Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Nieuwste producten

Ontdek de nieuwe Canon-producten — ontworpen om je te helpen gedenkwaardige verhalen te maken

Instant camera's

Maak een foto, print deze en plak hem daarna op met een instant camera in zakformaat, waar je ook bent. Deze draagbare cameraprinters zijn ideaal voor selfiefans. Ze hebben spiegels waarmee je perfect kunt poseren en zonder knoeien kunt printen. Zo heb je meteen resultaat, zonder gedoe.

Spiegelloze camera's

Vertel de verhalen van morgen in foto's en video's van superieure kwaliteit. De nieuwe Canon-systeemcamera's zijn eenvoudig mee te nemen en combineren het beste van de compactcamera's en DSLR's van Canon in een compacte body met verwisselbare lenzen.

Lenzen

Canon maakt gebruik van het beste vakmanschap en hypermoderne optische technologie in de nieuwe lenzen om foto's en video's van hoogstaande kwaliteit te garanderen. Canon blijft producten toevoegen aan het unieke en uitgebreide assortiment: zo kun je gegarandeerd je perfecte lens vinden.

Camera's en flitsers

De nieuwe Canon-camera's zijn ontworpen voor jouw passie voor fotografie en komen met de allernieuwste beeldverwerkingsinnovaties, dankzij onze voortdurende toonaangevende investeringen in R&D. Je kunt bovendien dingen in een heel ander licht zien met de nieuwste Speedlite-flitsers van Canon.

*250D (zwart/zilver) is 's werelds lichtste DSLR met APS-C-sensor en een variangle LCD-scherm. Inclusief accu en geheugenkaart conform de CIPA-richtlijnen. Vanaf 9 april 2019 (onderzocht door Canon).

Accessoires

Cinema EOS Systems

Professionele videocamera's

Multi-purpose camera's

PTZ camera's

Videocamera's voor consumenten

Printers

Of je nu prachtige kleurenfoto's of betrouwbare, hoogwaardige documenten wilt printen en scannen, de ruimtebesparende, nieuwe printers en All-in-Ones van Canon zitten boordevol met de nieuwste functies voor superieure kwaliteit en slimme connectiviteit.

Verrekijkers

De nieuwste verrekijkers van Canon zijn ontworpen voor een fantastische kijkervaring en maken het mogelijk om in de natuur en als toeschouwer bij verschillende evenementen vanuit de hand superstabiele beelden te bekijken.

Professionele displays

Andere producten

Onze constante technologische innovatie zorgt ervoor dat er voortdurend nieuwe Canon-producten worden toegevoegd aan onze portfolio — van de nieuwste verrekijkers met Image Stabilizer tot onze stand-alone foto- en documentscanners, laserpointers en calculators.