MAXIFY-printers voor kleine kantoren

Haal alles uit je kleine kantoor met de robuuste en productieve MAXIFY-printers voor kleine bedrijven. De perfecte kostenbesparende printoplossing voor kleine kantoren met maximaal vijf werknemers waar 250-1500 pagina's per maand worden geprint.

MAXIFY-convinience-and-speed

Gemak en snelheid

Ontdek hoe gemakkelijk documenten met meerdere pagina's worden afgehandeld met het Canon-assortiment printers met grote papiercapaciteit en All-in-Ones met ingebouwde ADF (Automatic Document Feeder) voor 50 vel. Dankzij de hoge printsnelheden en het snelle Quick First Print hoef je nooit meer op je documenten te wachten. Met All-in-One printers voor kleine kantoren kun je zelfs je favoriete handelingen opslaan voor toekomstig gebruik.

Wireless connectiviteit

Met Wi-Fi en Ethernet-connectiviteit wordt het eenvoudig om print- en scanfuncties te delen en om waar je maar wilt een printopdracht te geven. Wireless printen vanaf smartphones en tablets is gemakkelijk dankzij Canon’s MAXIFY Printing Solutions-app of Apple AirPrint™. Je kunt printen via een wireless netwerk, ad hoc met de Access Point-modus of zelfs via internet met cloudondersteuning.

Kom meer te weten

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Printer-Control

Printerbeheer

Voor extra gemoedsrust is er een externe gebruikersinterface waarmee je de activiteit op je printer voor kleine kantoren via een netwerk in de gaten kunt houden. Je kunt de printerstatus en inktniveaus bekijken en het gebruik bijhouden, het totaalgebruik, maar ook het type gebruik zoals bijvoorbeeld alleen zwart-wit printen. Ook kun je bepaalde handelingen op afstand verbieden, zoals kopiëren in kleur en bepaalde printerinstellingen regelen, zoals het instellen van Cloud Link.

Geavanceerd scannen

Met de functie scannen naar e-mail op de All-in-One printers voor kleine kantoren kun je de scan rechtstreeks vanuit het printerscherm naar geselecteerde e-mailadressen sturen of een concept van je e-mail maken met de scan als bijlage via een webmailprovider (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Ook kun je gescande documenten rechtstreeks uploaden naar Evernote, Dropbox, Google Drive en SkyDrive) of naar een bepaalde netwerklocatie scannen.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Bespaar geld op inkt en papier

De XL-inktcartridges met hoge capaciteit kunnen tot 2500 pagina's in zwart-wit en 1200 pagina's in kleur printen voor een laag bedrag per pagina. Het optioneel verkrijgbare Multipack bevat vervangende inktcartridges in 4 kleuren voor nog voordeliger printen. Met de functie Automatisch dubbelzijdig printen verbruik je minder papier en maak je professionele, dubbelzijdig geprinte documenten.

Vanuit huis werken?

Bekijk Canon's assortiment MAXIFY-printers voor het kantoor aan huis, printers met een hoge productiviteit, die ideaal zijn voor mensen die vanuit huis werken.

Canon's MAXIFY-printers voor het kantoor aan huis

MAXIFY-Working-from-home

AirPrint is een handelsmerk van Apple Inc.