IMAGING-OPLOSSINGEN

Oplossingen voor foto- en video-imaging

Bekijk de vele gebieden van industrie en handel waar Canon's oplossingen voor foto-imaging je organisatie kunnen verbeteren.

Oplossingen voor foto- en video-imaging

alt text

Commerciële foto

Ontdek hoe je grote hoeveelheden creatieve afbeeldingen van merchandise voor je website of catalogi kunt maken met rendabele en hoogwaardige content, die je product tot leven brengt en je merken vooruit helpen.

3D-fotogrammetrie

3D-fotogrammetrie is het proces van het verrichten van metingen uit foto's. Ontdek hoe je snel en eenvoudig fysieke items kunt scannen, bewerken en reproduceren in een digitale omgeving.

alt text
GettyImages-1187651037

Photobooth

Een photobooth is een alles-in-één fotostation dat een snelle en eenvoudige manier biedt om een portret vast te leggen bij een breed scala aan evenementen en gelegenheden. Poseer, druk op de knop en maak een print in slechts enkele seconden. Dankzij Canon is dit zowel kosteneffectief als leuk om te doen.

SDK

De mogelijkheid om camerabesturing te integreren in zakelijke softwaretoepassingen betekent dat de bediening van de camera en de printer automatisch kan worden beheerd. Ontdek hoe deze stroomlijning van de end-to-end processen de kosten verlaagt en tijd bespaart.

Inspection SDK Fashion
Inspection Wind Turbines

Inspectie

Veel organisaties vertrouwen sterk op Canon-apparatuur om een grote verscheidenheid aan essentiële inspectiegegevens te identificeren en vast te leggen. Ontdek hoe Canon's speciale software- en camera-oplossingen de efficiëntie van je productieworkflow en vele verschillende geautomatiseerde systemen verhogen.

Contact opnemen

Ontdek meer over ons volledige assortiment producten en diensten die geschikt zijn voor je zakelijke behoeften