Services

Managed services

Canon weet dat het runnen van een bedrijf, met name op meerdere locaties, een uitdaging kan zijn. Canon's expertise op het gebied van managed services en digitale transformatie zorgt ervoor dat alles optimaal functioneert.

Discovery & designservices

De assessments van Canon bieden een gedetailleerde analyse van uw print- en scaninfrastructuur, terwijl de designservices van Canon u helpen uw huidige oplossing te optimaliseren.
Meer informatie
Work professionals in a meeting

Transitie- en implementatieservices

Ongeacht het benodigde supportniveau biedt Canon u alle hulp die u nodig hebt om uw nieuwe technologie te installeren en te configureren en vertrouwd te raken met uw nieuwe technologie.
Meer informatie
Work professional using touch screen

Support-, beheer- en reviewservices

Maximaliseer de uptime van uw infrastructuur door gebruik te maken van de managed IT- en informatiebeveiliging-services van Canon die zijn ontworpen om continue verbetering te bieden.
Alle services weergeven
Work professional smiling with headphones on
  • Managed Fleet Service

    Een compleet servicepakket dat u de zekerheid biedt dat het printerpark continu beschikbaar is met zo weinig mogelijk onderbrekingen, dat het printerpark voldoende capaciteit heeft en beschermd is tegen beveiligingsrisico's.

  • Managed service-activiteiten

    Zorg voor dagelijkse print- en scangerelateerde activiteiten met Canon's Onsite Fleet Operations-services om de beschikbaarheid van uw apparaten te maximaliseren.

Workspace lifecycleservices

Met het brede scala aan services van Canon kan Canon u ondersteunen, van implementatie tot onderhoud en oplossingen aan het einde van de levensduur.
ALLE DEVICE LIFECYCLESERVICES WEERGEVEN
Work professionals talking and laughing

HULP NODIG?

Ontdek hoe uw bedrijf kan profiteren van Canon Business Services