no consumer

Voordelige calculators

Een bescheiden collectie met een handig en duurzaam ontwerp. Deze lichtgewicht modellen zijn gemaakt voor thuis en op kantoor. Ze hebben een gebogen ontwerp en groot gekanteld LCD-scherm dat gemakkelijk af te lezen is.

AS-8

AS-8

Deze compacte en stijlvolle, 8-cijferige handheld-calculator met design vormgeving heeft een duurzame, 360-graden kantelbare klep. Daarmee is de AS-8 ideaal voor kantoorgebruik of onderweg.

AS-120

AS-120

Deze 12-cijferige mini bureau-calculator met design vormgeving, is geschikt voor alle professionele kantoren. Daarnaast heeft deze rekenmachine ook dubbele voeding, een opstaand scherm en een stijlvolle, donkergrijze afwerking.

AS-1200

AS-1200

Deze 12-cijferige semi-bureaucalculator met gebogen vormgeving heeft vele handige toetsfuncties. Daarnaast heeft deze calculator ook dubbele voeding, een opstaand scherm en een stijlvolle, donkergrijze afwerking.

AS-220RTS

AS-220RTS

Deze slimme 12-cijferige compacte bureaucalculator beschikt over tijdbesparende functies voor zakelijke berekeningen en BTW-berekeningen, zoals het in het geheugen bewaren van 120 rekenstappen. De calculator, die deels is vervaardigd van gerecycled Canon-materiaal, ondersteunt ook duurzaam ondernemen door het milieu te sparen.

AS-2200

AS-2200

Deze 12-cijferige bureaucalculator combineert een stijlvol gebogen ontwerp met een milieubewuste productie - waardoor deze ideaal is voor organisaties en particulieren.

AS-2400

AS-2400

Deze 14-cijferige bureaucalculator combineert een stijlvol gebogen ontwerp met een milieubewuste productie - waardoor deze ideaal is voor organisaties en particulieren.