imaging_supplies_catalogue_overview

Canon biedt een groot assortiment aan printmedia, geschikt voor alle soorten printsystemen. Zwart-wit, kleur, groot- en kleinformaat, voor een breed en nog steeds groeiend scala aan toepassingen. Canon’s printmedia, toner, inkten en consumables zijn uitgebreid getest en goedgekeurd om een consistente kwaliteit en waarde te bieden. De online versie is altijd up-to-date. Kies de catalogus welke voor u van toepassing is voor een actueel overzicht van ons assortiment.

Kleinformaat catalogus

Kleinformaat catalogus

In deze catalogus vindt u ons assortiment kleinformaat papier en media. Met kleinformaat bedoelen we alle vellenkwaliteiten (van A6- tot A2-formaat) die Canon Imaging Supplies biedt voor digitale zwart-wit en (hoogvolume) kleurenlaserprinters en kopieermachines. Denk aan wit en gekleurd office papier, gestreken papierkwaliteiten, zelfklevende labels, kartonsoorten en creatieve papiersoorten met vergures of persingen. Ook vindt u hier diverse kleinformaat supplies zoals ringbanden en schutbladen.

Dit is de ideale catalogus voor gebruik in een kantooromgeving en in een commerciële printomgeving (copyshops, printbedrijven, digitale drukkerijen).

Download de catalogus

Grootformaat catalogus

Grootformaat catalogus

In de grootformaat catalogus presenteren wij o.a. ons assortiment papier voor toner rollenprinters en voor de Canon ColorWave ChristalPoint® printers. Verder vindt u in deze catalogus onze kwaliteiten waterbased media voor printen met de Canon iPF- en Canon imagePROGRAPH printers als ook andere watergebaseerde grootformaat rollenprinters. Uniek is het aanbod van speciaal gecoate fotopapieren, canvas en fine-art papers voor hoogwaardige foto-afbeeldingen en kunstreproducties.

Deze catalogus is bij uitstek geschikt voor:
Producenten van CAD/GIS-toepassingen, zoals architecten, (mode)ontwerpers, aannemers en vormgevers enbedrijven die Sign & Display- en fotoproducten produceren, zoals (foto)posters, kunstreproducties, roll-ups, backlit en andere POS-materialen, voor zowel binnen als kortstondig buitengebruik.

Download de catalogus

Large Format Graphics catalogus

Large Format Graphics catalogus

In deze grafische sign catalogus presenteren wij ons complete assortiment media voor (Eco)Solvent, UV, UVgel en Latex printers, voor een scala aan toepassingen. Denk aan materialen voor het produceren van posters en foto’s, backlits, banners en roll-ups, zelfklevend vinyl,  textiel en canvas.  Uniek is ons media-aanbod voor muur- en wanddecoratie met meer dan 30 soorten printbare behangkwaliteiten. Daarnaast bieden we diverse specialiteiten, zoals magneet- en ijzerhoudende folie. Tevens presenteren wij in deze catalogus een uitgebreid assortiment plaatmaterialen voor digitaal printen met de Arizona en andere vlakbedprinters.

Download de catalogus

Media for Social Distancing

Media for Social Distancing

In deze catalogus vindt u ons assortiment kleinformaat papier en om u te helpen met het inrichten van ruimtes en routings volgens de normen van Social Distancing, hebben wij alle hiervoor geschikte printmedia voor u samengebracht: “Printmedia voor het creëren van “Social Distancing”. Een uniek en ongeëvenaard aanbod in printmedia-oplossingen!

Download de catalogus