Professionele camcorders

Professionele videocamera's

Canon introduceert een reeks verbluffend compacte, professionele handheld HD-videocamera's. Deze camcorders stellen een nieuwe norm in beeldkwaliteit en veelzijdigheid en bieden een ultieme beeldkwaliteit, dankzij nauwkeurige engineering en kennis die Canon heeft opgedaan in ruim 50 jaar ervaring als leider op het gebied van professionele beeldverwerking. Met Canon's ongeëvenaarde reputatie op het gebied van objectieven voor HD-televisieopnamen helpt Canon's expertise van optische technologieën professionele gebruikers aan hun eisen te voldoen, waar ze zich ook bevinden.


XC10

XC10

Creatief en veelzijdig: de XC10 legt prachtige 4K-/Full HD 4:2:2-video en hoogwaardige foto's vast in één compacte, lichtgewicht en eenvoudig te gebruiken camera met 10x zoomlens, Optical Image Stabilisation en Wi-Fi-afstandsbediening.


XF305

XF305

In de XF305, een van de eerste file-based professionele camcorders van Canon, is een MPEG-2-codec (4:2:2) met 50 Mbps gecombineerd met een Canon-objectief uit de L-serie en 3 Full HD-CMOS-sensoren voor HD-video van superieure kwaliteit op een CF-kaart.


XF300

XF300

In de XF300, een van de eerste file-based professionele camcorders van Canon, is een MPEG-2-codec (4:2:2) met 50 Mbps gecombineerd met een Canon-objectief uit de L-serie en 3 Full HD-CMOS-sensoren voor HD-video van superieure kwaliteit op een CF-kaart.


XF205

XF205

De XF205-camcorder is ontworpen voor HD-content en biedt hoogwaardige beeldkwaliteit, eenvoudige integratie en opnemen in twee indelingen. Deze compacte camcorder zit boordevol functies en is een krachtige professionele tool.


XF200

XF200

De XF200 is ontworpen voor HD-content en combineert hoogwaardige beeldkwaliteit met de veiligheid en veelzijdigheid van opnemen in twee indelingen. Compact en lichtgewicht, en daarmee ideaal voor elke gebruiker.


XF105

XF105

De unieke XF105 is de kleinste camcorder van Canon met een Full HD-codec met MPEG-2 (4:2:2) en 50 Mbps. Studioaansluitingen, professionele audio en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden bieden ongekende veelzijdigheid.


XF100

XF100

Canons XF100 is de kleinste camcorder met een MPEG-2-codec (4:2:2) met 50 Mbps. Uitzonderlijke veelzijdigheid dankzij mogelijkheid voor opnemen op CF-kaart, professionele audio en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden.


XA35

XA35

De compacte all-in-one XA35-camcorder beschikt over een groot dynamisch bereik en een HD/SD-SDI-aansluiting. Daardoor is deze camcorder de ideale keuze voor wie mobiel nieuws professioneel wil vastleggen en voor journalisten die op discrete wijze materiaal moeten verzamelen, vooral in moeilijke omstandigheden met scherpe lichtcontrasten.


XA30

XA30

De compacte XA30-camcorder heeft een groot dynamisch bereik en is ideaal voor wie op discrete wijze scherp, hoogwaardig videomateriaal wil vastleggen voor bijvoorbeeld zakelijke video's, op bruiloften en voor online gebruik. De camcorder doet het bijzonder goed in moeilijke omstandigheden met hoge contrasten.


XA10

XA10

De innovatieve XA10 AVCHD-camcorder biedt de professionele technologie van Canon in een uiterst compact apparaat. De uitzonderlijke functionaliteit en veelzijdigheid zorgen voor verbluffende video- en geluidsprestaties.


RC-V100

RC-V100

De Canon RC-V100-afstandsbediening biedt camcordergebruikers meer vrijheid. Of je de camcorder nu gebruikt in de studio, op locatie of op een andere plek die normaliter buiten bereik lag, met deze bekabelde afstandsbediening kun je vrijwel alle functies gebruiken..

spacer
					image

Assortiment:

XC15
XC10
XF305
XF300
XF205
XF200
XF105
XF100
XA35
XA30
XA10
RC-V100
Downloads
Brochures
Drivers Downloaden
Zie ook:
Gearchiveerde producten
Nuttige Informatie
Veelgestelde vragen over camcorders
Tips en hints voor camcorders
Counterfeit Batteries
AVCHD Caution sheet
Gerelateerde producten
Cinema EOS Cameras
Canon-Cinelenzen
EOS spiegelreflex en compacte systeem camera's
EF-objectieven
Professionele displays