Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Accelereer door informatiestromen te verbeteren

Uitdagingen

Door de hedendaagse explosie van informatie verwerkt u meer documenten en gegevens dan ooit tevoren. Deze informatie dient bovendien zowel op kantoor als daarbuiten toegankelijk te zijn. Daarbij komt dat het niet eenvoudig is om de communicatieprocessen binnen uw organisatie te versnellen en tegelijkertijd de beveiliging van informatie te waarborgen. De innovatieve informatie- en printmanagementtools van Canon helpen uw medewerkers op kantoor en daarbuiten om documenten gemakkelijker te delen, zowel face to face, virtueel als op papier.

Accelerate, St. James’ Hospital boosts productivity and patient experience through document management solutions from Canon

Case Study

Ontdek hoe Canon het St. James' Hospital heeft geholpen enorme hoeveelheden vertrouwelijke informatie sneller en efficiënter te verwerken en tegelijk de gegevensbeveiliging te versterken.

Meer informatie

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon uw organisatie kan helpen processen te versoepelen

Meer informatie

Onze diensten en producten

Managed Print Services

managed print services
Breng uw print- en scanvoorzieningen op een hoger niveau met Canon's Managed Print Services. Wat de omvang van uw organisatie ook is en hoe complex uw print- en scanvoorzieningen ook zijn, Canon's MPS-oplossingen stimuleren de productiviteit en verminderen kosten en verspilling.

Digitaliseren van documenten

documenten scannen en het documentproces automatiseren
Als u in deze digitale wereld documenten niet snel kunt verwerken, kan dit uw bedrijfsactiviteiten vertragen. Werk sneller en slimmer door papieren documenten te digitaliseren en ervoor te zorgen dat uw medewerkers altijd toegang hebben tot deze bestanden, waar ze ook zijn.

AEC-projectsamenwerking

AEC-projectsamenwerking
Stroomlijn projectontwikkeling door belanghebbenden snel en eenvoudig toegang te bieden tot ontwerpinformatie, waar ze ook zijn. Ontdek hoe Canon's oplossingen voor scannen, printen en delen u kunnen helpen het beheer van bouwprojecten te verbeteren.

On-demand documentproductie

on-demand communicatie
Inefficiënte productieworkflows vertragen uw organisatie. Ontdek hoe u de kwaliteit en consistentie van uw prints verbetert, terwijl u profiteert van een hogere productiviteit en kosten bespaart met on-demand documentproductie.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

  • Canon
  • ...
  • Informatie- en printmanagement - Accelereer