Short Throw & Ultra Short Throw Projectors
yes business

Projectoren met (ultra)korte projectieafstand

Kristalheldere beelden in de kleinste ruimten.

XEED WUX450ST

Deze veelzijdige, compacte installatieprojector met korte projectieafstand levert 4500 lumen en een verticale objectiefverschuiving van 75%.

canon cameras pro dslr

XEED WUX450ST

Compacte en flexibele connectiviteit.

XEED WUX450ST Angle

Compact ontwerp

Elke projector met korte projectieafstand heeft een compact ontwerp voor grotere, heldere beelden, zonder licht te verliezen bij korte afstanden. Deze groothoekprojector bevat een uitgebreide objectiefverschuivingsfunctie (XEED-bereik) en projectieafstanden met verhoudingen van 0,49 - 0,61 voor alle toepassingen waarbij ruimte schaars is. Ideaal voor simulatie, visualisatie en weergavedoeleinden met projectie vanaf de voor- of achterkant.

LV-WX300USTi

Meerdere installatieopties

Projectoren met een (ultra)korte projectieafstand kunnen vrijstaand worden gebruikt, maar kunnen ook eenvoudig aan de muur of het plafond worden gemonteerd.

Multi Installation

Flexibele bruikbaarheid

De korte projectieafstand stelt u in staat de projector dichterbij het scherm te plaatsen, waarmee schaduwen op het beeld tot het verleden behoren. Door de HDMI- en DVI-ingangen en firmware-updates via USB kan de projector foto's en video's van een breed scala aan verschillende bronnen weergeven. Daarnaast zijn deze projectoren eenvoudig op afstand te bedienen en via een LAN-netwerk te gebruiken dankzij de ondersteuning voor Crestron RoomView en NMPJ-functies.

XEED WUX450ST ceiling

Niet gevonden wat u zocht?