Financiële dienstverlening

Fin-Hero

"Voordat men advies gaf, maakte Canon een grondige analyse van ons bedrijf om een overzicht te krijgen van de mogelijke verbeterpunten en wat de beste aanpak was voor de uitvoering hiervan. Inzicht verkrijgen in de business van onze cliënten is ook een belangrijk onderdeel van onze eigen filosofie. Daarom waren we er snel van overtuigd dat Canon voor ons de juiste partner was."

David Clarkson, commercieel directeur Armstrong Watson

Oplossingen en diensten voor informatiebeheer, gemaakt door specialisten

De zakelijke oplossingen en diensten van Canon voor de financiële dienstverlening kunnen processen vereenvoudigen, automatiseren en stroomlijnen, en bovendien kosten verlagen en een meer gepersonaliseerde klantervaring creëren. Dit is het raakvlak van papieren processen en de digitale wereld. De uitdaging voor instanties die financiële dienstverlening bieden, is om de overgang naar digitale informatie te beheren en tegelijkertijd uitstekende klantenservice te verlenen en te allen tijden te voldoen aan wet- en regelgeving.

Wet- en regelgeving is geïntensiveerd met de snelle toename van financiële producten en advies waardoor financiële instanties meer administratieve taken op hun bureau hebben gekregen. Vertrouwen is een cruciale factor. Door de cyberaanvallen op diverse grote instituten is de beveiliging van vertrouwelijke gegevens een groot punt van zorg geworden.

Oplossingen en diensten van Canon

Canon werkt met een aantal van de meest toonaangevende financiële organisaties ter wereld, waaronder consumentenbanken, verzekeraars en kapitaalmarkten. De Canon-oplossingen zijn overal te vinden, van de toezichthouder tot aan de postkamer. Canon helpt financiële cliënten de kosten van kernprocessen te verlagen, zoals het binnenhalen van nieuwe cliënten, door essentiële systemen te vereenvoudigen en te stroomlijnen, en door de automatisering en digitalisering van papiergebaseerde administratie.

De aanpak die Canon hanteert, maakt een meer flexibele werkwijze mogelijk in een tempo dat voldoet aan uw vereisten en kan worden aangepast aan de behoeften van de organisatie. U hebt tevens de mogelijkheid om rechtstreeks met Canon te werken of via het Canon-partnernetwerk. De Canon-oplossingen zijn beschikbaar als managed services die de last van het beheer en de administratie van uw schouders kunnen halen.

  • Canon
  • Canon Business Services voor financiële dienstverlening