Transform, digital transformation and business process management

Transformeer uw bedrijfsprocessen om sneller en slimmer te werken

Uitdagingen

Handmatige processen belemmeren de productiviteit en verstikken de groei. Daarmee verhinderen ze het bereiken van doelstellingen als kortere doorlooptijden, verlaging van administratieve kosten en adequate beveiliging van documentintensieve workflows.

Transformeer de manier waarop u werkt door belangrijke onderdelen van uw documentmanagement processen te digitaliseren. Dit kunt u op een aantal manieren doen: door integratie van technologieën, managed services of zelfs door de volledige uitbesteding van uw documentprocessen aan Canon.

Transform, DWF Law discover the benefits of going paperless using digital transformation solutions from Canon

Case Study

Ontdek hoe Canon DWF Law heeft geholpen de informatiestroom tussen hun kantoren te verbeteren en tegelijk de kosten omlaag te brengen en voor een betere gegevensbeveiliging te zorgen.

Meer informatie

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon kan helpen uw bedrijf te transformeren

Meer informatie

Onze diensten en producten

Digitale postkamer

digitale postkamer
Verbeter de productiviteit, verlaag de kosten en bied betere klantenservice door e-mail sneller en efficiënter te verwerken met digitale postkamer.

Geautomatiseerde factuurverwerking

Geautomatiseerde factuurverwerking
Handmatige verwerking van facturen kan inefficiënt en foutgevoelig zijn - dat kost u tijd en geld. Canon's oplossing voor de geautomatiseerde verwerking van facturen helpt u uw cashflow onder controle te houden. Dat bespaart u tijd en geeft u zekerheid.

Digitalisering HR-processen

Digitalisering HR-processen
Handmatige HR-documentenworkflows kunnen uw bedrijfsactiviteiten vertragen. Verhoog de productiviteit en verlaag de kosten door handmatige HR-processen te vervangen door geautomatiseerde processen die verbeterde controle en inzicht bieden.

Purchase-to-Pay

Purchase-to-Pay
Inefficiënte, op papier gebaseerde processen bieden u niet voldoende inzicht om uw financiën onder controle te houden. Verbeter uitgaven- en cashflowbeheer door te investeren in een gestroomlijnd digitaal systeem met compleet inzicht in de cashflow.

Technische documentverwerking

Technische documentverwerking
Blijf de concurrentie voor door het ontwerp- en verwerkingsproces van productdocumentatie te versnellen. Met de tools van Canon kunt u de kosten beperken door efficiënter hergebruik van bestaande documenten te maken en vergroot u de klanttevredenheid door uw klanten toegang te geven tot technische informatie via een verscheidenheid aan kanalen.

3D-printen voor prototyping

3D-printen voor ontwerpcommunicatie
Laat uw bedrijf groeien door te investeren in innovatieve technologie die productontwerp liberaliseert en de tijd en kosten voor het maken van prototypen reduceert.

3D-printen voor de maakindustrie

Geautomatiseerde factuurverwerking
Kom tegemoet aan de wensen en eisen van een snel veranderende markt door sneller en voordeliger uiterst nauwkeurige onderdelen en prototypen te maken.

Beheer van bedrijfskritische documenten

Beheer van bedrijfskritische documenten
Versterk de gegevensbeveiliging en voorkom kostbare fouten door te waarborgen dat bedrijfskritische documenten op het juiste moment naar de juiste bestemming worden verzonden.

CAD/GIS in-house printen

grafisch printen
Werk sneller door de manier waarop u CAD- en GIS-tekeningen print en deelt, te verbeteren met de geavanceerde print- en nabewerkingsoplossingen voor CAD en GIS van Canon.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

  • Canon
  • ...
  • Business Process Management - Transformeer