Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Evolueer uw organisatie door de kracht van print te benutten

Uitdagingen

De professionele printsector evolueert, met nieuwe ontwikkelingen in de digitale productie die zorgen voor nog meer druk op het gebied van vraag, onderscheidend vermogen en de concurrentie.

Met de tools en expertise van Canon kunt u deze uitdagingen omzetten in nieuwe kansen. Bied klanten innovatieve producten en services, zoals 3D-printtoepassingen. Betreed nieuwe markten en boor meer winstgevende inkomstenbronnen aan. Verbeter uw marges door productiviteitsverhoging en kostenbesparing.

Print services provider Elwe specialises in producing high quality point-of-sale (POS) displays for the retail market.

Case Study

Ontdek hoe Canon Elwe heeft geholpen nieuwe klanten aan te trekken, door tijd en kosten te verminderen voor het printen van kleine oplagen.

Meer informatie

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon kan helpen uw bedrijf te ontwikkelen

Meer informatie

Toepassingen voor klanten

Als professionele printexperts biedt Canon een breed scala van printtoepassingen op vijf belangrijke gebieden: zakelijke communicatie, publiceren, promotie, verpakkingen en industrieel.

Zakelijke communicatie

In de digitale wereld van vandaag bent u dichter bij uw klanten dan ooit. Met zo veel communicatiekanalen zorgen de gepersonaliseerde, volledig geautomatiseerde oplossingen voor variabele gegevens van Canon ervoor dat elk verhaal op print een maximale impact heeft.

Transactionele communicatie

Transactionele communicatie met de klant
Maak uw transactiemail doeltreffender door te investeren in de nieuwste digitale technologie. Met de tools van Canon print u niet alleen sneller en zuiniger in kleur, maar maakt u ook hoogwaardige transactiedocumenten die gerichter zijn en meer promotiewaarde hebben.

On-demand communicatie

On-demand communicatie
Verbeter de kwaliteit en consistentie van uw prints, terwijl u op kosten en verspilling bespaart. De on-demand communicatie-tools van Canon helpen bij het optimaliseren van uw workflow, zodat u uw productiviteit kunt vergroten en de doorlooptijden kunt verkorten.

Direct Mail printen

Direct Mail printen
Verbeter de productiviteit, verlaag de kosten en bied betere klantenservice door post sneller en efficiënter te verwerken. Ontdek hoe u met Canon's innovatieve oplossingen voor Direct Mail printen klanten kunt binnenhalen en uw bedrijf kan doen groeien.

Publiceren

Waarom zou het printen van kleinere hoeveelheden niet financieel haalbaar zijn? Onze digitale bedrijfsmodellen voor de uitgeversmarkt – kleine oplagen, life-cycle management, print-on-demand, uitgeven in eigen beheer, gedecentraliseerd printen en een dynamisch publicatiesysteem – maken het printen van boeken, magazines, kranten en handleidingen commercieel meer levensvatbaar, nu en in de toekomst.

Digitale boekproductie

Digitale boekproductie
Bied uitgevers snellere levertijden, een breder aanbod van printoplagen en een efficiëntere toeleveringsketen met minder incourante voorraad met behulp van de digitale boekproductie-oplossingen van Canon. Door het aanbieden van oplossingen zoals lifecycle management van boeken, kunt u uitgevers ook helpen meer omzet te halen uit titels die niet op voorraad zijn.

Kranten printen

Kranten printen
Maak op een goede manier de verschuiving van adverteer- naar abonnee-inkomsten met een rendabele dagelijkse levering van kranten in afgelegen gebieden door de technologie van Canon voor het printen van kranten. Canon kan u bovendien helpen de loyaliteit van uw lezers te vergroten door de ontwikkeling van lokale en doelgroep-gerelateerde content.

Printen van handleidingen & documentatie

Printen van handleidingen & documentatie
Houd gelijke tred met de concurrentie en verbeter uw marges door sneller en efficiënter hoogwaardige documentatie en handleidingen te produceren.

Fotoproductie-printers

Fotoproductie-printers
Vergroot uw winstmarge en uw marktaandeel met een breder scala aan hoogwaardige fotomerchandise tegen lagere kosten. De digitale productieprinttechnologie en -processen kunnen bovendien helpen verspilling en milieubelasting te verminderen.

Promotie

Voor intensieve postercampagnes, in het oog springende reclameborden of opvallende indoor graphics kunnen de technologie en expertise van Canon u helpen uw promotioneel drukwerk naar een hoger niveau te tillen.

Printen van POS-materiaal en posters

Printen van POS-materiaal en posters
Ontdek een snellere en veelzijdigere manier om in het oog springende posters en signage te maken. Haal meer klanten binnen door te investeren in een digitale technologie met minimale installatietijd en maximale ruimte voor maatwerk.

Printen van indoor-toepassingen

Printen van indoor-toepassingen
Genereer meer omzet door de kosten van gepersonaliseerde displays van hoge kwaliteit te reduceren. Ontdek hoe u met de printoplossingen voor indoor-toepassingen van Canon de concurrentie een stapje voor bent en blijft.

Printen van outdoor-toepassingen

Printen van outdoor-toepassingen
Ontdek hoe Canon's technologie voor het printen van outdoor-toepassingen u kan helpen meer omzet te genereren en uw marges te verhogen door kosten te besparen, terwijl u uw klanten tegelijkertijd korte doorlooptijden en meer mogelijkheden voor personalisatie kunt bieden.

Interieurinnovaties met print

Interieurinnovaties met print
Ontdek de toekomst voor interieurdecoratie door producten met een hoge marge met maximaal bereik te voorzien van print.

Verpakkingen

De verpakkingssector is niet alleen de snelst groeiende printsector, maar ook een van de meest concurrerende. Het is dus essentieel om hierin onderscheidend te zijn. Onze toonaangevende digitale technologie biedt flexibiliteit door kleinere oplagen, geoptimaliseerde workflows, prototyping en personalisering met variabele data. Dat biedt uw bedrijf dé kansen die het nodig heeft.

Verpakkingen

Geprinte verpakkingen
Houd gelijke tred met de vraag van klanten door te investeren in een gestroomlijnde digitale workflow met minimale installatietijd. Het reduceren van de kosten voor het produceren van kleine oplages en single copy maakt het ook financieel haalbaar voor klanten om hun verpakking te testen en te perfectioneren voordat deze in productie gaat.

Industrieel

Wat u produceert, verschilt per dag. U heeft dus tools nodig die veelzijdig genoeg zijn voor iedere taak en waarmee u de meest uitdagende verzoeken voor aanpassing en personalisering aankunt. Met de innovatieve UV-flatbed-, UVgel-, nabewerkings en 3D-printtechnologie van Canon kunt u niet alleen met gemak aan de vraag van klanten voldoen, maar haalt u bovendien meer omzet binnen door het ontwikkelen van aantrekkelijke nieuwe toepassingen.

Industrieel en functioneel printen

Industrieel printen
Produceer sneller en zuiniger kleine oplagen of enkele stuks, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, door te investeren in een gestroomlijnd digitaal proces. Met de industriële printtools van Canon kunt u klanten maximale ruimte bieden voor het personaliseren en aanpassen van hun ontwerpen en door een reeks hoogwaardige nabewerkingsopties.

Printen van foto's en kunst

Grootformaat printers
Print kleine oplagen en enkele stuks sneller en tegen lagere kosten, met kortere levertijden en zonder verlies van kwaliteit. Met de grootformaat printers van Canon kunt u klanten maximale ruimte bieden voor aanpassingen en personalisatie, alsmede een reeks ultramoderne toepassingen voor fine-art printen.

CAD/GIS-printen

CAD/GIS-printen
Behoud uw positie op een concurrerende markt door sneller en voordeliger hoogwaardige plannen, kaarten en tekeningen te produceren. Ontwikkel uw organisatie met Canon's geavanceerde print- en nabewerkingsoplossingen voor CAD en GIS.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

  • Canon
  • ...
  • Services voor Print Service Providers - Evolueer