Event Cashback

CLAIM HIER JE EVENT CASHBACK

Registreer

Ik wil mijn actieproduct registreren

Klik hier

Meer info

Ik wil graag meer informatie omtrent deze promotie

Klik hier

1. Cashback

CASHBACK – Hoe werkt het? Bij cashback krijg je een gedeelte van je aankoopbedrag terug gestort op je rekening.

STAP 1 – vul je gegevens in
STAP 2 – upload je aankoopbewijs en ontvangen event voucher
STAP 3 – na goedkeuring wordt binnen 30 dagen het bedrag op je rekening gestort

REGISTREER

2. Deelnemende producten

 


Spiegelreflexcamera Cashback bedrag verschilt per event, zie de ontvangen voucher
EOS bodies en alle kitconfiguraties*
*actie geldig op alle kleuren
Compactcamera Cashback bedrag verschilt per event, zie ontvangen voucher
POWERSHOT camera’s*
IXUS camera’s*
*actie geldig op alle kleuren en/of kitconfiguraties
Lenzen Cashback bedrag verschilt per event, zie de ontvangen voucher
EF-lenzen
EF-S lenzen
EF-M lenzen
TS-E lenzen
Printers Cashback bedrag verschilt per event, zie ontvangen voucher
PIXMA Printers *
SELPHY Photoprinters *
*actie geldig op alle kleuren

3. Verkooppunten

Vind snel het dichtstbijzijnde Canon-verkooppunt met behulp van onze dealerlocator

VEELGESTELDE VRAGEN

Welke Canon producten doen er mee aan deze actie?

Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vind je op canon.be/eventcashback


Hoe werkt deze actie?

Bezoek een Canon event, ontvang een voucher met specifiek bedrag en unieke code en koop een geselecteerd Canon product. Registreer je aankoop via canon.be/eventcashback


Waar kan ik me registreren?

Onder het kopje Registratie kan je je registreren. 


Tot wanneer kan ik mijn actieproduct registreren?

Je dient je actieproduct te kopen voor de vermelde datum op de voucher. Uiterste online registratiedatum staat ook vermeld op de voucher.

Zorg ervoor dat ook je registratieformulier, aankoopbon, serienummer en kopie event voucher voor de vermelde datum verstuurd zijn. Aankopen na deze datum kunnen niet meer mee doen aan deze actie.


Kan ik mijn actieproduct ook op een andere manier registreren?

Nee, dat kan alleen op canon.be/eventcashback


Is mijn aanvraag goed aangekomen?

Na registratie op canon.be/eventcashback ontvang je direct een bevestigingsbericht met je gegevens per e-mail. Wanneer je de bevestigingsemail niet hebt ontvangen, check dan je spambox. Je kunt je cashback-aanvraag volgen via de website waarvan je de inlog details zult ontvangen.


Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen?

Wanneer je geen bevestigingsemail hebt ontvangen na het registreren van je Canon actieproduct, kan je contact met ons opnemen via het contactformulier. Laat hier, naast je NAW gegevens, ook de aankoopdatum en het gekochte actieproduct achter.


Waar vind ik de actievoorwaarden?

De Actievoorwaarden vind je op de registratiesite (canon.be/eventcashback). Lees deze door voordat je het registratieformulier verzendt.


Wanneer wordt het cashbackbedrag uitbetaald?

Het cashback bedrag wordt op je rekening gestort binnen 30 dagen na onze goedkeuring van je registratie. Opgelet, dit is niet 30 dagen na je online registratie. Canon is niet verantwoordelijk voor de verkooppunten die je vertellen dat het bedrag binnen 30 dagen na registratie op je rekening zal staan. Zorg dus dat je het juiste rekening nummer invult bij je registratie.


Hoe kan ik weten of mijn betaling vertraagd is door bijvoorbeeld verkeerd doorgegeven informatie?

Na registratie ontvang je altijd een bevestigingsmail met een referentienummer alsook de log-in details om je aanvraag online te volgen. In het geval je toch verkeerde info doorgeeft, dan kan je dat lezen in het on-line volg systeem. Je zal dan ook een afzonderlijke e-mail ontvangen waarin beschreven wordt over welke incorrecte informatie wij beschikken. Je kan dit dan rechtstreeks corrigeren via het online volgsysteem.


Welke formaten moet ik gebruiken om mijn gevraagde document te uploaden?

Je document mogen niet groter zijn dan 4Mb. De standaard formaten Jpeg, pdf en TIF zijn de enige toegelaten formaten.


Hoe weet ik dat ik betaald zal worden?

Na onze goedkeuring van je registratie zetten wij het betalingsproces in gang. Je zal hiervan een mail ontvangen. Je kan dit proces ook volgen via het online volg systeem.


Hoe zal ik de betaling terugvinden op mijn rekening?

De betaling gebeurd via het agentschap Sales Promotions. Je zal dus deze naam terugvinden op je rekening en wellicht niet de naam Canon.


Ik heb voor mijn aankoop betaald met een kredietkaart. Waarom kan de betaling niet terugbetaald worden op de kredietkaart?

Momenteel werken wij alleen via overschrijving. 


Mijn persoonlijke gegevens zijn veranderd sinds ik mijn eerste aankoop heb geregistreerd. Wat moet ik doen?

Je kan je gegevens altijd wijzigen via het online volg systeem waarvan je in je bevestigingsmail de log-in gegevens hebt ontvangen. Opgelet, als je gegevens wijzigt kort voordat de betaling zal worden uitgevoerd dan adviseren wij je telefonisch contact met ons opnemen om de betaling correct uit te voeren. Telefoon nummer +31 (0)20 721 9103.


Hoe weet ik of het wel veilig is mijn persoonlijke gegevens zoals bankrekeningnummer online te registreren?

Deze promotie website is beveiligd met Rapid SSL (Secure Sockets Layer). Dit is een protocol om data encryptie toe te laten op internet. Het is het meest gebruikte systeem om communicatie tussen webbrowsers en servers te beveiligen.


Ik heb mijn product gekocht binnen de actieperiode maar het winkelpunt of e-tailer kan niet leveren. Kan ik toch meedoen met de actie?

Upload je aankoopbon met daarop de datum van aankoop die wel binnen de actieperiode moet vallen, samen met het factuur wanneer je je aankoop registreert. In deze gevallen staan we een extra maand toe (t/m 15 februari 2019) om je aankoop te registreren. Uiteraard enkel en alleen als je kan bewijzen dat je aankoop ook daadwerkelijk binnen de actieperiode valt.


Waarom moet ik het serienummer invullen?

Wij vragen om het serienummer om fraude te voorkomen. 


Waar vind ik het serienummer?

De positie van het serienummer verschilt van product tot product. Check onderstaande nuttige link om te kijken waar het serienummer van jouw specifieke product zich bevindt. Positie serienummers Verwar niet het serienummer met de product referentie of streepjescode.


Ik woon in het buitenland, kan ik meedoen aan deze actie?

Alle inwoners van een land binnen de Europese Economische Ruimte (EER) (dit is de EU, Noorwegen, IJsland, Liechtenstein) of Zwitserland kunnen deelnemen aan de actie.


Ik heb mijn product gekocht in het buitenland, kan ik deelnemen aan de actie?

Het product moet zijn gekocht bij een dealer of e-tailer in Nederland om te kunnen deelnemen aan de actie. Heb je een product gekocht in een ander land dan adviseren wij je om de actievoorwaarden van dat land te raadplegen.


Ik heb gemerkt dat Canon in andere landen andere promoties voeren. Waarom is dat? Kunnen niet overal dezelfde promoties gevoerd worden?

Elk land waar Canon aanwezig is, worden promoties gevoerd die het beste passen bij de wensen van de lokale markt en bevolking.


Ik was niet op de hoogte van deze promotie en heb mijn product gekocht enkele weken voor of na de promotie datum. Kan ik toch meedoen met de actie?

Het spijt ons dat je buiten de actieperiode valt, maar we kunnen geen uitzondering maken op de data die in onze Actievoorwaarden vermeld staan.


Wat wordt beschouwd als een correct aankoopbewijs?

Voor zowel aankopen in een winkelpunt als aankopen via internet vragen wij een aankoopfactuur waar de naam van het product, de aankoopdatum en de naam van de leverancier duidelijk vermeld zijn.


Welke producten doen niet mee in de actie?

Producten die niet meedoen in de actie zijn:
1) Andere producten dan de producten vermeld op de productpagina
2) Producten die zijn aangekocht buiten de promotieperiode (07.10.2018 – 31.12.2018)
3) Producten gekocht via e-bay of via Amazon marktplaats
4) Producten gekocht bij een dealer of e-tailer buiten Nederland
5) Tweedehands, gerecycleerde en namaak producten


Ik kan niet meer in het online volg systeem. Wat kan het probleem zijn?

Je log-in gegevens zijn hoofdlettergevoelig. Je moet de gegevens dus exact intypen zoals je ze ontvangen heeft. Ondervind je toch nog problemen, stuur dan een e-mail naar cashback@claim-lookup.com


Wat doe ik als mijn product gerepareerd moet worden? Of voor andere vragen omtrent productondersteuning?

Alle informatie vind je op https://nl.canon.be/support/

Actievoorwaarden Event Cashback 2018


Algemeen

1. Deze actievoorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de promotionele actie “Event Cashback 2018” (hierna: "de Actie"). De plaats waar Deelnemer een Actiemodel koopt bepaalt welke Canon-entiteit is aan te merken als organisator van de Actie en welk territorium wordt aangemerkt als het “Promotiegebied”. Indien Deelnemer het Actiemodel bij een (internet)winkel met een handelsadres in Nederland koopt, dan verwijst het woord “Canon” in deze Actievoorwaarden naar Canon Nederland N.V. als organisator van de Actie en dan is Nederland het Promotiegebied. Indien Deelnemer het Actiemodel bij een (internet)winkel met een handelsadres in België of Luxemburg koopt, dan verwijst het woord “Canon” in deze Actievoorwaarden naar Canon België N.V. als organisator van de Actie en dan zijn België en Luxemburg het Promotiegebied.


2. Door deel te nemen aan de Actie, verklaart deelnemer (hierna te noemen: Deelnemer) zich akkoord met de Actievoorwaarden. De Actievoorwaarden zijn te raadplegen via de volgende Actiewebsites:

- canon.nl/eventcashback

- nl.canon.be/eventcashback

- fr.canon.be/eventcashback

- canon.lu/eventcashback


3. De Actie begint op 07.10.2018 en loopt door tot 31.12.2018 (hierna: "de Actieperiode"). Tijdens deze periode worden verschillende events georganiseerd. Tijdens deze evenementen ontvangt de Deelnemer vouchers met specifieke codes en bedragen waardoor men recht heeft op de event cashback. Het cashback bedrag verschilt per event. Deelname aan de Actie is alleen mogelijk gedurende de Actieperiode, in de zin dat het Actiemodel in deze periode moet zijn aangekocht.


4. Deelname aan de Actie staat open voor iedereen van 18 jaar en ouder woonachtig in de Europese Economische Ruimte, dat wil zeggen alle landen van de EU en Noorwegen, IJsland, Zwitserland en Liechtenstein. Importeurs en andere resellers zijn uitgesloten van deelname aan deze Actie. Het is winkeliers en dealers niet toegestaan deel te nemen namens hun klanten.


5. Voor deelname dient de Deelnemer zich uiterlijk 15.01.2019 te registreren op de Actiewebsite. Let wel: het Actiemodel dient gedurende de Actieperiode aangeschaft te zijn. Deelnemer ontvangt na registratie een bevestigingsemail van de registratie.


6. Deze Actie is geldig in combinatie met andere acties van Canon, waaronder begrepen kortingsacties.


7. De Actie is een eindgebruikersactie en geldt uitsluitend voor Actiemodellen die Deelnemer gedurende de Actieperiode koopt bij een aan de Actie deelnemende (internet)winkel met een handelsadres in het toepasselijke Promotiegebied. Indien van toepassing, wordt de lijst met deelnemende winkels gepubliceerd op de promotiepagina.


8. Het Actiemodel dient te worden aangeschaft tijdens de Actieperiode bij een distributeur van, danwel een retailer gelieerd aan, Canon Europa N.V, of een andere Canon entiteit welke is gevestigd in het Promotiegebied: LET OP, Canon adviseert u hierover navraag te doen bij de wederverkoper waar u het Actiemodel heeft aangeschaft. Aankopen via de Canon employee store danwel aankopen via de reguliere (web)kanalen met gebruik van de Canon employee-korting zijn uitgesloten van deelname.


9. Canon is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving de Actievoorwaarden gedurende de Actieperiode te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de Actie te staken, te wijzigen of aan te passen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder dat Canon daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens deelnemer. Wijziging of aanpassing van de Actievoorwaarden en/of staking, wijziging of aanpassing van de Actie, zal door Canon bekend gemaakt worden via de Actiewebsite.


10. Canon behoudt zich het recht voor Deelnemers te diskwalificeren of te weigeren wanneer deze één van de Actievoorwaarden heeft overtreden, onvolledige of onjuiste informatie heeft opgegeven, wanneer de betreffende deelnemer de Actie probeert te manipuleren of desnoods zonder opgave van redenen.


11. Per aangekocht Actiemodel is slechts één aanvraag toegestaan.


12. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie. Canon kan Deelnemers verzoeken bewijs te leveren van hun identiteit en geldige inschrijving op het door hen opgegeven woon- of verblijfadres.


13. Indien een Deelnemer het Actiemodel, op grond waarvan hij/zij mag deelnemen aan de Actie, retourneert, vervalt het recht op deelname.


14. Occasions/tweedehands/B-stock/Veiling/Parallelle importproducten zijn uitgesloten van de Actie.


15. Registraties zonder aankoopbewijs (aankoop bon of factuur) worden niet in behandeling genomen.


16. Op het aankoopbewijs moeten de volgende elementen duidelijk zichtbaar zijn; Naam retailer, gedrukt logo retailer, aankoopdatum, naam product, prijs van het product en de btw van het product.


17. Ingeval Canon Nederland de Actie organiseert, zal - voor zover rechtens toegestaan - op deze Actievoorwaarden en eventuele geschillen die hieruit voortvloeien of met deze Actie in verband staan Nederlands recht van toepassing zijn en zal de rechtbank van Amsterdam bevoegd zijn.

Ingeval Canon België de Actie organiseert, zal - voor zover rechtens toegestaan - op deze Actievoorwaarden en eventuele geschillen die hieruit voortvloeien of met deze Actie in verband staan Belgisch recht van toepassing zijn en zal de rechtbank van Brussel bevoegd zijn.


18. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan eventuele zet- of typefouten in deze Actievoorwaarden of andere communicatie van Canon of in de communicatie van betrokken retailers.


De Actie

19. Deelnemer kan in verband met een Actiemodel welke hij gedurende de Actieperiode aanschaft in het Promotiegebied een deel van de aankoopprijs van een Actiemodel retour ontvangen. (hierna de “Cashback”);


20. De hoogte van het cashback bedrag is afhankelijk van het desbetreffende evenement.


21. Alleen de Actiemodellen in originele Canon verpakkingen doen mee met de Actie. Producten uit kitverpakkingen en losse bulkverpakkingen zijn uitgesloten van deelname.


22. De volgende modellen maken deel uit van de Actie (de “Actiemodellen”). Voor zover van toepassing, is de hoogte van de Cashback in onderstaande tabel opgenomen.

 


Spiegelreflexcamera Cashback bedrag verschilt per event, zie de ontvangen voucher
EOS bodies en alle kitconfiguraties*
*actie geldig op alle kleuren
Compactcamera Cashback bedrag verschilt per event, zie ontvangen voucher
POWERSHOT camera’s*
IXUS camera’s*
*actie geldig op alle kleuren en/of kitconfiguraties
Lenzen Cashback bedrag verschilt per event, zie de ontvangen voucher
EF-lenzen
EF-S lenzen
EF-M lenzen
EF-E lenzen
Printers Cashback bedrag verschilt per event, zie ontvangen voucher
PIXMA Printers *
SELPHY Photoprinters *
*actie geldig op alle kleuren

 


23. Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw.Cashback

24. Deelnemer kan een Cashback claimen door registratie op de Actiewebsite. Canon spant zich ervoor in om een Cashback, na goedkeuring van de aanvraag, binnen circa 30 dagen op de door Deelnemer opgegeven bankrekening uitgekeerd. Canon verbindt zich niet tot deze termijn.


25. Bij weigering of andere reden van het niet uitbetalen van de Cashback, vervalt deze aan Canon.Aansprakelijkheid en vrijwaring

26. Canon, de door haar ingeschakelde hulppersonen en/of derden, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor alle uit de Actie voortvloeiende handelingen en kosten.


27. Canon, de door haar ingeschakelde hulppersonen en/of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, veroorzaakt door, of op enige andere wijze verband houdende met:

a) een uitbetaalde Canon cashback;

b) het wijzigen, onderbreken of beëindigen van de Actie en/of het wijzigen van de Actie indien de omstandigheden dit vereisen;

c) het onrechtmatig gebruik van haar systemen door een derde.


28. Canon heeft alle maatregelen op technisch, organisatorisch en administratief gebied getroffen om de Actie zonder problemen te laten verlopen. Mocht de Actie desondanks tijdelijk onderbroken of eventueel stopgezet moeten worden, dan neemt Canon uitdrukkelijk afstand van alle verantwoordelijkheid en hebben Deelnemers aan de Actie geen recht op schadevergoeding. Met betrekking tot de deelname aan de Actie, de gevolgen en de uitvoering daarvan, ziet de Deelnemer af van iedere rechtsvordering tegen partners, sponsoren en medewerkers die direct of indirect betrokken zijn bij Canon.


29. Indien en voor zover enige bepaling van deze voorwaarden nietig wordt verklaard of vernietigd wordt, zullen de overige bepalingen van de voorwaarden onverminderd van kracht blijven. Canon zal in dat geval een nieuwe bepaling vaststellen ter vervanging van de nietige/vernietigde bepaling, waarbij zoveel mogelijk de strekking van de nietige/vernietigde bepaling in acht zal worden genomen.Persoonsgegevens

30. De persoonsgegevens van Deelnemer, die via deelname aan de Actie aan Canon worden verstrekt, worden door Canon verwerkt in overeenstemming met de thans geldende wettelijke bepalingen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en met Canon's Privacy Policy. Het Privacy Policy van Canon Nederland is te raadplegen via http://www.canon.nl/privacy-policy. Het Privacy Policy van Canon België is te raadplegen via http://nl.canon.be/privacy-policy en http://fr.canon.be/privacy-policy. Het Privacy Policy van Canon Luxemburg is te raadplegen via http://www.canon.lu/privacy-policy. Door deelname aan de Actie gaat Deelnemer er mee akkoord dat persoonlijke gegevens in het automatische gegevensbestand van Canon worden opgenomen. Canon kan delen van de verwerking van persoonsgegevens uitbesteden aan derden die betrokken zijn in verband met de administratie van deze Actie.


31. Persoonlijke informatie, waaronder, zonder beperking, de naam, afbeelding, het (mobiele) telefoonnummer en/of het e-mailadres van de Deelnemer wordt uitsluitend gebruikt in verband met deze Actie en wordt niet aan derden verstrekt, tenzij dat noodzakelijk is voor de uitvoering van deze Actie, behalve in gevallen waarbij Deelnemer uitdrukkelijk ermee heeft ingestemd om meer informatie van Canon te ontvangen (bijvoorbeeld door een hokje aan te vinken). Deelnemer heeft het recht om zijn/haar gegevens in te zien, te corrigeren, te actualiseren of te wissen.

32. In het kader van een Cashback worden persoonlijke gegevens in het kader van de afhandeling en uitbetaling van de claim verwerkt door het bedrijf Sales Promotions, IDA Business &, Technology Park, Ring Road, Kilkenny, Ireland, +353 (0)1 887 1949 / +44 (0)203 368 6832 / info@sales-promotions.com.Correspondentie en klachten

33. Eventuele vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de Actie kunnen gesteld worden aan de organisator van de Actie. Indien Canon Nederland de organisator is: Canon Nederland N.V. Bovenkerkerweg 59, 1185 XB in Amstelveen. De helpdesk is telefonisch bereikbaar via +31(0)20 7219 103 of via http://www.canon.nl/Support/Consumer_Products/contact_support. Indien Canon België de organisator is: Canon België N.V. gevestigd en kantoorhoudend aan de Berkenlaan 3, 1831 in Diegem. De helpdesk van Canon België is telefonisch bereikbaar via +32 (0)26 200 197 of via http://nl.canon.be/support/consumer_products/contact_support. Inwoners van het Groothertogdom Luxemburg kunnen telefonisch contact opnemen met +352(0)27 302 054 of via http://www.canon.lu/support/consumer_products/contact_support.


34. Klachten omtrent de Actievoorwaarden en de Actie kunnen worden ingediend bij Canon.


35. Canon kan onder geen beding verantwoordelijk worden gesteld voor het niet (tijdig) beantwoorden van vragen.Slotbepaling

36. Niets uit de inhoud van de Actie dan wel publicatie mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd, zonder uitdrukkelijke toestemming van de Organisator van de Actie.