Zakelijk

Automatische verwerking van formulieren

Verbeter de manier waarop uw organisatie bedrijfsformulieren, waaronder registratieformulieren van klanten, claims van personeelsuitgaven en marktonderzoek verwerkt.

De Canon Automated Forms Processing oplossing wordt afgestemd op uw behoeften om op veilige wijze gegevens vast te leggen en op te halen bij zelfs de meest complexe papieren en elektronische formulieren. Nu kunt u automatisch resultaten delen en waarschuwen voor fouten nog voordat er een analyse wordt gemaakt. Elk formulier wordt conform de geldende normen elektronisch gearchiveerd voor eenvoudige toegang.

Wist u dat?

70% van de organisaties vindt dat Scannen en Vastleggen de reactiesnelheid wel drie keer zo snel maakt — AIIM 2012

Zes keer: de verbetering in responstijd die mogelijk wordt gemaakt door automatische verwerking van formulieren — AIIM 2012

Waarom Canon Automated Forms Processing?

Verlaag uw kosten

Met deze herbruikbare en herhaalbare oplossing kunt u formulieren automatisch verwerken, zonder dat er dure specialisten aan te pas komen en zonder lange doorlooptijden en handmatige processen.

Zorg voor grotere controle

Canon Automated Forms Processing biedt u meer controle over bedrijfsinformatie en houdt gevoelige gegevens binnen de organisatie. Dankzij volledig inzicht in de werkstroom van gegevens kunt u verbeterpunten identificeren.

Werk sneller en slimmer

Gegevens kunnen sneller en nauwkeuriger worden verwerkt, zonder dat er dure specialisten aan te pas komen. Bovendien is er minder kans op menselijke fouten en worden de doorlooptijden aanzienlijk verbeterd.

Voldoe aan de normen

Met Canon Automated Forms Processing worden fouten makkelijk herkend en kunnen er regels worden ingesteld voor handmatige tussenkomst. Er gelden controlenormen die ervoor moeten zorgen dat alle gegevens voldoen aan uw beveiligingsrichtlijnen en dat de gegevens correct worden beheerd, opgeslagen en vastgelegd, zodat deze eenvoudig kunnen worden opgehaald en makkelijk te controleren zijn bij een audit.

Volgende stappen