Canon LV-WX310ST

LV-WX310ST

Deze WXGA-projector met korte projectieafstand is licht, compact en levert heldere breedbeeldprojectie vanaf korte afstanden. Dankzij HDMI, MHL-compatibiliteit en een netwerkpoort is dit een flexibele, hoogwaardige keuze voor prijsbewuste kopers.

LV-WX310ST

Voordelen

  • Scherpe breedbeeldprojectie met native WXGA-resolutie (1280 x 800 pixels)
  • Geniet van levendige projecties met een helderheid van 3200 lumen en een contrastratio van 10.000:1 voor diep zwart
  • Geef grote beelden van dichtbij weer met de 0.49:1 lens voor korte projectieafstand
  • DLP™-paneel geeft consistent een scherp, nauwkeurig beeld
  • Licht en draagbaar: weegt slechts 2,8 kg
  • RJ-45- en MHL-compatible HDMI™ poorten; ondersteuning voor 3D-beeld via het DLP-Link-systeem
  • Verticale en horizontale trapeziumfoutcorrectie (+/-15°) voorkomt vervorming
  • 6-assige kleuraanpassing en schermkleuraanpassing aan de omgeving
  • Levensduur van de lamp is 6000 uur, plus 3-jaar lampgarantie*
  • Ingebouwde luidspreker van 10 W en audiolijnuitgang; stil in gebruik met slechts 29 dB

Meer productinformatie

Bekijk Canon LV-WX310ST in detail

Heldere en natuurgetrouwe beelden van dichtbij


De Canon LV-WX310ST is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een voordelige en draagbare breedbeeldprojector voor heldere beelden bij korte projectieafstanden. Profiteer van scherpe, nauwkeurige breedbeeldprojectie dankzij de native WXGA-resolutie (1280 x 800 pixels) en een beeldverhouding van 16:10. De projector biedt levendige kleuren en diep zwart dankzij de helderheid van 3.100 lumen en de contrastratio van 10.000:1. De projector kan eenvoudig worden geplaatst dankzij een projectieratio van 0.49:1 en een vaste 1.0 x lens voor korte projectieafstand. U projecteert bijvoorbeeld een beeld van 2,5 m, vanaf slechts 1,22 m. Daarnaast verbetert de DLP-paneeltechnologie de natuurgetrouwheid van het beeld. Dit alles geeft de LV-WX310ST een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Geweldige resultaten gemakkelijk te behalen


Dankzij de verticale en horizontale trapeziumfoutcorrectie van +/- 15° bent u verzekerd van geometrisch accuraat beeld. Bij daglicht of projectie op een gekleurd oppervlak zorgt de schermkleurcorrectie voor helder beeld en natuurlijke kleuren. Met de 6-assige kleuraanpassing hebt u nauwkeurige controle over de tinten, verzadiging en andere belangrijke instellingen, en projecteert u onder bijna alle omstandigheden verbluffende beelden.

Moeiteloze connectiviteit


De keuze van ingangen van de LV-WX310ST geeft u de flexibiliteit om hoogwaardige beelden te projecteren vanuit verschillende bronnen. Met de HMDI-poort profiteert u van de HDMI-uitgang van uw laptop en beschikt u over scherper beeld met meer details. Bovendien speelt u eenvoudig meeslepende 3D-inhoud af dankzij het DLP-Link-systeem. Doordat de projector MHL-compatibel is, kunt u via de HDMI-poort projecteren vanaf elke tablet of smartphone met MHL-functionaliteit. Connectiviteit, bediening en onderhoud via een IT-netwerk zijn eenvoudig te realiseren via de RJ-45-netwerkpoort.

Licht en draagbaar


De LV-WX310ST weegt slechts 2,8 kg en is daardoor comfortabel mee te nemen. Voor nog eenvoudiger transport, kiest u voor de optionele beschermende draagtas. De projector is gemakkelijk aan te sluiten: alle poorten en aansluitingen zijn handig gegroepeerd. Verbeter de ervaring van het publiek door een audiobron aan te sluiten op de ingebouwde hoogwaardige luidspreker; of door de projector via de audiolijnuitgang aan te sluiten op een versterker of geluidssysteem.

Betaalbaar


De eigendomskosten van de LV-WX310ST blijven aantrekkelijk laag. De levensduur van de lamp is maar liefst 6000 uur in ecomodus en Canon's 3-jaar garantie op de lamp* biedt tot wel 3 reservelampen binnen de garantieperiode, mocht een lamp defect raken bij normaal gebruik. Zo voorkomt u mogelijk aanzienlijke kosten. Het energieverbruik bedraagt slechts 350 W in bedrijf (240 W in ecomodus), en betekent lagere energiekosten en verbeterde duurzaamheid. De onderhoudskosten blijven beperkt tot het absolute minimum, dankzij het filterloze ontwerp en de gemakkelijke vervanging van de lamp via het paneel aan de bovenzijde. In ecomodus produceert de ventilator van de LV-WX310ST slechts 29 dB, zodat uw publiek niet wordt afgeleid door achtergrondgeluid.

*Varieert per land. Product moet binnen 60 dagen worden geregistreerd.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LV-WX310ST.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-poort

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard

MHL

MHL