HELP EN ONDERSTEUNING

Verkooppunten van zakelijke oplossingen

Of u nu op zoek bent naar Canon-producten voor thuis of voor op kantoor, hier bent u aan het juiste adres.

Zoek een erkende Canon-zakenpartner

Zakelijke oplossing

Land

Plaats

Zakelijke oplossingen

 • Partners voor grootformaat printen

  Levert de grootformaat apparaten en kan advies geven over de services en support van Canon. De portfolio die wordt geleverd en ondersteund is afhankelijk van de expertise van de partner.

 • Gespecialiseerde grootformaatpartners

  Specialisten in het leveren van uitgebreide oplossingen in de markt voor grafische kunst en foto's. Ze bieden end-to-endoplossingen, waaronder onderhoud, consumables en de media, en hebben ook toegang tot de volledige LFP-portfolio van Canon.

 • Professionele printpartners

  Partners die lichte apparaten voor productieprinten leveren. Zij kunnen advies geven over services en support voor al uw professionele interne printbenodigdheden.

 • Gespecialiseerde professionele printpartners

  Partners die zijn gespecialiseerd in professionele printoplossingen. Hun kennis en expertise geven klanten het vertrouwen dat ze altijd in staat zijn advies te geven en de juiste printoplossingen te leveren voor al hun behoeften. Snelheid en flexibiliteit van de service zijn essentiële kenmerken van deze specialisten. Dankzij hun investering in verkoop, service en support bevinden deze partners zich in de ideale positie om de uptime en productiviteit van hun klanten te maximaliseren.

 • Scanpartners

  Biedt efficiënte support voor levering en klantenservice voor de volledige Canon imageFORMULA-serie documentscanners om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten die een eenvoudige oplossing nodig hebben om thuis, onderweg of op kantoor te scannen.

 • Partners voor scanoplossingen

  Specialisten in het geven van advies aan klanten die een scanoplossing nodig hebben voor hun bedrijfsvoering, en die beschikken over waardevolle expertise en vaardigheden om de best passende oplossing uit de Canon imageFORMULA-serie documentscanners te kiezen.

 • Workspace Collaboration Solutions-partners

  Specialisten in het leveren van uitgebreid documentbeheer en toonaangevende oplossingen voor gegevens- en informatiebeheer om de bedrijfsprocessen van organisaties te verbeteren. Van eenvoudige tot complexe en op maat gesneden oplossingen, waaronder digitale postverwerking en geautomatiseerde workflows voor bedrijfsprocessen, om klantervaringen te stroomlijnen en te verbeteren en klanten te ondersteunen tijdens hun digitale transformatietrajecten.

 • Partners Managed workspace-services

  Experts in het beheren van de volledige printfleet, services en support in de gehele Canon-portfolio, waaronder scannen, archiveren, beveiligde opslag, toegang bieden tot en ophalen van documenten vanaf verschillende op printen gerichte apparaten. Van desktop- en thuisprinters tot multifunctionele kantoorprinters en lichte productieprinters.

 • Workspace-partners

  Biedt apparaten en oplossingen voor alle documentbehoeften van klanten, van variërend van desktop-printers, scannen en multifunctionele apparaten binnen de kantooromgeving.