Compact and portable hero image projector close up

Projectoren voor het bedrijfsleven en het onderwijs

Veelzijdige projectiemogelijkheden op kantoor en in de klas.

Canon XEED WUXGA LASER-serie

Voor professionals die op zoek zijn naar hoogwaardige installatielaserprojectoren voor commercieel, medisch en educatief gebruik biedt het Canon XEED LASER-assortiment lasermodellen met een nieuw, centraal geplaatst objectief dat nagenoeg onderhoudsvrij is met HDBaseT-aansluitmogelijkheden en keuze uit zes objectieven.

Canon XEED LASER Series

XEED WUXGA LASER-serie

Onderhoudsarme LCOS-projectoren bieden een hoge helderheid en nauwkeurige kleurweergave

Canon XEED LASER Series

Veelzijdig installatie

Dit assortiment bevat een projector voor elk gebruik, of u nu op zoek bent naar een zakelijke projector, onderwijsprojector of laserprojector. Dankzij de flexibele bedieningsmodi en veelzijdige HD-connectiviteit kunnen deze projectoren bijna overal worden ingezet. De modellen met korte en ultrakorte projectieafstand zijn ideaal voor gebruik in kleine ruimten.

Connectivity wide view man projector presentation

Beelden van hoge kwaliteit

Canon's geavanceerde optische systemen zijn ontwikkeld om de uitvoer van kwaliteitsbeelden van de projector te optimaliseren. Deze projectoren bevatten ofwel de DLP- of de geavanceerde LCOS-paneeltechnologie voor scherpe, nauwkeurige afbeeldingen met echte kleurhelderheid en contrastverhoudingen die uitstekend zwart en detail weergeven.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Niet gevonden wat u zocht?