About Us Hero

Over ons

Canon Europe is een dochteronderneming van Canon Inc., een wereldwijd toonaangevende innovator en leverancier van beeldoplossingen.


Over Canon >Duurzaamheid >Wetten en regelnaleving >Sponsoring >Nieuws >

De kyosei-filosofie van Canon

Kyosei is de bedrijfsfilosofie van Canon en vormt het hart van het merk, bedrijf en de sponsoractiviteiten. Kyosei is een Japans woord dat betekent: samen leven en werken voor het algemeen belang. Dit principe wordt ondersteund door alle Canon-medewerkers. Dit is bepalend voor de missie, waarden en bedrijfsvoering van Canon en de manier waarop het bedrijf omgaat met het personeel.


Buiten de bedrijfsactiviteiten is Kyosei ook van invloed op de manier waarop Canon omgaat met de gemeenschap en met organisaties over de hele wereld. Canon vindt dat een maatschappelijk goed bedrijf zijn van groot belang is en houdt rekening met de manier waarop de activiteiten van invloed zijn op de werknemers, partners en de wereld om ons heen.


About Canon
Informatie over Canon
Lees meer over Canon als wereldwijd bedrijf, Canon in Europa en ontdek meer over de bedrijven van de Canon Group.
Duurzaamheid
Lees meer over de duurzaamheidsstrategie van Canon EMEA en de doelstellingen voor verbetering. En de manier waarop Canon de positieve kracht van beeldtechnologie en services verbetert.
Sustainability
Legal & Compliance
Wetten en regelnaleving
Meer informatie over de verklaringen, standpunten en richtlijnen van Canon op het gebied van regelnaleving en wetten.
Sponsoring
Ontdek meer over sponsoring door Canon met een scala aan sociale, culturele en sportieve activiteiten.
Sponsorship

Neem deel aan het gesprek op de sociale kanalen van Canon