Beheer en verlaag kosten

Waar u prints ziet, ziet Canon hanteerbare kosten.

Vanwege het huidige onzekere economische klimaat is het beheer en het reduceren van kosten, en tegelijkertijd de garantie dat uw bedrijf klaar voor zaken is, nog nooit zo belangrijk geweest.

Maar als het aankomt op document- en printcommunicatie realiseren maar weinig bedrijven zich hoe hoog hun kosten zijn, laat staan hoe ze deze kosten kunnen reduceren.

Imagination besloot met de hulp van Canon hun efficiëntie te maximaliseren. Door een innovatieve verandering van hun printinfrastructuur hebben ze verspilling teruggedrongen en hun printeigendom met twee derde kunnen verkleinen.

Het gaat niet alleen om besparingen

Met Canon MPS Essentials verandert u printgewoonten, versterkt u uw documentbeveiliging en verbetert u daarbij uw ecologische voetafdruk.

“We hebben op allerlei manieren vooruitgang geboekt. De printgerelateerde kosten zijn aanzienlijk verminderd, wat een sterk effect heeft op onze winstcijfers. We hebben nu veel minder apparaten, maar die zijn wel flexibeler en veerkrachtiger, en we hebben de juiste machines op de juiste plekken"

Imagination, Verenigd Koninkrijk

Uitdagingen voor klanten

Ervaringen van klanten