Canon XEED 4K500ST

Profiteer van de kracht van 4K-projectie

Geniet van de nieuwste generatie beeldkwaliteit en flexibiliteit met de kleinste, lichtste* installatieprojector met native 4K-resolutie (4096 x 2400). De 5000 lumen, 4K LCOS-panelen en 4K Canon-objectief leveren adembenemende resultaten.

0%
  Inhoud van de doos

  Ultieme scherpte met 4K-resolutie

  Krachtig, licht en accuraat

  Native 4K-resolutie (4096 x 2400) voor verbluffend scherpe en gedetailleerde tekst, vloeiendere graphics en indrukwekkende beelden van zowel computer- als videobronnen. De XEED 4K500ST beschikt over een compacte behuizing en is de kleinste en lichtste installatieprojector op de markt.

   4K500ST
  Projector

  Uitgebreide functies voor creatief projecteren

  Creëer zelfs op gebogen en ronde oppervlakken indrukwekkende en meeslepende presentaties met meerdere projectoren, dankzij de ingebouwde edge blending-technologie. Configureren wordt nog eenvoudiger dankzij de marginale scherpstelfunctie (die alleen de scherpstelling van de randen wijzigt), sub-pixelregistratie en 28 testpatronen. Dit zijn allemaal eigenschappen van de unieke 4K dual image engine. Natuurgetrouwe weergave van beelden met de dynamische gammafunctie, die voorkomt dat donkere gebieden worden onderbelicht en lichte gebieden worden overbelicht. Beelden worden accuraat en in ware kleuren geprojecteerd.

  4K-kwaliteit voor de medische branche

  Medische beeldapparatuur moet voldoen aan een internationale norm (DICOM Deel 14) zodat grijstintbeelden (zoals röntgenfoto's), correct worden weergegeven. De ingebouwde DICOM sim-versie reproduceert deze norm met kleurtemperaturen met blauwe of transparante ondergrond. Bovendien zijn er 21 verschillende gamma-opties beschikbaar voor kleine aanpassingen, zodat u zeker weet dat de beelden accuraat worden weergegeven en kleine kleurverschillen niet verloren gaan.

  4K

  Optisch AISYS-systeem en drie 4K LCOS-panelen

  Toonaangevende prestaties

  Zowel het optische AISYS-systeem als de 3 reflecterende 4K LCOS-panelen in de XEED 4K500ST zijn uitzonderlijk compact terwijl ze toonaangevende prestaties bieden. AISYS-technologie verbetert kleurreproductie, maximaliseert helderheid en verhoogt contrast. Dubbele beeldmotoren produceren vloeiende, hoogwaardige beelden, precies zoals ze waren bedoeld. Het compacte formaat van de projector zorgt dat die eenvoudig kan worden geïnstalleerd zelfs op plekken waar ruimte beperkt is en gewicht een bezwaar zou kunnen zijn.

  Industry leading performance

  Verder dan 4K

  Geniet van een indrukwekkende 4096 x 2400-resolutie (9.830.400 pixels, hoger dan DCI), van 's werelds kleinste 0,76 inch-klasse LCOS-panel met een 4K-resolutie. Dankzij de hoge resolutie en de kleurkwaliteit die wordt gerealiseerd door 3 LCOS-panelen, worden kleuren exact weergegeven zoals ze zijn bedoeld.

  Beyond-4k

  Heldere, duidelijke beelden van een compacte behuizing

  Canon’s op maat gemaakte AISYS (Aspectual Illumination System) zorgt voor een hoge helderheid in een compacte behuizing, door het licht van de lamp in horizontale en verticale richting afzonderlijk te regelen. Dit alles zorgt voor een helderheid van 5000 lumen over het gehele zoombereik, zonder verlies van contrastniveau.

  Bright, clear images

  4K glazen breedbeeld-zoomobjectief en 5000 lumen

  4K500ST

  Canon's optische technologie

  De XEED 4K500ST beschikt over een nieuw glazen 1,3x zoomobjectief met 4K-resolutie die een toonbeeld is van Canon's langdurige vakmanschap op het gebied van hoogwaardige objectieven. In combinatie met de helderheid van 5000 lumen van de projector en het constante diafragma van F2.6 levert de XEED 4K500ST altijd indrukwekkende helderheid binnen het hele zoombereik. De native contrastratio van 3000:1 zorgt voor superieure prestaties in de praktijk, met zuiverdere kleuren en diepere zwarttinten voor een nog betere kijkervaring.

  Projectiefuncties voor ronde of gebogen oppervlakken

  Dankzij de marginale scherpstelling houdt u zelfs bij de randen van ronde of gebogen schermen het beeld perfect scherpgesteld. Met optische correctie kunt u de scherpstelling aan de randen van het beeld wijzigen. U kunt aanpassingen maken voor concave- of convexschermen met een radius van 3 m of meer. De scherptediepte van f/2.6 wordt met een groot diafragma behouden, maar u kunt er ook voor kiezen om het diafragma te wijzigen om de scherptediepte aan te laten sluiten bij de buiging van het scherm. Daarnaast kunt u met de geheugenfunctie van het objectief de instellingen eenvoudig bewaren voor hergebruik in meerdere toepassingen.

  Projector
  4K500ST

  Beeld zonder vertekening, over het gehele projectiegebied

  TV-vertekening is een foutieve vorming van een beeld bij de randen als gevolg van de kwaliteit van het projectieobjectief. Kussen- of tonvertekening is mogelijk zichtbaar wanneer projectie plaatsvindt met een enkele projector. Wanneer meerdere projectoren worden gebruikt om een naadloos beeld te creëren, kan het overlappende beeld mogelijk niet goed uitgelijnd, wat resulteert in een slechte overgang. Met een TV-vertekeningswaarde van 0,12% worden naadloze beelden perfect weergegeven.

  Native 3000:1 contrastratio

  Pas het contrast naar uw wensen aan

  U kunt op basis van de geprojecteerde afbeeldingen de contrastratio instellen van 2000:1 tot 3000:1 door de iris bij te stellen. Bij een gebogen scherm helpt het bijstellen van de iris bovendien om het diepteveld over het gehele projectiegebied te behouden.

  Adjustment

  Vloeiende weergave van 4K-video bij 60 fps

  Uitstekende flexibiliteit en ongekend gemak

  De XEED 4K500ST is ontworpen voor geweldige resultaten vanuit vrijwel elke positie. Met de gemotoriseerde lensverschuiving van +/-60% kunt u eenvoudig de beeldpositie aanpassen zonder de projector te moeten kantelen of verschuiven. Vierpunts trapeziumfoutcorrectie zorgt ervoor dat beelden geometrisch accuraat blijven. De hoge definitie edge-blendingtechnologie zorgt voor mooie, naadloze beelden van meerdere XEED 4K500ST-projectoren en u kunt op individueel pixelniveau correcties aanbrengen. Dankzij 5-punts aanpassing kunt u RGB-pixels per 0,1 pixel aanpassen voor een duidelijkere reproductie op gebogen en ronde schermen.

  Outstanding flexibility
  upscaling technology

  Vloeiende weergave van video en opschaaltechnologie

  De 4K500ST geeft een vloeiend en niet-gecomprimeerd 4K-beeld bij 60 fps weer en is uitgerust met een unieke 4K dual image engine die hoge prestaties biedt. Het beeld kan bovendien worden verbeterd met verminderde motion blur. Deze optie voegt een zwart frame tussen elk frame toe, waardoor de scherpte van beeldranden zelfs bij snelle beelden is gegarandeerd. In simulatieomgevingen zijn zeer snelle reactietijden vereist. De vertraging van 16,6 ms (1 frame bij 60 Hz) maakt dit een van de snelste projectoren op de markt.

  Flexibele connectiviteit

  Afspelen van 4K-media (tot 4096 x 2400 bij 60 fps) is mogelijk via de vier DVI-D-aansluitingen in streep- of kruisuitvoering, of bij 4096 x 2160 met 2 HDMI-kabels. Met een enkele HDMI-kabel kunt u 3048 x 2160-video's bij 30 fps afspelen of 2K-media opschalen naar 4K met Canon's eigen algoritme. Dankzij de verschillende installatieopties kunt u de projector in alle richtingen gebruiken. Bovendien is onderhoud eenvoudig omdat de lamp en het filter zelfs nadat de projector is geïnstalleerd, goed te bereiken zijn.

  Flexible connectivity

  Case study

  Ontdek de XEED 4K500ST in de praktijk met fotograaf en filmmaker Simeon Quarrie

  Specificaties

  4K-resolutie

  Hoger dan 4K-resolutie bij 4096 x 2400

  AISYS

  Voor krachtige helderheid en een hoge native contrastratio

  HDMI

  HDMI 1.4-poort

  Creston Connected

  Ondersteunt Crestron Room View voor bediening

  PJLink

  Bedieningsprotocol volgens industriestandaard

  Inhoud van de doos

  Aanbevolen voor u...

  Accessoires en supplies

  Dit is wellicht ook iets voor jou

  extra

  Canon Professional Network

  Uitgebreide deskundige uitleg: ontdek alles wat u moet weten over het verbazingwekkende Canon-projectorassortiment.

  extra

  Canon Professional Services

  Meld je aan voor een CPS-lidmaatschap. Profiteer van deskundige ondersteuning en services voor uw Canon-apparatuur

  4K500ST

  Garantie

  Standaard 3 jaar garantie, plus 3 jaar garantie op de lamp en een uitgebreide 3 jaar omruilgarantie voor optimale zekerheid.