opname met de EOS C300 Mark II

  Achter de schermen: hoe 'Hurdler' opgenomen is

  Achter de schermen

  Filmopnamen van de City Surfers in München

  Laat je inspireren

  Specificaties

  4K

  2K

  Full HD 1080

  Dual DIGIC DV5

  Dual Pixel CMOS AF

  XF AFC

  XF AVC 422

  Wide DR Gamma

  CFast 2.0

  Oversampling

  Gezichtsdetectietechnologie

  • Canon heeft een licentie om het CFast 2.0™ handelsmerk te mogen gebruiken dat mogelijk is gedeponeerd in diverse rechtsgebieden.
  Inhoud van de doos

  Aanbevolen voor jou

  Dit is wellicht ook iets voor jou…