Zakelijk

Verspilt uw personeel nog steeds tijd met zoeken naar documenten?

Canon Document Management Intelligence Werknemers op kantoor besteden tot maar liefst acht uur per week aan het zoeken naar documenten*, een verspilling van tijd en geld. Het kan ook anders. Met Document Management van Canon kunt u uw documenten efficiënter beheren, handmatige verwerking van documenten reduceren en op elk gewenst moment vanaf alle locaties veilig documenten opvragen. Dus, als u slimmer wilt werken, de kosten wilt drukken voor het bedrijf en de stress van het documentbeheer wilt verzachten, kan dat nu.

Canon Document Management Intelligence stelt alle afdelingen van uw onderneming in staat documentinformatie effectiever te gebruiken. Documenten kunnen snel en doelgericht worden doorzocht zonder dat er ook maar een vel papier van plaats verandert en zonder dat u uw bureau hoeft te verlaten.

Door de snelle uitwisseling en distributie van documenten, zonder een beroep te hoeven doen op het faxapparaat of tijdrovende postdiensten, kunt u sneller en eenvoudiger uw klanten van dienst zijn, of u nu in het hoofdkantoor, een filiaal of thuis werkt.

Onze zeer bekwame Solutions Business Consultants werken samen met u om een inzicht te krijgen in de behoeften van uw onderneming. Met hun ruime ervaring kunnen ze u helpen uit te zoeken waar u met Document Management Intelligence verbeteringen kunt aanbrengen. Dankzij de modulaire opbouw van onze systemen kunnen ze gemakkelijk worden geïntegreerd zodat uw zakelijke processen zo goed als intact blijven. Op die manier worden de kosten en de lasten waarmee de introductie van nieuwe systemen vaak gepaard gaan, tot een minimum beperkt.

Canon Document Management Intelligence heeft zijn nut bewezen in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld de juridische sector, de medische wereld, de educatieve sector en het verzekeringswezen, en is ontworpen het potentieel van uw onderneming te verwezenlijken en u snel en meetbaar te laten profiteren van uw investering.

Als u voor Canon kiest, geniet u van een “totaalpakket”. Zo krijgt u onder meer een van onze ervaren consultants toegewezen als vaste contactpersoon die u kan helpen de onderdelen te kiezen die helemaal zijn afgestemd op uw zakelijke behoeften. Onze continue dienstverlening zorgt er bovendien voor dat uw systemen meeveranderen met uw zakelijke behoeften.

*Blue Lion Research


spacer
					image
Verwante Software
Personal Workspace
Beveiliging
Océ Software
Océ File DispatchIT
Uw oplossingen
Document Management
Production Workflow
Informatiebeheer
Colour Management
Document Distribution
Variable Data Printing
Printoplossingen voor bedrijven
Printen & Connectiviteit
Professional Print Solutions [PDF, 909 KB]
Therefore™ Home
eCopy
iW Document Manager
iW Publishing Manager
uniFLOW
Security & Cost Control Pack