no business
Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Evolueer uw organisatie door de kracht van print te benutten

Uitdagingen

De professionele printsector evolueert, met nieuwe ontwikkelingen in de digitale productie die zorgen voor nog meer druk op het gebied van vraag, onderscheidend vermogen en de concurrentie.

Met de tools en expertise van Canon kunt u deze uitdagingen omzetten in nieuwe kansen. Bied klanten innovatieve producten en services, zoals 3D-printtoepassingen. Betreed nieuwe markten en boor meer winstgevende inkomstenbronnen aan. Verbeter uw marges door productiviteitsverhoging en kostenbesparing.

Print services provider Elwe specialises in producing high quality point-of-sale (POS) displays for the retail market.

Case Study

Ontdek hoe Canon Elwe heeft geholpen nieuwe klanten aan te trekken, door tijd en kosten te verminderen voor het printen van kleine oplagen.

Meer informatie

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon kan helpen uw bedrijf te ontwikkelen

Meer informatie

Toepassingen voor klanten

Als professionele printexperts biedt Canon een breed scala van printtoepassingen op vijf belangrijke gebieden: zakelijke communicatie, publiceren, promotie, verpakkingen en industrieel.

Zakelijke communicatie

In de digitale wereld van vandaag bent u dichter bij uw klanten dan ooit. Met zo veel communicatiekanalen zorgen de gepersonaliseerde, volledig geautomatiseerde oplossingen voor variabele gegevens van Canon ervoor dat elk verhaal op print een maximale impact heeft.

Transactionele communicatie

Transactionele communicatie met de klant
Maak uw transactiemail doeltreffender door te investeren in de nieuwste digitale technologie. Met de tools van Canon print u niet alleen sneller en zuiniger in kleur, maar maakt u ook hoogwaardige transactiedocumenten die gerichter zijn en meer promotiewaarde hebben.

On-demand communicatie

On-demand communicatie
Verbeter de kwaliteit en consistentie van uw prints, terwijl u op kosten en verspilling bespaart. De on-demand communicatie-tools van Canon helpen bij het optimaliseren van uw workflow, zodat u uw productiviteit kunt vergroten en de doorlooptijden kunt verkorten.

Direct Mail printen

Direct Mail printen
Bereik met minimale kosten een maximaal effect door het printen in kleine oplages goedkoper te maken en gerichter met klanten te communiceren. Laat uw mailings opvallen door te printen in levendige kleuren en op bijzondere materialen, of als onderdeel van multichannel campagnes.

Publiceren

Waarom zou het printen van kleinere hoeveelheden niet financieel haalbaar zijn? Onze digitale bedrijfsmodellen voor de uitgeversmarkt – kleine oplagen, life-cycle management, print-on-demand, uitgeven in eigen beheer, gedecentraliseerd printen en een dynamisch publicatiesysteem – maken het printen van boeken, magazines, kranten en handleidingen commercieel meer levensvatbaar, nu en in de toekomst.

Digitale boekproductie

Digitale boekproductie
Bied uitgevers snellere levertijden, een breder aanbod van printoplagen en een efficiëntere toeleveringsketen met minder incourante voorraad met behulp van de digitale boekproductie-oplossingen van Canon. Door het aanbieden van oplossingen zoals lifecycle management van boeken, kunt u uitgevers ook helpen meer omzet te halen uit titels die niet op voorraad zijn.

Kranten printen

Kranten printen
Maak op een goede manier de verschuiving van adverteer- naar abonnee-inkomsten met een rendabele dagelijkse levering van kranten in afgelegen gebieden door de technologie van Canon voor het printen van kranten. Canon kan u bovendien helpen de loyaliteit van uw lezers te vergroten door de ontwikkeling van lokale en doelgroep-gerelateerde content.

Handleidingen en documentatie printen

Handleidingen en documentatie printen
Maak indruk op klanten met hoogwaardige handleidingen in kleur die kunnen worden gebruikt als marketingtools voor up-selling of het versterken van uw merk. Naast verlaging van kosten kunt u sneller handmatig printen, zodat u beter kunt inspelen op de wensen van klanten om productdocumentatie up to date te houden.

Fotoproductie-printers

Fotoproductie-printers
Vergroot uw winstmarge en uw marktaandeel met een breder scala aan hoogwaardige fotomerchandise tegen lagere kosten. De digitale productieprinttechnologie en -processen kunnen bovendien helpen verspilling en milieubelasting te verminderen.

Promotie

Voor intensieve postercampagnes, in het oog springende reclameborden of opvallende indoor graphics kunnen de technologie en expertise van Canon u helpen uw promotioneel drukwerk naar een hoger niveau te tillen.

Posters printen

Posters printen
Verhoog de productiviteit door te investeren in een digitale workflow met minimale installatietijd en het printen in gesorteerde sets om tijd te besparen in de naverwerking. Met de posterprint-toepassingen van Canon kunt u alle mogelijkheden voor personalisatie, aanpassing en nabewerking bieden waar uw klanten om vragen.

Displays printen voor binnengebruik

Displays printen voor binnengebruik
Produceer kleine oplagen en enkele stuks tegen lagere kosten. Verbeter de productiesnelheid en verkort de levertijd zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De technologie van Canon biedt u meer mogelijkheden voor personalisatie en maatwerk, en stelt u in staat om aan het breedst mogelijke scala van klantwensen te voldoen.

Displays printen voor buitengebruik

Displays printen voor buitengebruik
Versnel de productie en verkort doorlooptijden met de end-to-end-workflow van Canon terwijl u de printkwaliteit verbetert. Door kleine oplagen en enkele stuks voordeliger te maken, kan Canon u ook helpen uw klanten maximale ruimte te bieden voor het personaliseren en aanpassen van hun banners voor buitengebruik.

Verpakkingen

De verpakkingssector is niet alleen de snelst groeiende printsector, maar ook een van de meest concurrerende. Het is dus essentieel om hierin onderscheidend te zijn. Onze toonaangevende digitale technologie biedt flexibiliteit door kleinere oplagen, geoptimaliseerde workflows, prototyping en personalisering met variabele data. Dat biedt uw bedrijf dé kansen die het nodig heeft.

Geprinte verpakkingen

Geprinte verpakkingen
Houd gelijke tred met de vraag van klanten door te investeren in een gestroomlijnde digitale workflow met minimale installatietijd. Het reduceren van de kosten voor het produceren van kleine oplages en single copy maakt het ook financieel haalbaar voor klanten om hun verpakking te testen en te perfectioneren voordat deze in productie gaat.

Industrieel

Wat u produceert, verschilt per dag. U heeft dus tools nodig die veelzijdig genoeg zijn voor iedere taak en waarmee u de meest uitdagende verzoeken voor aanpassing en personalisering aankunt. Met de innovatieve UV-flatbed-, UVgel-, nabewerkings en 3D-printtechnologie van Canon kunt u niet alleen met gemak aan de vraag van klanten voldoen, maar haalt u bovendien meer omzet binnen door het ontwikkelen van aantrekkelijke nieuwe toepassingen.

Industrieel printen

Industrieel printen
Produceer sneller en zuiniger kleine oplagen of enkele stuks, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, door te investeren in een gestroomlijnd digitaal proces. Met de industriële printtools van Canon kunt u klanten maximale ruimte bieden voor het personaliseren en aanpassen van hun ontwerpen en door een reeks hoogwaardige nabewerkingsopties.

Grootformaat printers

Grootformaat printers
Print kleine oplagen en enkele stuks sneller en tegen lagere kosten, met kortere levertijden en zonder verlies van kwaliteit. Met de grootformaat printers van Canon kunt u klanten maximale ruimte bieden voor aanpassingen en personalisatie, alsmede een reeks ultramoderne toepassingen voor fine-art printen.

Productieprinten voor CAD & GIS

Productieprinten voor CAD & GIS
Produceer sneller en economischer hoogwaardige prints - van enkele stuks tot duizenden gesorteerde sets technische tekeningen. De technologie van Canon helpt u niet alleen gelijke tred te houden met de vraag, maar ook de klanttevredenheid te verbeteren door uitbreiding van uw aanbod van CAD-print- en -nabewerkingsopties.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

  • Canon
  • ...
  • Services voor Print Service Providers - Evolueer