no business
Transform, digital transformation and business process management

Transformeer uw bedrijfsprocessen om sneller en slimmer te werken

Uitdagingen

Handmatige processen belemmeren de productiviteit en verstikken de groei. Daarmee verhinderen ze het bereiken van doelstellingen als kortere doorlooptijden, verlaging van administratieve kosten en adequate beveiliging van documentintensieve workflows.

Transformeer de manier waarop u werkt door belangrijke onderdelen van uw documentmanagement processen te digitaliseren. Dit kunt u op een aantal manieren doen: door integratie van technologieën, managed services of zelfs door de volledige uitbesteding van uw documentprocessen aan Canon.

Transform, DWF Law discover the benefits of going paperless using digital transformation solutions from Canon

Case Study

Ontdek hoe Canon DWF Law heeft geholpen de informatiestroom tussen hun kantoren te verbeteren en tegelijk de kosten omlaag te brengen en voor een betere gegevensbeveiliging te zorgen.

Meer informatie

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon kan helpen uw bedrijf te transformeren

Meer informatie

Onze diensten en producten

Digitale postverwerking

digitale postverwerking
Verwerk post sneller en efficiënter om productiviteit te verbeteren, kosten te verlagen en betere klantenservice te bieden. Een digitale postkamer, met automatische postverwerking, zorgt ook voor een betere controle en zichtbaarheid en versterkt de informatiebeveiliging.

Factuurverwerking

Factuurverwerking
Verhoog de productiviteit door taken die niet tot de kernactiviteiten van uw medewerkers behoren, te automatiseren en bespaar geld door minder boetes vanwege te late betalingen. Met geautomatiseerde factuurverwerking kunt u ook uw factuurstatus nauwkeuriger volgen, zodat u beter gefundeerde zakelijke beslissingen kunt nemen.

Digitalisering HR-processen

Digitalisering HR-processen
Verhoog de productiviteit en verlaag de kosten door handmatige HR-processen te vervangen door snellere, geautomatiseerde processen die een betere controle en zichtbaarheid bieden. Digitale HR, met elektronische opslag en archivering, is ook een veiligere en efficiëntere manier om met gevoelige personeelsgegevens om te gaan.

Technische documentverwerking

Technische documentverwerking
Blijf de concurrentie voor door het ontwerp- en verwerkingsproces van productdocumentatie te versnellen. Met de tools van Canon kunt u de kosten beperken door efficiënter hergebruik van bestaande documenten te maken en vergroot u de klanttevredenheid door uw klanten toegang te geven tot technische informatie via een verscheidenheid aan kanalen.

3D-printen voor prototypen

3D-printen voor ontwerpcommunicatie
Versnel met 3D-geprinte prototypes de productontwikkeling en breng hierdoor uw producten sneller op de markt. U kunt producten sneller en voordeliger aanpassen, zodat uw designs goed getest en geoptimaliseerd kunnen worden voordat u ze in massaproductie neemt.

Maakindustrie

Factuurverwerking
Schakel sneller tussen productontwikkeling en productie met 3D-printen. Ondersteuning van productiebedrijven om hun afval te verminderen en productiefouten te beperken met 3D-geprinte gereedschappen, matrijzen en klemmen, terwijl het productieproces wordt versneld.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

  • Canon
  • ...
  • Business Process Management - Transformeer