no consumer

Basiscalculators

De basisserie is geïnspireerd door het traditionele vakmanschap van Canon en combineert eenvoud, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Van draagbare modellen in zakformaat tot grotere varianten, deze slimme en stijlvolle lichtgewicht calculators zijn gemakkelijk af te lezen en te gebruiken. Het ideale hulpmiddel voor zakelijke professionals.

KS-1220TSG

KS-1220TSG

De KS-1220GTS biedt geavanceerde functies voor zakelijke professionals. Het stijlvolle ontwerp combineert een overzichtelijke indeling met een uitgebreid aanbod van functies voor zakelijk gebruik.

LS-39E

LS-39E

De LS-39E is een 8-cijferige handheld-calculator met groot display en 360 graden draaibaar harde beschermdeksel (naar boven kantelbare klep).

LS-270H

LS-270H

8-cijferige handcalculator met dubbele voeding (zonne-energie en accu)

LS-10TEG

LS-10TEG

Canon’s 10-cijferige handheld-calculator met btw- en eurofuncties is deels gemaakt van gerecycled materiaal van Canon-producten.

LS-80TEG

LS-80TEG

Deze 8-cijferige bureaurekenmachine is gemaakt van gerecycled materiaal van Canon om het milieu te sparen. Het apparaat heeft een groot LCD-scherm en biedt handige functies voor zakelijke berekeningen en BTW.

LS-120TSG

LS-120TSG

Deze 12-cijferige bureaucalculator heeft een groot LCD-scherm en biedt handige functies voor het berekenen van zakelijke berekeningen en btw. Voor zo efficiënt mogelijk gebruik van grondstoffen is de calculator deels gemaakt van gerecycled materiaal van Canon-producten.

HS-1200TCG

HS-1200TCG

Deze 12-cijferige bureaucalculator met groot LCD-scherm heeft een ergonomisch ontwerp voor optimaal gebruiksgemak. Dankzij de doorrolfunctie kunt u snel cijfers invoeren voor bijvoorbeeld het berekenen van btw en het converteren van valuta.

TS-1200TCG

TS-1200TCG

Deze 12-cijferige bureaurekenmachine van formaat heeft een groot, gekanteld LCD-scherm, zodat cijfers bij alle lichtomstandigheden gemakkelijk zijn af te lezen. Handige functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta dragen nog eens bij aan de veelzijdigheid.

TX-1210E

TX-1210E

De TX-1210E is een 12-cijferige bureaucalculator met een groot, verticaal gekanteld display. De calculator heeft een toetsenbord met stabiele aanslag, Euro omrekenfunctie en een functie voor BTW berekeningen.

WS-1210T

WS-1210T

Een 12-cijferige bureaucalculator met handige BTW-functies en een instelbaar LCD display. Met een ‘IT-touch’ toetsenbord, dubbele voeding en een professionele zwarte afwerking.