VIEW

WORLD UNSEEN

ERVAAR WORLD UNSEEN

World Unseen verandert de manier waarop we beelden ervaren. Het biedt blinden en slechtzienden de mogelijkheid om de visuele wereld beter te beleven, terwijl personen zonder visuele beperking worden uitgedaagd om beelden te ervaren vanuit het perspectief van een ander. In samenwerking met het RNIB (Royal National Institute of Blind People).

Meer informatie

Nieuwste verhalen

The Smaller Explorer: Inside Canon’s Micro Satellites

De kleinere verkenner: in de microsatellieten van Canon

Ze zijn klein, licht, kosteneffectief en zeer nuttig op verschillende gebieden, waaronder noodhulp en klimaatbewaking. En Canon gaat voorop in hun ontwikkeling. We bekijken microsatellieten en hun enorme potentieel op gebieden als klimaatbewaking en cartografie.

Lees het verhaal

Mensen

Ontdek hoe we samen de manier veranderen waarop mensen gemeenschappen en de maatschappij vormen en ondersteunen

  • The silhouette of a couple holding hands and dragging a suitcase, as they walk through the snow towards a ferry under bright floodlights. To their left is a sign with arrows reading “ISABELLE”

    Een veilige haven aan boord van de veerboot Isabelle

    Een passagiersveerboot is een ongebruikelijke plek voor een klaslokaal. Maar voor veel Oekraïense vluchtelingen en hun kinderen is de Isabelle niet alleen een tijdelijke accommodatie: het is een plek om te groeien, te leren en te inspireren tot verandering.

  • Ten men and women wearing the traditional dress of the Maasai tribe stand on a grassy verge next to a pop-up banner displaying the Canon logo. The man in the centre of the image jumps high into the air. © Peter Ndungu

    Een nieuwe ervaring voor de Masai Mara

    De mogelijkheden voor Masai in de Masai Mara: Het Canon Experience Center biedt lokale bewoners de mogelijkheid om hun vaardigheden te verbeteren en carrières verder te ontwikkelen dan safariliefhebbers.

Planeet

Ontdek hoe we samen de manier veranderen waarop mensen onze planeet en het milieu beschermen en behouden

Mogelijk

Ontdek hoe we samen de manier veranderen waarop mensen innoveren om te voldoen aan de eisen van een veranderende wereld