Zakelijk

Verwerking van vrachtbrieven

Als u een snellere en kosteneffectievere manier zoekt voor de verwerking van uw vrachtbrieven, kunt u volledig vertrouwen op Canon. Canon's digitale Delivery Note Processing oplossing biedt u een centraal platform met de flexibiliteit om u op lokaal niveau aan te passen aan behoeften van klanten.

Informatie is goed toegankelijk en kan worden gebruikt om duidelijkere, beter leesbare vrachtbrieven te maken die op aanvraag kunnen worden geprint. Mobiele technologie voor elektronische handtekeningen versnelt het leveringsproces en biedt een betere beveiliging van gegevens. Tegelijkertijd is volledig inzicht in het leveringsproces handig voor een beter voorraadbeheer. Dit leidt tot lagere beheerkosten, een kortere factureringstijd en een betere klantenervaring.

Wist u dat?

Vier op de vijf organisaties beschouwen kostenreductie als de hoogste prioriteit van de leveranciersketen — IDC 2012

76% van de organisaties heeft geen bedrijfsprocessen die geschikt zijn voor mobiliteit — AIIM 2012

Waarom Canon's Delivery Note Processing?

Verlaag uw kosten

Met Canon's digitale Delivery Note Processing oplossing kunt u de opslagkosten voor documenten minimaliseren, de noodzaak van voorbedrukte formulieren beperken en uw ecologische voetafdruk verkleinen. Als vrachtbrieven duidelijker en beter te lezen zijn, worden er ook minder fouten en onjuiste leveringen gedaan.

Zorg voor grotere controle

Met Canon beschikt u over verbeterde statustracering, zodat u een beter beeld krijgt van het gehele leveringsproces. Dit resulteert in minder dubbele leveringen en beter koerier- en vlootbeheer.

Werk sneller en slimmer

De mogelijkheid sneller te kunnen leveren en sneller facturen te kunnen maken, zorgt voor nieuwe manieren om de productiviteit en efficiëntie van uw organisatie te vergroten. Met Canon's Delivery Note Processing oplossing kunt u uw voorraadbeheer zodanig verbeteren dat de klantenervaring direct wordt verbeterd.

Voldoe aan de normen

Een digitaal archief van al uw vrachtbrieven zorgt voor een volledige audit trail en voor een snellere, veiligere manier om ordergegevens op te halen. Dankzij volledige traceerbaarheid van de documentwerkstroom, hebt u in de hele organisatie verbeterde toegang tot uitgaande informatie over de leveranciersketen.

Maandelijks zorgen 5000 zendingen van pakketten voor grote stapels verzendbevestigingen. Dit kunnen we intussen vermijden, zodat we een stap dichter bij het ideale papierloze kantoor zijn.

GEV, Oostenrijk

Volgende stappen

Canon is een Executive Leadership Council-lid van het AIIM (Association of Information and Image Management).

De AIIM Executive Leadership Council brengt de topdenkers, de allerbeste mensen uit de praktijk en topmanagers op het gebied van informatiebeheer samen om de toekomst van informatiebeheer te bespreken, te definiëren en te sturen.