Onderwijs

Edu-HERO

"Om ons doel te realiseren en een school van de 21e eeuw te worden, waren we op zoek naar een technologiepartner die begreep wat onze visie was en waar we heen wilden. Dankzij onze samenwerking met Canon kunnen we blijven groeien en kunnen we onze studenten de meest moderne apparatuur bieden."

Chris Foreman, Onderdirecteur

onderwijssystemen, Homewood School

Systemen voor ondersteuning bij onderwijs, gemaakt door onderwijsspecialisten

Er zijn geen kortere wegen in onderwijs. De scholen, hogescholen en universiteiten van nu moeten flexibel en persoonlijk onderwijs bieden, met beperkte budgetten werken en krijgen te maken met wet- en regelgeving die strikter is dan ooit tevoren. Canon heeft uitgebreide ervaring in de ondersteuning van onderwijsinstanties, docenten en leerlingen of studenten door middel van diensten en technologie die leerervaringen mogelijk maken en die passen bij een snelle, mobiele en verbonden wereld.

Canon heeft scholen geholpen hun inschrijf- en toelatingsprocessen te stroomlijnen, gegevensvastlegging te vereenvoudigen en het aantal fouten te verminderen. De mobiele voorzieningen van Canon, zoals die voor mobiel printen, zijn cruciale voorzieningen voor studenten en docenten, die verder reiken dan de muren van scholen en universiteiten.

Oplossingen en voorzieningen van Canon

Canon werkt samen met onderwijsinstanties in heel Europa, alsook met vele serviceproviders op het gebied van onderwijs.

Op grond van deze ervaring weet Canon dat er in scholen, hogescholen en universiteiten altijd behoefte blijft aan noodzakelijke communicatie, procesbeheer, drukwerk en informatievastlegging.

Tegelijkertijd zijn er de universele uitdagingen op het vlak van kostenbeheersing, servicekwaliteit en het leveren van uitstekende studentervaringen.

Daarom wenden zo veel onderwijsinstanties en serviceproviders zich tot Canon voor hulp bij de voorzieningen, systemen en processen die de basis vormen voor het succesvol aanbieden van onderwijs.

  • Canon
  • Canon Business Services voor het onderwijs