Hero Image

Hoe kan Canon u van dienst zijn?

Als u op zoek bent naar hulp voor de onderwerpen hieronder, biedt Canon nuttige informatie die u kan helpen uw probleem op te lossen. Selecteer het desbetreffende onderwerp hieronder voor meer informatie.

Een reparatie aanvragen

Ga voor informatie over reparaties, zoals de locatie van een reparatiecentrum en nuttige veelgestelde vragen naar de speciale reparatiepagina.

Als dit het probleem niet heeft opgelost, klikt u hier om contact op te nemen met ondersteuning.

Foutcodes

Voer de naam van uw product in en navigeer naar het tabblad Foutcode

Foutcodes PIXMA

Foutcodes EOS

Als dit het probleem niet heeft opgelost, klikt u hier om contact op te nemen met ondersteuning

Handleidingen voor instellen van wireless verbinding voor PIXMA

Voor stapsgewijze hulp bij het instellen van uw PIXMA-product kunt u gebruikmaken van de handleiding voor instellen van een wireless verbinding.

Als dit het probleem niet heeft opgelost, klikt u hier om contact op te nemen met ondersteuning

Downloadbare content

Als u stuurprogramma's, software en handleidingen wilt downloaden en toegang tot inhoud wilt krijgen, zoals apps, firmware, FAQ's en foutcodes, bezoekt u het gedeelte Ondersteuning.

Vul uw product in en gebruik de tabbladen om tussen de verschillende typen content te navigeren.

Als dit het probleem niet heeft opgelost, klikt u hier om contact op te nemen met ondersteuning

Andere onderwerpen

Als u een vraag hebt over iets anders, klik dan hier om contact op te nemen met ondersteuning.