Canon Belgium nv/sa verhuist!

Op 2 januari 2008 zullen wij de Bessenveldstraat 7 verlaten en verhuizen we ons hoofdgebouw naar een nieuw adres : Berkenlaan 3, eveneens in Diegem.

In 2008 bestaat Canon Belgium nv/sa precies 30 jaar en voor deze gelegenheid hebben we onszelf met een fantastisch verjaardagsgeschenk bedacht: een nieuw hoofdgebouw! Vanaf 2 januari 2008 verhuizen we namelijk van de Bessenveldstraat 7 in Diegem naar de Berkenlaan 3, eveneens in Diegem.

Het klinkt misschien wat overdreven, maar toch schuilt er enige waarheid in de inleiding. In die dertigjarige bestaansgeschiedenis is Canon Belgium immers uitgegroeid tot een belangrijke speler als het gaat over « imaging »: we bepaalden de overgang van analoge naar digitale fotografie, we verrichtten baanbrekend werk op het vlak van (photo) printing en scanning, maar we lanceerden ook de allereerste kleurencopier in België, we zetten de standaard op het vlak van document management,…  

Het is dan ook logisch dat we na meer dan 25 jaar in het oude hoofdgebouw moesten uitkijken naar een nieuwe, modernere uitvalsbasis. Een hoofdkantoor dat is aangepast aan de technologische noden van deze tijd, maar dat tegelijkertijd de geest van Canon uitdraagt: ambitieus, warm, duurzaam, ecologisch verantwoord en met een neus voor vernieuwing!

Ons nieuwe hoofdgebouw in de Berkenlaan 3 in Diegem is dan ook voorzien van enkele ecologische snufjes, die onze naam en faam van groene onderneming krachtig moeten onderstrepen. Wij nodigen u van harte uit om ons een keer te komen bezoeken op ons nieuwe adres. Het zal ons een eer en genoegen zijn…

Het Management Team
Canon Belgium nv/sa

Berkenlaan 3
1831 Diegem
02 722 04 11 

Hoe met de auto naar Canon België gaan?

Naar Diegem [JPG, 132 KB]
Van Bessenveldstraat naar Berkenlaan [PDF, 408 KB]
spacer
					image

Informatie over Canon

Philosophy
Canon België
Canon België verhuist
Research & Development
Canon Technologieën
Feiten & Cijfers
Investor Relations
Anti-Counterfeit Awareness
Information sur le commerce parallèle