Zakelijk

Dome-camera's

Canon's dome-camera's zijn de perfecte oplossing voor omgevingen waarin discrete bewaking belangrijk is. Deze compacte, stijlvolle camera's kunnen aan het plafond of de wand worden bevestigd en bieden uitstekende beeldkwaliteit bij een grote beeldhoek. Ideaal voor zowel binnen- als buitenruimten.

Compact en discreet

Canon's dome-camera's zijn speciaal ontworpen voor discrete bewaking. Neem bijvoorbeeld het ultracompacte VB-S-model dat zo klein is dat het in de palm van je hand past. Accessoires voor verzonken montage zorgen dat elk model discreet kan worden gemonteerd en perfect past in de omgeving.

Ease of installation

PTRZ op afstand te bedienen

Na installatie kunnen de PTRZ-functies van de camera op afstand worden bediend via het pc-hulpprogramma voor het instellen van de camerahoek. Tijdens de fysieke installatie is het dus niet nodig om rekening te houden met factoren als focus en camerarichting, want deze functies zijn allemaal in te stellen vanaf de pc. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook dat de installatie met minder mankracht kan worden uitgevoerd.

Small and discreet shape
Complete PTRZ installation

Eenvoudige installatie

Snel en gemakkelijk te installeren dankzij industriestandaard bevestigingsgaten voor schroeven en een meegeleverde sjabloon voor het aftekenen van de gaten. Verkrijgbaar met verschillende accessoires voor installatie op tegelplafonds, aan de wand of zelfs op een paal. Voor extra flexibiliteit is voeding mogelijk via het lichtnet of een Ethernetverbinding. De ultracompacte VB-S-modellen kunnen door één persoon worden gemonteerd.

Box-camera's

Box Cameras

Canon's multipurpose Box-camera's met grote kijkhoek zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen en bovendien gemakkelijk aan plafond of wand te monteren.

PTZ-camera's

PTZ Cameras

Met de functies pannen, kantelen en zoomen (PTZ) kun je grote gebieden bewaken en onderwerpen gemakkelijk volgen. Ideaal voor toepassingen als verkeersmanagement en stadstoezicht.