Services

Workspace lifecycleservices

Uw print- en scaninfrastructuur kan op allerlei verschillende manieren worden uitgevoerd. Canon kan u ondersteunen, van productimplementatie tot onderhoud en tot oplossingen aan het einde van de levensduur.

Consultancyservices

Slim starten: Canon analyseert uw print- en scaninfrastructuur, beoordeelt de sterke en zwakke punten en gebruikt deze kennis om uw oplossing te optimaliseren.
Meer informatie
Work professionals using SiteAudit fleet auditing, monitoring, and management software.

Implementatieservices voor producten

Slim starten: ongeacht het benodigde supportniveau biedt Canon u alle hulp die u nodig hebt om uw nieuwe technologie te installeren en te configureren en vertrouwd te raken met nieuwe technologie en automatisering.
Alle services weergeven
work professionals working in an office

Support- en onderhoudsservices voor producten

Goed presteren: het is essentieel dat uw werkplekoplossingen in bedrijf blijven. Canon helpt u problemen te voorkomen en op te lossen om downtime tot een minimum te beperken.
Alle services weergeven
Zakenmensen in een kantoor die naar een laptop kijken

Services voor verwijdering van producten en gegevens

Sterk eindigen: laat Canon u ontzorgen wanneer uw apparaten en oplossingen het einde van hun levensduur hebben bereikt en u ze snel en veilig wilt verwijderen.
Meer informatie
Two work professionals working in the office together

Managed services

Canon weet dat het runnen van een bedrijf, met name op veel locaties, een uitdaging kan zijn. De managed services van Canon bieden u alle hulp die u nodig hebt.
Alle beheerde services weergeven
Sky view windows in a building

HULP NODIG?

Ontdek hoe uw bedrijf kan profiteren van Canon Business Services