no business
Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Accelereer door informatieprocessen te verbeteren

Uitdagingen

Door de hedendaagse explosie van informatie verwerkt u meer documenten en gegevens dan ooit tevoren. Deze informatie dient bovendien zowel op kantoor als daarbuiten toegankelijk te zijn. Daarbij komt dat het niet eenvoudig is om de communicatieprocessen binnen uw organisatie te versnellen en tegelijkertijd de beveiliging van informatie te waarborgen. De innovatieve informatie- en printmanagementtools van Canon helpen uw medewerkers op kantoor en daarbuiten om documenten gemakkelijker te delen, zowel face to face, virtueel als op papier.

Accelerate, St. James’ Hospital boosts productivity and patient experience through document management solutions from Canon

Case Study

Ontdek hoe Canon het St. James' Hospital heeft geholpen enorme hoeveelheden vertrouwelijke informatie sneller en efficiënter te verwerken en tegelijk de gegevensbeveiliging te versterken.

Meer informatie

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon uw organisatie kan helpen processen te versoepelen

Meer informatie

Onze diensten en producten

Managed Print Services

managed print services
Verhoog de productiviteit door uw personeel niet te belasten met het beheer en onderhoud van uw printfaciliteiten. Managed Print Services zorgen dat uw printtechnologie geoptimaliseerd en voor het beoogde doel geschikt is en bieden een beter inzicht in uw printgewoontes, waardoor u kosten bespaart en verspilling tegengaat.

Documenten digitaliseren

documenten scannen en het proces automatiseren
Verhoog uw productiviteit door documenten sneller en efficiënter te verwerken en door uw medewerkers op afstand toegang tot hun documenten te geven. Digitaal scannen en documentprocesautomatisering zorgt bovendien voor lagere print- en papieropslagkosten en voor een betere informatiebeveiliging.

Samenwerking in projecten voor architecten, ingenieurs en bouwbedrijven & Management (AEC&M)

samenwerking in projecten voor architecten, ingenieurs en bouwbedrijven
Verbeter het beheer van bouwprojecten door stakeholders vanaf elke plek toegang tot informatie te geven. Door hoogwaardige grootformaat prints sneller en zuiniger te produceren, vermindert u de ontwikkelingskosten terwijl u in de vereiste nauwkeurigheid voor technische ontwerpen voorziet.

On-demand documentproductie

on-demand communicatie
Bevrijd uzelf van de traditionele snelheids- en kwaliteitsbeperkingen van intern printen en bespaar tegelijk op kosten en verspilling door te investeren in de on-demand communicatietools van Canon met doorlopende technische en commerciële ondersteuning.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in