Canon XEED 4K501ST

XEED 4K501ST

Geniet van de nieuwste generatie beeldkwaliteit en flexibiliteit met de kleinste installatieprojector met een gewicht van 18 kg en native 4K-resolutie (4096 x 2400). De 5000 lumen, 4K LCOS-panelen en 4K Canon-objectief leveren adembenemende resultaten.

XEED 4K501ST

Voordelen

 • Compacte, lichtgewicht installatieprojector met native 4K-resolutie (4096 x 2400)
 • Optisch AISYS-systeem en 3 x 4K LCOS-panelen voor soepele, heldere beelden
 • Glazen 4K breedbeeld-zoomobjectief en 5000 lumen zorgen voor heldere beelden binnen het gehele zoombereik
 • Native contrastratio van 3000:1 voor diepe, echte kleuren en rijke, zuivere zwarttinten
 • Flexibel Canon 1,3x zoom-projectieobjectief met gemotoriseerde horizontale en verticale objectiefverschuiving
 • Vierpunts trapeziumfoutcorrectie en HD edge-blending maximaliseren de plaatsingsopties
 • DVI- en HDMI 2.0-ingangen bieden compatibiliteit met digitale video- en computerbronnen
 • Beeldvertraging van 1,0 en nieuw stabilisatiesysteem optimaliseren weergave van 4K-films
 • Speciale technologie voor gebogen oppervlakten voor focus op de randen en een uitstekende diepte
 • Duurzaam ontwerp is gemakkelijk te onderhouden waardoor de totale eigendomskosten laag blijven

Meer productinformatie

Bekijk Canon XEED 4K501ST in detail

Native 4K-resolutie biedt indrukwekkende details


De XEED 4K501ST biedt een native 4K-resolutie (4096 x 2400) in een compacte behuizing en is daarmee de kleinste installatieprojector op de markt*. 4K-resolutie levert verbluffend scherpe en gedetailleerde tekst, vloeiendere graphics en indrukwekkende beelden van zowel computer- als videobronnen.

Compacte, krachtige en nauwkeurige optische technologie


Zowel het optische AISYS-systeem als de 3 reflecterende 4K LCOS-panelen in de 4K500ST zijn uitzonderlijk compact terwijl ze toch toonaangevende prestaties bieden. AISYS-technologie verbetert kleurreproductie, maximaliseert helderheid en verhoogt contrast. Dubbele beeldmotoren produceren vloeiende, hoogwaardige beelden, precies zoals ze waren bedoeld. De compacte grootte van de projector zorgt dat die eenvoudig kan worden geïnstalleerd zelfs op plekken waar ruimte beperkt is en gewicht een bezwaar zou kunnen zijn.

Nieuw objectief levert heldere, nauwkeurige beelden


De 4K501ST beschikt over een nieuw glazen 1,3x zoomobjectief met 4K-resolutie dat een toonbeeld is van Canon's langdurige vakmanschap op het gebied van hoogwaardige objectieven. In combinatie met de helderheid van 5000 lumen van de projector en het constante diafragma van F2.6 levert de 4K501ST altijd indrukwekkende helderheid binnen het hele zoombereik. De maximale native contrastratio van 3000:1 zorgt voor superieure prestaties in de praktijk, met zuiverdere kleuren en diepere zwarttinten voor een nog betere kijkervaring.

Uitstekende flexibiliteit en ongekend gemak


De XEED 4K501ST is ontworpen voor geweldige resultaten vanuit vrijwel elke positie. Met de gemotoriseerde objectiefverschuiving van +/-60% kunt u eenvoudig de beeldpositie aanpassen zonder de projector te moeten kantelen of verschuiven. Vierpunts trapeziumfoutcorrectie zorgt ervoor dat beelden perfect geometrisch blijven. De hoge definitie edge-blendingtechnologie zorgt voor mooie, naadloze beelden van meerdere 4K501ST-projectoren en u kunt op individueel pixelniveau correcties aanbrengen. Dankzij 5-punts aanpassing kunt u RGB-pixels per 0,1 pixel aanpassen voor een duidelijkere reproductie op gebogen en ronde schermen. Extra functies in het professionele menu omvatten bovendien multi-invoermodus, DVI-optimalisatie, details over binnenkomende signalen, totale bedrijfstijd en een optie om de stop-bit van 1 naar 2 te wijzigen voor compatibiliteit met een groter aantal seriële communicatie-apparaten.

Veelzijdigheid in actie


Dankzij de 4 DVI-D- en 2 HDMI 2.0-ingangen is het aansluiten van de 4K501ST op meerdere 4K-bronnen, waaronder digitale video en computers, een fluitje van een cent. Dankzij HDMI 2.0 kan 4K-content met een enkele HDMI-kabel worden geprojecteerd. 4K-films worden met minimale ruis afgespeeld en simulatieomgevingen profiteren van de bijna directe responstijden met een vertraging van slechts 16,6 ms. Met de speciale technologie voor gebogen oppervlakten hebt u ter aanvulling op de algemene focus van de projector ook controle over de focus op de randen, zodat u ook op koepelvormige oppervlakten natuurgetrouwe beelden krijgt.

Gemakkelijk onderhoud, lage eigendomskosten


De 4K501ST heeft niet alleen een compact en duurzaam design, maar combineert ook probleemloos onderhoud met lage gebruikskosten. De lamp en luchtfilter kunnen gemakkelijk worden vervangen zonder de projector van het plafond te hoeven halen. Toonaangevende energiezuinigheid** van slechts 475 W in ecomodus en slechts 0,4 W in standby-stand zodat uw gebruikskosten tot een minimum beperkt zijn. Druk op de speciale eco-knop om elke instelling te optimaliseren en van het laagst mogelijke stroomverbruik te profiteren.

* Juist ten tijde van publicatie
** In vergelijking met projectoren met vergelijkbare helderheid

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon XEED 4K501ST.

4K DVC icon

4K-resolutie

For powerful brightness and a high contrast ratio

Voor krachtige helderheid en een hoge contrastratio

HDMI Port

HDMI-poort

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
 • Multimediaprojector 4K501ST
 • Afstandsbediening (RS-RC05)
 • AA-batterijen X 2
 • Netsnoer voor wisselstroom
 • Doos met EAN-code
 • Garantiekaart (E)
 • Gebruikershandleiding (CD-ROM)
 • Belangrijke informatie