Software

EOS Utility

Met EOS Utility kunt u eenvoudig foto's overbrengen vanaf uw EOS-camera naar uw computer. U kunt alle foto's tegelijk overbrengen of afzonderlijke foto's selecteren. Dit hulpprogramma is ook eenvoudig te integreren met Digital Photo Professional en ImageBrowser EX.

Met de EOS Utility kunt u de camera ook op afstand bedienen vanaf uw computer via een USB-kabel, via Wi-Fi als uw camera daarover beschikt of via een aparte Wireless File Transmitter (met uitzondering van EOS M).

EOS Utility is opgenomen in de eerste software-installatie van uw EOS-camera.

Besturingssysteem aangetroffen

Dit is wellicht ook iets voor jou...