no business

Zakelijk

Factuurverwerking

Verspil geen tijd meer aan handmatige ontvangst, validatie, goedkeuring en verwerking van facturen. Met Canon's geautomatiseerde factuurverwerkingsoplossing kunt u wel 50% van uw tijd besparen.

Facturen worden snel en efficiënt verwerkt, vanaf het scannen van documenten tot en met het archiveren. Slimme rapportageopties voor crediteurenrekeningen geven u weer financiële controle, terwijl u wordt gewaarschuwd voor fouten. Facturen kunnen automatisch worden gekoppeld aan inkooporders of vrachtbrieven voordat deze worden ingediend voor mobiele autorisatie. Dit geeft u tijd om u te richten op uw kernactiviteiten.

Wist u dat?

75% van de financiële afdelingen voert factuurregels handmatig in het ERP-systeem in — RS Consulting/Canon Europe 2011

2/3 van de facturen van leveranciers duurt tien dagen of langer om te verwerken — RS Consulting/Canon Europe 2011

Waarom Canon Invoice Processing?

Verlaag uw kosten

Met Canon Invoice Processing profiteert u van kortere verwerkingstijden van facturen, vermindert u het aantal boetes voor late betaling en vermijdt u kostbare geschillen over facturen. Doordat u eenvoudig toegang hebt tot uw betalingsgegevens, kunt u controleren of kortingen voor vroege betaling worden toegepast en kunt u uw crediteurenafdeling transformeren in een profitcenter.

Zorg voor grotere controle

U krijgt nu volledige controle over uw cashflow, omdat u kunt profiteren van snellere, nauwkeurigere verwerking en snellere, duidelijkere rapportages. Dankzij Canon's oplossing beschikt u sneller en nauwkeuriger over de benodigde informatie dan voorheen en profiteert u van slimme rapportagehulpmiddelen.

Werk sneller en slimmer

Met Canon Invoice Processing automatisering wordt de tijd van handmatige invoer van gegevens aanzienlijk verkort en wordt de invoernauwkeurigheid direct verbeterd. Door goedkeuring van mobiele betaling te vereenvoudigen en doordat de status van facturen direct zichtbaar is, kunt u zich richten op het genereren van winst en op uw klantenservice.

Voldoe aan de normen

Het is eenvoudig om Canon's oplossing te integreren in uw huidige beleid voor binding en naleving. Goedkeuringsstappen en documenteigendom zijn gemakkelijk te identificeren. Bovendien is het ophalen van digitale facturen voor audits snel en eenvoudig.

Sarab-Entreprenad

Het heeft onze werkwijze veranderd. Inkomende facturen worden nu op een manier gesorteerd die we zelf nooit hadden kunnen bedenken. En ik kan meer tijd buiten kantoor aan het project besteden met mijn werknemers en klanten.

Sarab Entreprenad AB, Zweden

We hebben ons crediteurensysteem nu goed onder controle en verwerken facturen nu 40% sneller dan eerst. In combinatie met het geld dat we besparen doordat we minder boetes betalen, hebben we met de oplossing van Canon in totaal 30% op kosten kunnen besparen.

Van Dillewijn Group, Nederland

Volgende stappen

Canon is een Executive Leadership Council-lid van het AIIM (Association of Information and Image Management).

De AIIM Executive Leadership Council brengt de topdenkers, de allerbeste mensen uit de praktijk en topmanagers op het gebied van informatiebeheer samen om de toekomst van informatiebeheer te bespreken, te definiëren en te sturen.