Simplify, plug and play solutions

Simplificeer - Plug & play oplossingen om complexe beheertaken te vereenvoudigen

Uitdagingen

Zonder de juiste tools wordt uw tijd gemakkelijk door tijdrovende beheertaken opgeslokt. Als u bijvoorbeeld niet over interne IT-expertise beschikt, is het moeilijker om met de steeds complexer wordende documentverwerkingstechnologie om te gaan. En de productiviteit van uw medewerkers neemt af als extern werkende medewerkers niet gemakkelijk toegang hebben tot noodzakelijke documenten.

De kant-en-klare documentoplossingen van Canon vereenvoudigen de dagelijkse beheertaken, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Simplify, Leeds City Council boost productivity while cutting costs, using plug and play solutions from Canon

Case Study

Ontdek hoe Canon de Britse gemeente Leeds heeft geholpen hun printfaciliteiten te optimaliseren, de productiviteit te verbeteren en kosten en verspilling te verminderen.

Meer informatie

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon u kan helpen uw activiteiten te vereenvoudigen

Meer informatie

Onze diensten en producten

Managed Print Services voor het MKB

Managed Print Services voor kleine en middelgrote bedrijven
Verhoog de productiviteit en verminder kosten en verspilling door medewerkers tijdrovende printbeheertaken uit handen te nemen. Ontdek hoe u met de oplossingen van Canon's Managed Print Services sneller en slimmer kunt werken.

Kant-en-klare documentoplossingen

kant-en-klare documentoplossingen
Het kan lastig zijn om complexe apparaten te installeren en te configureren. Werk efficiënter door te investeren in eenvoudige, gebruiksvriendelijke producten met minimale configuratie en geavanceerde verwerkingsfuncties.

Efficiënt printen van documenten

Efficiënt printen van documenten
Help uw personeel sneller en slimmer te werken door een gestroomlijnde printservice te ontwikkelen waarmee printtaken vanaf elk apparaat in uw netwerk kunnen worden verzonden.

Mobiel werken

mobiel kantoor
Stel uw medewerkers in staat sneller en slimmer te werken door ze documenten te laten printen, scannen en verwerken, waar ze zich ook bevinden.

Kantoorbeveiliging

Kantoorbeveiliging
Bescherm uw documenten en voorkom kostbaar gegevensverlies door te investeren in Canon's geïntegreerde beveiligingsoplossingen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

  • Canon
  • ...
  • Plug & play oplossingen - Simplificeer