Calculators

De handcalculators, bureaumodellen, kantoorcalculators met printer en wetenschappelijke calculators van Canon hebben een stijlvolle vormgeving en zijn geschikt voor elke taak. Canon's calculators combineren eenvoud, stijl en functionaliteit. Meer dan 55% van de calculators is gedeeltelijk gemaakt van gerecycled Canon-productmateriaal. Dit draagt bij aan de duurzaamheid en een perfecte balans tussen maximale stijl en minimale verspilling.

Essential calculators

Basisserie

De basisserie is geïnspireerd door het traditionele vakmanschap van Canon en combineert eenvoud, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Van draagbare modellen in zakformaat tot grotere varianten, deze slimme en stijlvolle lichtgewicht calculators zijn gemakkelijk af te lezen en te gebruiken. Het ideale hulpmiddel voor zakelijke professionals.

  Economical calculators

  Voordelige serie

  Een bescheiden collectie met een handig en duurzaam ontwerp. Deze lichtgewicht modellen zijn gemaakt voor thuis en op kantoor. Ze hebben een gebogen ontwerp en groot gekanteld LCD-scherm dat gemakkelijk af te lezen is.

  Scientific calculators

  Wetenschappelijk assortiment

  Ze zijn klein maar krachtig: de wetenschappelijke calculators van Canon voeren tot wel 610 verschillende wetenschappelijke en statistische bewerkingen uit. Ze zijn ideaal voor professionals, scholieren en studenten, dun en licht, en vormen een eenvoudige oplossing voor complexe problemen.

   Printing calculators

   Serie met printers

   Deze calculators bevatten een snelle en duurzame printeenheid voor duidelijke prints in een of twee kleuren. Het ergonomische toetsenbord en grote scherm vergroten het gemak, waardoor deze modellen perfect zijn voor intensief gebruik op een druk kantoor. De hoge printsnelheden zorgen voor productieve prestaties.

   K Series

   K Series

   De K Series in felle kleuren is Canon's nieuwste calculator waarbij de nadruk ligt op kleur. De calculators uit de K Series beschikken over standaard zakelijke functies en zijn vervaardigd van gerecyclede materialen van Canon-producten, waardoor ze passen op iedere werkplek.

   Zoeken naar eerdere calculatormodellen

   Zoek naar specificaties en informatie over compatibele accessoires voor eerdere calculatormodellen in Canon's productenarchief.