EVENEMENT

Future Promotion Forum 2020

Emotie creëren in een op data-gestuurde wereld

Verder gaan dan omni-channel

Op het Future Promotion Forum 2019 werd iedereen geïnspireerd door experts uit de branche die de optimale combinatie van online en offline communicatie bespraken. Door de juiste potentiële klant te bereiken met de juiste boodschap op het juiste moment op de juiste wijze, kan het verkoopsucces en het rendement op marketing worden vergroot. Zo werd duidelijk dat programmatic printen een echte propositie is voor realtime omni-channel communicatie.

Dit jaar wordt die aanpak nog een stap verder verfijnd. Onder het motto "Emotie creëren in een op data-gestuurde wereld" wordt er dieper op ingegaan hoe merken klanten kunnen aanspreken door technologie efficiënt te gebruiken om hun gegevens te individualiseren en toch die belangrijke menselijke factor te behouden. Is hyper-individualisering de manier van de toekomst en hoe kunnen bedrijven dat het beste bereiken?

Neem een kijkje in de toekomst

Future Promotion Forum 2020 gaat online. Merkeigenaren, detailhandelaren, mediabureaus, creatieve bureaus, marketingmanagers, communicatiemanagers en printserviceproviders kunnen dit jaar deelnemen zonder te reizen. Laat u inspireren voor toekomstige innovatie door synergieën tussen online kanalen en printkanalen, best practices in de branche, ervaringen in het beheren van media en inzichten in programmatic printen.

Watch video from FPF 2019

Watch video from FPF 2019

Video bekijken

Meer informatie over printwerk in alle kanalen