Simulation & Design Projectors

Projectoren voor simulatie en design

Projecteer moeiteloos prachtige foto's en video's.

Canon XEED WUXGA LASER-serie

Voor professionals die op zoek zijn naar hoogwaardige installatielaserprojectoren voor commercieel, medisch en educatief gebruik biedt het Canon XEED LASER-assortiment lasermodellen met een nieuw, centraal geplaatst objectief dat nagenoeg onderhoudsvrij is met HDBaseT-aansluitmogelijkheden en keuze uit zes objectieven.

Canon XEED LASER Series

XEED WUXGA LASER-serie

Onderhoudsarme LCOS-projectoren bieden een hoge helderheid en nauwkeurige kleurweergave

Canon XEED LASER Series

Verbluffende beeldkwaliteit

Projecteer foto's en video's met hoge resolutie, waarbij de 'echte' helderheid, levendige kleuren en uitstekend contrast van de originele foto's natuurgetrouw worden gereproduceerd. Elke designprojector levert beeld zonder rastereffect. Bovendien is er een breed scala aan vooraf ingestelde beeldmodi beschikbaar om verbluffende beelden bij bijna alle lichtomstandigheden en in bijna elke omgeving te garanderen.

Connectivity wide view man projector presentation

Veelzijdige connectiviteit

Beschikt over HDMI-, DVI-, VGA- en USB-poorten en ondersteunt Crestron RoomView.

Versatile connectivity projector in situ presentation

Eenvoudig te installeren

Elke simulatieprojector beschikt over flexibele bedieningsmodi en kan eenvoudig worden aangepast. Deze projectoren kunnen vrijstaand of met vaste installatie worden gebruikt en zijn eenvoudig op de muur of het plafond te monteren. Daarnaast lenen ze zich perfect voor installaties met één of meerdere projectoren, zoals gestapelde of gemengde systemen.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Niet gevonden wat u zocht?