SELPHY Compact Photoprinters

Print snel en eenvoudig prachtige en hoogwaardige afbeeldingen van fotolabkwaliteit vanaf je smartphone of digitale camera met de gebruiksvriendelijke SELPHY-compact photo printer. Je kunt wireless printen vanaf mobiele Android- en iOS-apparaten, inclusief iPhone en iPad, en rechtstreeks vanaf camera's, computers en geheugenkaarten. Je kunt ook experimenteren met creatieve effecten, verschillende printmedia, verschillende lay-outs en afwerkingen voor de perfecte print.

Snelle prints van fotolabkwaliteit

De getoonde functies zijn ook beschikbaar op andere

SELPHY-printers met Wi-Fi en de Canon PRINT-app

Printen vanaf een mobiel apparaat

Mobile_printing

Voor de beste smartphone-fotoprinter in het SELPHY-assortiment, kies je de SELPHY CP1200.

Hiermee kun je snel en eenvoudig wireless printen vanaf een Apple- of Android-apparaat via de gratis PRINT-app van Canon. Je kunt je foto's ook rechtstreeks vanuit andere apps printen met Apple AirPrint, of door de Canon printplug-ins voor Android en Kindle Fire te installeren.

Er zijn verschillende consumables, waaronder de KC-18IS media, waardoor dit apparaat ideaal is voor vierkante prints van populaire apps zoals Instagram.

Print je foto's eenvoudig met de PRINT-app van Canon

Print direct vanuit andere apps

Houd je SELPHY bezig!

Er is een breed assortiment SELPHY-media verkrijgbaar voor verscheidene printprojecten. Van briefkaartprints tot vierkante stickers die perfect vanaf mobiele apparaten te printen zijn, er is een fotoprintoplossing voor iedereen.

SELPHY inkt- en papiersets beschikken precies over de juiste hoeveelheid inkt en papier voor het aantal foto's dat je wilt printen, zodat je altijd beide tegelijk in één handeling kunt vervangen.

ID-foto's

Selphy

ID-foto's

Maak en print pasfoto's voor persoonlijk of professioneel gebruik met ID Photo Print. Je hebt de keuze uit verschillende geaccepteerde standaardmaten of stel zelf een maat in en print meerdere pasfoto's op dezelfde of verschillende grootten op één vel papier om papier te besparen.

Vierkante prints

Selphy

Vierkante prints

Ideaal voor decoraties en fantasievolle projecten met gebruik van foto's die je maakt met populaire smartphone apps en compactcamera's.

Creditcards

Selphy

Creditcards

Creditcardformaat is ideaal voor kleinere lijstjes en voor foto's in je portemonnee of tas.

Ministickers

Selphy

Ministickers

Je kunt ministickers gebruiken om mee te knutselen en als decoratie.

Van pixel tot print

Met SELPHY kun je prints van verschillende formaten maken, meerdere foto's op een pagina combineren met Indeling print en prachtige collageprints met kleureffecten creëren met Willekeurige lay-out. Voor de beste resultaten is er Auto Image Optimize. Hiermee verbeter je automatisch de printkwaliteit.

Easy_creativity

Image Optimize/Beeld optimaliseren

Image Optimize detecteert en corrigeert onvolkomenheden op het beeld, past de helderheid van gezichten en kleuren aan en vermindert ongewenste ruis, zodat je prints extra helder en warm worden.

Image_Optimize_01 Image_Optimize_02

301

Dye-sub

Door Dye-sublimation technologie krijg je prints van fotolabkwaliteit die, wanneer ze in een album worden opgeslagen, tot wel 100 jaar mooi blijven. Een speciale beschermende coating zorgt ervoor dat elke print volledig droog is en bestand tegen water, vingerafdrukken en krassen.

Print overal vanaf het apparaat van jouw keuze

Waar je je foto's ook hebt opgeslagen, je kunt ze eenvoudig printen met een SELPHY. Print foto's rechtstreeks van je camera, geheugenkaarten, USB-sticks of een computer – of kies een Wi-Fi model en ervaar het gemak van wireless printen in een andere ruimte.

Any_device.jpg
Small_portable

SELPHY is ook nog eens compact en portable. Gemakkelijk mee te nemen dus op vakantie of naar familiebezoeken en feestjes. Hierdoor kan iedereen meteen mooie herinneringen printen en delen.

Support_01

Ondersteuning voor je SELPHY

Drivers, software, firmware en handleidingen downloaden en online toegang verkrijgen tot technische ondersteuning en probleemoplossing voor je SELPHY.

Drivers, software en handleidingen voor je SELPHY

Support_02

Zoeken naar oudere SELPHY-printers

Zoek naar specificaties en informatie over compatibele consumables voor oudere SELPHY-modellen in Canon's productarchief.

Gearchiveerde producten

iPad, iPhone, iPod en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. AirPrint™ en het AirPrint-logo zijn handelsmerken van Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ en Picasa™ zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.

Windows® en het Windows-logo zijn handelsmerken van de Microsoft-groep van bedrijven