Professionele A3 fotoprinters

Met de professionele PIXMA-fotoprinters heb je volledige creatieve controle over je afbeeldingen, met als resultaat topkwaliteit! Deze A3-printers met 8-, 10- of 12-inktensysteem zijn ontwikkeld om aan de wensen van iedere fotograaf te voldoen: van bekwame hobbyfotografen tot de echte professionals.


PIXMA PRO-1

De keuze van professionals

 • A3-printer voor grote volumes van topkwaliteit

 • Uniek 12-inktensysteem met uitzonderlijk kleurengamma

 • Chroma Optimizer voor een uniforme glans en diepzwarte tinten

 • Verbluffende zwart-witprints dankzij 5 monochrome inkten

PIXMA PRO-10S

Galeriekwaliteit

 • Professionele A3+ fotoprinter

 • Inktsysteem met 10 pigmenten met Chroma Optimizer-inkt

 • Wireless en Ethernet

 • Cloudconnectiviteit en integratie met professionele fotoservices

 • 3 zwart-wit inktcartridges voor hoogwaardige foto's in grijstinten

PIXMA PRO-100S

Helder en levendig

 • A3+ fotoprinter van verbluffende kwaliteit

 • Rijke kleuren met het 8-kleuren dye-inktsysteem

 • Wireless en Ethernet

 • Cloudconnectiviteit en integratie met professionele fotoservices

 • 3 zwart-wit inktcartridges voor hoogwaardige foto's in grijstinten

De juiste fotoprinter kiezen

Professionele Canon PIXMA-printers worden tot het uiterste getest door Canon Explorer David Noton terwijl hij uitleg geeft over de verschillen tussen pigment- en dye-inktsystemen.

Scherm voor het printen van kleurafstemming

Ontdek hoe je het juiste fotopapier voor je afbeeldingen kunt kiezen en welke software je nodig hebt om te printen. Canon Explorer geeft uitleg over foto- en Fine Art-papier, het belang van schermkalibratie en ICC-profielen.

Fine Art- en foto-prints

Een uitgebreide kijk op printen, van het kiezen van de kleurruimte voor je afbeelding tot de uiteindelijke print. Bekijk een stapsgewijze gids voor de PIXMA Print Studio Pro printplug-in voor Adobe Photoshop en Lightroom.

Profielen maken

ICC-profielen maken met Colour Management Software

Maak gemakkelijk aangepaste ICC-profielen die zijn geoptimaliseerd voor jouw printer, papier en werkomgeving met behulp van je spectrometer en de Color Management Tool Pro software van Canon. De software heeft een handige wizard voor het printen van meetgrafieken die kunnen worden gescand met allerlei X-Rite-kalibratieapparaten (Eye-One PRO, Color Munki), waarmee je de door jou gewenste hoge kleurkwaliteit en nauwkeurigheid bereikt.

Indrukwekkende inktsystemen

De adembenemende kwaliteit van de afbeeldingen die je met de fotoprinters uit de professionele PIXMA-serie produceert, komt voort uit de perfecte combinatie van jouw passie en Canon's technologie. Canon heeft jaren geïnvesteerd in FINE-printkoptechnologiesystemen en het verfijnen van inkten om tot de resultaten te komen die je vandaag met de printers van Canon krijgt. Dankzij het scala aan professionele systemen met 12 of 10 pigmentinkten en een gespecialiseerd 8-kleuren dye-inktsysteem kunnen creatieve en zakelijke gebruikers altijd de A3-fotoprinter kiezen die het best bij hen past en waarmee ze zo voordelig en efficiënt mogelijk prints van buitengewone kwaliteit kunnen produceren.

Zwart-wit prints

De professionele PIXMA-printerserie tilt de kwaliteit van professionele zwart-wit prints naar een hoger niveau met 3 of 5 monochrome inkten, een driverinstelling voor het printen van zwart-wit foto's en kenmerken zoals een Chroma Optimizer die voor een uniforme glans en diepe zwarttinten zorgt.

Ondersteuning voor je professionele PIXMA-fotoprinter

Download stuurprogramma's, software, firmware en handleidingen, en krijg online toegang tot technische ondersteuning en probleemoplossing voor je professionele PIXMA-fotoprinter.

Eerder gelanceerde professionele inkjetprinters

Vind specificaties en informatie over consumables van eerder gelanceerde professionele PIXMA-fotoprinters in het gedeelte met gearchiveerde producten.