DIENSTEN

Canon Ascent Programma

Support voor organisatieontwikkeling om u te helpen nieuwe kansen te ontdekken en de status quo van uw organisatie uit te dagen met als doel succes, zowel nu als in de toekomst

Meld u nu aan

Ontdek het Canon Ascent Programma

Het Canon Ascent Programma is een initiatief op het gebied van organisatieontwikkeling waarin Canon haar klanten ondersteunt bij het vergroten van hun succes, nu en in de toekomst. Het programma is beschikbaar voor alle Professional Print-klanten van Canon en is afgestemd op uw doelstellingen en ambities. Daarnaast is het bedoeld als stimulans om aan de slag te gaan met inzichten, workshops, mentoring en het delen van kennis binnen de community. Het programma wordt aangeboden door toonaangevende externe experts en Canon-specialisten en biedt support binnen alle organisatiefuncties, waaronder verkoop en marketing. Het biedt waardevolle perspectieven op een breed scala aan trends en onderwerpen. Het Canon Ascent Programma biedt een mix van samenwerking op afstand en persoonlijke begeleiding, afhankelijk van uw behoeften.

Canon Ascent Programme

Maak kennis met de mentoren van Canon

Het Canon Ascent Programma biedt support in de vorm van mentoring, wat betekent dat u in contact kunt komen met een branchespecialist wanneer u die nodig hebt. De planning is flexibel, van eenmalige en ad-hoc-sessies tot regelmatige bijeenkomsten, hetzij persoonlijk of op afstand, afhankelijk van uw situatie.

Inschrijven voor het Canon Ascent Programma

Jacky Hobson

Jacky Hobson

Jacky heeft 30 jaar marketingervaring, voornamelijk in de grafische sector, in de ontwikkeling van marketingstrategieën, -plannen en -tactieken. Hiermee biedt zij support aan de organisatieplannen van haar klanten.

Jo Lloyd

Jo Lloyd

Jo heeft zeer veel ervaring binnen de grafische sector en richt zich op verkoop, management, gedragstraining en teamwork.

Marion Stefani

Marian Stefani

Marian heeft een schat aan ervaring in doelmatige organisatieplanning. Ze heeft specialistische kennis over verscheidene onderwerpen, waaronder grafisch ontwerpen, workflows, innovatie en organisatiestrategieën voor printing.

Richard Mayer

Richard Mayer

De expertise van Richard ligt met name op het vlak van de marketingmix met een focus op klantinzicht, marketingplanning, marketingcommunicatie en het belang van een merk.

Ole-Bengt Moe

Ole-Bengt Moe

Ole-Bengt heeft een diepgaande expertise op het gebied van organisatie-innovatie, waaronder verkoopleiderschap, processen, organisatiegroei en managementsupport.

Introductie van de beschikbare onderwerpen

Canon wil uw organisatie helpen groeien en werkt hiervoor samen met deze onafhankelijke experts. Zij delen hun inzichten en tips & tricks over een aantal onderwerpen, waaronder marketing en business development.

Download het Insight Rapport

2020 Insight Report – Creating Customer Value

Insight Rapport 2020

Het meest recente Insight Report is gebaseerd op marktonderzoek en biedt kennis en inzichten die u kunnen helpen de meerwaarde van print onder de aandacht te brengen bij uw klanten en prospects. Ontdek welke inzichten u kunt gebruiken om het gesprek met uw klant aan te gaan.

5 Conversation Starters to Reignite Customer Conversations in a Post-COVID World

Succesvol zakendoen in het ‘nieuwe normaal’: eenvoudig gesprekken starten

IJsbrekers die u ondersteunen bij het hernieuwde contact na COVID-19. Deze helpen u weer op weg en geven u waardevolle inzichten met betrekking tot uw dienstverlening.

The Many Advantages of Collaborative Working

De vele voordelen van samenwerken

Samenwerken is essentieel voor succes na de COVID-19-crisis

Deze webinar-sessies werden geleid door branche-experts. Zij gaven praktische adviezen en support omtrent de nieuwste concepten, ideeën en werkwijzen in de grafische industrie.

Learn Protect Inspire_webinar

10 Things to Kick Start your Marketing webinar

Bekijk de Engelstalige video

Managing cashflow through a crisis_recording

Managing cashflow through a crisis webinar

Bekijk de Engelstalige video

Andere oplossingen

Digital Presses

Digitale persen

Printoplossingen voor grote volumes, perfect voor interne repro's of grafische omgevingen.

Business Software

Bedrijfssoftware

Softwareoplossingen om uw manier van werken te transformeren.

Cut Sheet Presses

Losbladpersen

Betrouwbare en zeer efficiënte commerciële printers, perfect voor in-house printen en publiceren.

Continuous Feed Printers

Rotatieve productieprinters

Uitgebreide printoplossingen voor boeken, kranten, direct mail en meer...

Workflow Software

Workflowsoftware

Verhoog uw productiviteit, bespaar kosten en lever volgens de strakste deadlines met behulp van onze workflow software.

Neem contact op met Canon voor meer informatie over het Canon Ascent Programma

PRAAT MET EEN SPECIALIST VAN CANON