Zakelijk

Business services

Als u op zoek bent naar een manier om het beheer van digitale en fysieke documenten te verbeteren, kan Canon u helpen. Met onze jarenlange expertise en innovatieve technologie die meebewegen met uw veranderende behoeften.

De services die Canon biedt lopen uiteen van managementconsultancy over informatiebeheer tot diverse documentbeheeroplossingen voor organisaties van elke omvang - naar Canon geoutsourcet of in eigen beheer uitgevoerd. Canon biedt ook vele workshops en mentoring aan professionele drukwerkleveranciers om hen te helpen optimaal te profiteren van markttrends.

Volgende stappen

[MASTER] Picture_Document management

Managed Print Services

Richt uw print- en documentbeheer efficiënter in.

Lees meer

[MASTER] Picture_Business services

Outsourcing

Verander de manier waarop u met uw klanten communiceert, uw bedrijfsprocessen beheert en introduceer nieuwe manieren van werken.

[MASTER] Picture_ebbp

Services voor drukwerkleveranciers

Workshops, mentoring en marktinzichten.

Services voor professionele fotografen en filmmakers

Het Europese Canon Professional Services-programma (CPS) is een gratis service die professionele fotografen en filmmakers met Canon-apparatuur exclusieve voordelen biedt, waaronder CPS-ondersteuning bij grote evenementen, een reparatieservice waarbij u voorrang krijgt en lokale CPS-ondersteuning in bepaalde Europese landen.

Waarom Canon?

De manieren waarop we communiceren en informatie delen veranderen steeds sneller. Canon heeft de expertise, technologie en mondiale structuur om u te helpen de concurrentie voor te blijven, up-to-date te blijven over de nieuwste technologische ontwikkelingen en slimmer te werken.

Zoeken op branche of afdeling