no business
Simplify, plug and play solutions

Simplificeer - Plug & play oplossingen om complexe beheertaken te vereenvoudigen

Uitdagingen

Zonder de juiste tools wordt uw tijd gemakkelijk door tijdrovende beheertaken opgeslokt. Als u bijvoorbeeld niet over interne IT-expertise beschikt, is het moeilijker om met de steeds complexer wordende documentverwerkingstechnologie om te gaan. En de productiviteit van uw medewerkers neemt af als extern werkende medewerkers niet gemakkelijk toegang hebben tot noodzakelijke documenten.

De kant-en-klare documentoplossingen van Canon vereenvoudigen de dagelijkse beheertaken, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Simplify, Leeds City Council boost productivity while cutting costs, using plug and play solutions from Canon

Case Study

Ontdek hoe Canon de Britse gemeente Leeds heeft geholpen hun printfaciliteiten te optimaliseren, de productiviteit te verbeteren en kosten en verspilling te verminderen.

Meer informatie

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon u kan helpen uw activiteiten te vereenvoudigen

Meer informatie

Onze diensten en producten

Managed Print Services voor het MKB

Managed Print Services voor kleine en middelgrote bedrijven
Verhoog de productiviteit door personeel niet te belasten met het beheer en onderhoud van uw MKB-printservice. Canon zorgt dat uw systeem geoptimaliseerd en voor het beoogde doel geschikt is en biedt een beter inzicht in uw printgewoonten, waardoor u kosten bespaart en verspilling tegengaat.

Kant-en-klare documentoplossingen

kant-en-klare documentoplossingen
Verhoog uw productiviteit door te investeren in de documentoplossingsproducten van Canon, met geavanceerde mogelijkheden voor het verwerken van papieren en digitale documenten. De producten van Canon zijn eenvoudig te installeren, te gebruiken en te onderhouden en passen door hun compacte formaat overal, waardoor u ook kostbare ruimte bespaart.

Efficiënte documentuitvoer

efficiënte documentuitvoer
Help uw medewerkers hun werk slimmer te doen door hen documentuitvoertools te geven die zorgen voor een snelle en eenvoudige gebruikerservaring en waarmee printopdrachten vanaf elk apparaat binnen het netwerk kunnen worden uitgevoerd. Met onze secure release-technologie kunnen medewerkers bovendien van dezelfde printer gebruikmaken, zonder dat dit afbreuk doet aan de beveiliging van vertrouwelijke informatie.

Mobiel kantoor

mobiel kantoor
Laat uw medewerkers documenten printen, scannen en verwerken op iedere locatie. Dit leidt tot minder vertraging en fouten, een hogere productiviteit en een betere klantenservice. Door de behoefte aan papieren documenten te verminderen, besparen de tools van Canon voor een mobiel kantoor u tijd en geld en profiteert u tevens van een betere beveiliging van gegevens.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in