Canon LV-X310ST

LV-X310ST

Deze XGA-projector met korte projectieafstand is licht, compact en levert heldere, scherpe beelden vanaf korte afstanden. Dankzij de betrouwbare bediening en lage eigendomskosten is dit een perfecte keuze voor prijsbewuste kopers.

LV-X310ST

Voordelen

  • Scherp, hoogwaardig beeld met een XGA-resolutie (1024 x 768 pixels)
  • Heldere kleuren en diep zwart met 3100 lumen en contrastratio van 10.000:1
  • Geef grote beelden van dichtbij weer met de 0.61:1 lens voor korte projectieafstand
  • Scherp, gedetailleerd beeld dankzij het DLP™-paneel
  • Licht (slechts 2,8 kg) en compact voor eenvoudig vervoer
  • RJ-45- en MHL-compatible HDMI™ poorten; ondersteuning voor 3D-beeld via het DLP-Link-systeem
  • Verticale en horizontale trapeziumfoutcorrectie (+/-15°) zorgt voor natuurgetrouw beeld
  • 6-assige kleuraanpassing en schermkleuraanpassing aan de omgeving
  • Levensduur van de lamp is 6000 uur, plus 3-jaar lampgarantie*
  • Ingebouwde luidspreker van 10 W en audiolijnuitgang; stil in gebruik met slechts 29 dB

Meer productinformatie

Bekijk Canon LV-X310ST in detail

Helder en nauwkeurig beeld van dichtbij


De Canon LV-X310ST is ideaal voor organisaties die een draagbare projector met korte projectieafstand nodig hebben die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Uw publiek geniet van een nauwkeurige scherpe beelden in native XGA-resolutie (1024 x 768 pixels) met heldere, levensechte kleuren en diep zwart, dankzij de helderheid van 3.100 lumen en de contrastratio van 10.000:1. De projector kan eenvoudig worden geplaatst dankzij een projectieratio van 0.61:1 en een vaste 1.0 x lens voor korte projectieafstand. U projecteert een beeld van 2,5 m vanaf slechts 1,5 m. In combinatie met de DLP-paneeltechnologie voor verbeterde beeldkwaliteit, levert de LV-X310ST een indrukwekkende prijs-kwaliteitverhouding.

Geweldige resultaten gemakkelijk te behalen


Zelfs in een kleine ruimte zijn uw beelden geometrisch perfect, dankzij de verticale en horizontale trapeziumfoutcorrectie van +/- 15°. Bij veel daglicht of projectie op een gekleurd oppervlak zorgt de automatische schermkleurcorrectie voor helder beeld en natuurlijke kleuren. En met de 6-assige kleuraanpassing hebt u nauwkeurige controle over de tinten, verzadiging en andere belangrijke instellingen, waardoor u onder bijna alle omstandigheden verbluffende beelden projecteert.

Verbinding maken op uw manier


Projecteer met de brede selectie ingangen van uw LV-X310ST hoogwaardig beeld vanuit allerlei bronnen. Met de HMDI-poort profiteert u van de HDMI-uitgang van uw laptop en beschikt u over scherper beeld met meer details. Bovendien speelt u eenvoudig meeslepende 3D-inhoud af dankzij het DLP-Link-systeem. Doordat de projector MHL-compatibel is, kunt u via de HDMI-poort projecteren vanaf elke tablet of smartphone met MHL-functionaliteit. Connectiviteit, bediening en onderhoud via een IT-netwerk zijn eenvoudig te realiseren via de RJ-45-netwerkpoort.

Licht en draagbaar


De LV-X310ST is compact, weegt slechts 2,8 kg en is makkelijk mee te nemen naar besprekingen, lezingen, seminars en presentaties. Kies de zachte beschermende draagtas om de projector gemakkelijker mee te nemen. De projector is gemakkelijk aan te sluiten: alle poorten en aansluitingen zijn handig gegroepeerd. Maak extra indruk met uw presentaties en verbeter de ervaring van het publiek door een audiobron aan te sluiten op de ingebouwde hoogwaardige luidspreker; of door de projector via de audiolijnuitgang aan te sluiten op een versterker of geluidssysteem.

Verlaag de kosten, niet de kwaliteit


Met de LV-X310ST kiest u voor lage eigendomskosten. De levensduur van de lamp is maar liefst 6000 uur in ecomodus en Canon's 3-jaar garantie op de lamp* biedt tot wel 3 reservelampen binnen de garantieperiode, mocht een lamp defect raken bij normaal gebruik. Zo voorkomt u mogelijk aanzienlijke kosten. Het energieverbruik bedraagt slechts 350 W in bedrijf (240 W in ecomodus), en betekent lagere energiekosten en verbeterde duurzaamheid. De onderhoudskosten blijven beperkt dankzij het filterloze ontwerp en de gemakkelijke vervanging van de lamp via het paneel aan de bovenzijde van de projector. In de ecomodus produceert de ventilator van de LV-X310ST slechts 29 dB, zodat uw publiek niet wordt afgeleid door achtergrondgeluid.

*Varieert per land. Product moet binnen 60 dagen worden geregistreerd.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LV-X310ST.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-poort

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard

MHL

MHL