P29-DIV

Canons P29-DIV bureaucalculator met printer en 10-cijferig display biedt veelzijdigheid, gemak en efficiency in dynamische kantooromgevingen. De calculator combineert een Canola toets layout met uitgebreide functies, zoals het omrekenen van valuta.

Voordelen

  • Fluorescent Tube display met 10 cijfers
  • Printer met 2-kleuren inktlint (zwart/rood)
  • Snel printen met 3,6 regels per seconde
  • Overzichtelijke Canola toets layout met grote toetsen
  • Calculatie Delta wijziging
  • Omrekenen van valuta in 3 waarden
  • Geavanceerde printerkop
  • AC voeding

Meer productinformatie

Bekijk Canon P29-DIV in detail

Meer functies en functionaliteiten


De nieuwe P29-DIV bureaucalculator met printer is gebaseerd op het enorme succes van Canons eerdere P29-D modellen. Het grote aantal functies is uitgebreid met het gemakkelijke omrekenen van valuta in 3 waarden. Het inktlint bestaat uit twee kleuren, zwart voor positieve waarden en rood voor negatieve waarden. De overzichtelijke Canola toets layout, zeer gewaardeerd door professionele gebruikers, is hetzelfde gebleven - net als het grote en gemakkelijk leesbare Fluorescent Tube display en bestaande functies zoals de Delta procenttoets, om de toename/afname tussen twee getallen te berekenen. Het uiteindelijke resultaat is een calculator die onmisbaar is in elke dynamische werkomgeving.

Ontworpen voor probleemloos en veelvuldig gebruikCanons Canola toets layout is ontworpen voor een snelle, gemakkelijke en vrijwel foutloze invoer van cijfers. De grote en duidelijk met kleur gecodeerde toetsen hebben een speciale vorm, zodat de opdruk slijtagebestendig is, zelfs bij continu gebruik. Een geavanceerde printerkop levert een hoge printsnelheid van 3,6 regels per seconde, met tweekleuren printouts die scherp en duidelijk zijn. Deze compacte bureaucalculator wordt door een AC voeding van spanning voorzien en voert het werk uit van een krachtige rekenmachine.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon P29-DIV.