Canon i-SENSYS LBP712Cx

i-SENSYS LBP712Cx

Met snel, hoogwaardig printen in kleur met laserkwaliteit en flexibele configuratieopties voor een grote papiercapaciteit, maakt deze compacte printer uw werkomgeving nog productiever.

Voordelen

  • Snelle kleurenprints bij 38 ppm (A4) en 59 ppm (A5 - Liggend)*
  • Hogere productiviteit met een uit te breiden paginacapaciteit tot 2300 met optionele papiercassettes en configuratie-opties
  • Geschikt voor uiteenlopende omgevingen dankzij het compacte formaat
  • Print vanaf smartphones en tablets met ondersteuning voor mobiel printen
  • Efficiënt in gebruik dankzij Genuine tonercartridges met hogere capaciteit van Canon
  • Nieuwe hoogwaardige S Toner voor sneller, zuinig printen
  • Automatische verwijdering van tonerafdichting voor snellere cartridge-installatie
  • Eenvoudig te beheren als onderdeel van uw netwerk
  • Optioneel beveiligd printen en opslag
  • Eenvoudig dubbelzijdig printen om kosten te besparen en verspilling tegen te gaan

Meer productinformatie

Bekijk Canon i-SENSYS LBP712Cx in detail

Snel en flexibel printen


Met 38 ppm printen volledig in kleur is de LBP712Cx ideaal voor drukke werkomgevingen die een betrouwbare en veelzijdige printer nodig hebben. De mogelijkheid tot maximaal 4 papieruitvoercassettes met hoge capaciteit maakt de printer perfect voor de moderne verbonden werkomgeving.

Hoge capaciteit in een compact formaat


Voor de nodige productiviteit hebt u een printer met hoge capaciteit nodig. Daarom heeft de LBP712Cx standaard een grote capaciteit van 650 pagina's, uit te breiden tot 2300 pagina's. Deze grotere capaciteit zit verpakt in een compacte en betrouwbare kantoorprinter. Wat voor printtaak u ook hebt, de veelzijdige LBP712Cx is er klaar voor. Dubbelzijdige documenten van A5 tot A4 zijn in enkele seconden gereed.

Onderweg werken


Dankzij de ondersteuning van de LBP712Cx voor Apple AirPrint (iOS) en Mopria (Android) kunt u eenvoudig vanaf elk compatibel apparaat printen. U kunt ook profiteren van meer geavanceerde functies met de Canon PRINT Business-app. Voor wie in de werkomgeving gebruikmaken van Google, is de LBP712Cx compatibel met Google Cloud Print voor naadloze integratie.

Tonercartridges met hogere capaciteit


Canon heeft de tonercartridges nog verder verbeterd. De tonerafdichting in de cartridge wordt nu bij plaatsing van de cartridge automatisch verwijderd, wat verspilling tegengaat en de installatietijd verkort. In hetzelfde compacte formaat hebben de nieuwe Genuine Canon tonercartridges nu een hogere capaciteit voor nog meer productiviteit.

Canons uitzonderlijke beeldkwaliteit


Of u nu presentaties voor belangrijke vergaderingen of brochures voor klanten print, de LBP712Cx produceert superieure illustraties, afbeeldingen en tekst in kleur met laserkwaliteit die meer indruk op de lezer maken. Canons beroemde beeldexpertise zorgt ervoor dat bedrijven van elke omvang professioneel ogende documenten kunnen produceren met fijne lijnen, heldere tekst en een hoge resolutie - voor de positieve indruk die moderne bedrijven willen maken.

Slimme netwerkfuncties


De LBP712Cx is een uiterst veelzijdige aanvulling op uw reeks printers. Ondersteuning voor de printertalen PCL5e/6 en Adobe Postscript zorgen voor een probleemloze integratie in beheerde netwerkomgevingen. De LBP712Cx is ook zeer geschikt voor beheerde printservice-omgevingen en is compatibel met Canons externe e-Maintenance-servicebeheersysteem De LBP712Cx is tevens te integreren in Canons uniFLOW-uitvoerbeheerplatform, zodat u over de efficiëntie en beveiliging van My Print Anywhere plus de bijkomende voordelen van accounting en kostenverantwoording beschikt.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS LBP712Cx.

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

+3 Optional Paper Cassette

+3 optionele papiercassette

PCL Printing

Printen met PCL

PostScript Printing

PostScript-printen

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Brochure

* Uit standaardcassette

Afgebeelde producten dienen alleen ter illustratie. Bepaalde functies zijn optioneel. Raadpleeg de productspecificaties of neem contact op met een Canon-accountmanager voor meer informatie.