no business
Differentiate, customer communication management

Differentieer om u te onderscheiden in een dynamische wereld

Uitdagingen

In de wereld van vandaag, met zijn vele informatiekanalen kan het lastig zijn om uw organisatie op te laten vallen.

De innovatieve marketingtools van Canon helpen u bij het genereren van vraag en gekwalificeerde leads, het vergroten van de loyaliteit van uw klanten door gebruik te maken van persoonlijke 1-op-1 communicatie en het ontwikkelen van multichannel-campagnes met maximale impact.

Differentiate, Rohner Spiller grow their business, using marketing and customer communication solutions from Canon

Case Study

Ontdek hoe Canon Rohner Spiller heeft geholpen de omzet te laten groeien door klanten online marketing en crossmedia diensten te bieden.

Meer informatie

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon uw organisatie kan helpen zich te onderscheiden

Meer informatie

Onze diensten en producten

Campagnemanagement

campagnemanagement
Ontwikkel krachtige multichannel-campagnes met consistente communicatie in geprinte en digitale media. De tools van Canon voor campagnemanagement geven u een beter inzicht in de voorkeuren van uw klanten, zodat u gerichter en met een meetbare respons kunt communiceren.

Customer Onboarding

Customer Onboarding
Versnel het inschrijfproces, vermijd kostbare fouten en maak uw medewerkers productiever door de verwerking van nieuwe klanten te automatiseren. De tools van Canon geven u meer inzicht in en controle over de inschrijfprocedure en laten u gegevens beveiligd opslaan.

Inbound Marketing & Customer Communications

inbound marketing & customer communications
Verhoog de productiviteit, voorkom fouten en verbeter de klantenservice met de tools van Canon voor inbound marketing. Door een betere rapportage, auditing en analyse kunt u ook de communicatie met klanten verbeteren, terwijl gecontroleerde toegang tot binnenkomende mail de informatiebeveiliging versterkt.

Customer Communications

Customer Communications
Verhoog de productiviteit en optimaliseer de kosten door berichten sneller en nauwkeuriger op te stellen. De tools van Canon voor Customer Communications geven u volledig inzicht in de communicatie met klanten en met onze beveiligde productieomgeving voldoet u aan de vereisten op het gebied van beveiliging en naleving van wet- en regelgeving.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

  • Canon
  • ...
  • Customer Communication Services - Differentieer